Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarier til badeværelse til væg til støttemur til gulv til indkørsel til springvand til belægning til haven til højbede til bede til gravsten til mur

Mængder: 20 kg 10 kg 800 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 15 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 1 m3

Levering: afhentning løst leveret i løs vægt trailer hent selv vognlæs i poser i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige natursten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have lave priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens regler.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring natursten.
Flere byggecentre præsterer et bredt varesortiment, imens nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare natursten.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i det meste af landet, og pga. det har folk chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det har man valget om at undvære fragten, samt tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggekæder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af natursten online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du når du bestiller natursten online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund vil du opleve en høj grad af kompetent sparring fra folk der er eksperter i netop natursten.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det vil vise sig væsentligt at have alle materialer til rådighed forud for at du går til værks med din byggeproces. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt som indeholder alle de ting du får brug for, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
3Husk at regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel er det lukrativt at få prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
4Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse overfor eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der præsenterer sig næsten altid uforudsete bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og herved er det essentielt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når det er vigtige byggeopgaver. Omfattende ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden bør det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
7Forinden du indleder dit byggeprojekt må det være højst vigtigt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Man skal nødig undvære værktøj. Typisk kan det vise sig essentielt at have det klar til brug før du påbegynder arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
9Der ligger stribevis af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er kilde til store mængder udbytterig info, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
10Planlægning vil være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
11For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du løbende tjekke vejrudsigten i perioden for byggeprocessen, så det ikke pludselig går i gang med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et regnskab for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive forstandigt at tage noter til alle poster, og dernæst indsamle ens købspris for dem alle sammen.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. natursten

 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  En hel del e-handler yder nu en hel del forskellige billige former for fragt til natursten. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså særdeles simpel, samt ofte desuden den mindst kostelige fragtmulighed.

  Du bør ligeledes overveje at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en smule mindre billig, men på den anden side virkelig fremkommelig ved køb af natursten online. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du bor lige ved internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på natursten kan vise sig at være særdeles væsentlig ifald du mangler varerne nu og her, og herved er det altså afgørende at man finder den anslåede leveringstid ved natursten. En lang række online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, der dog påkræver at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren ekspederet før personalet drager hjemad.

  Visse internet varehuse lover levering uden beregning på natursten online, men ofte kræves det at du køber for en konkret sum. Derudover må man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  En del kæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig natursten online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma. De yder eksempelvis afhentning af natursten i følgende områder:

  Varde, Rødovre, Stenløse, Risskov, Tårnby, Nærum, Korsør, Esbjerg, Rønne, Aalborg, Solrød Strand, Nørresundby, Brabrand, Hjørring, Aabenraa, Næstved, Helsingør, Haderslev, Ishøj, Sønderborg, Farum, Søborg, Virum, Brønshøj, Værløse, Brøndby, Lillerød, Charlottenlund, Taastrup, Odense, Haslev, Allerød, Kolding, Frederiksberg, Hillerød, Hedehusene, Dragør, Struer, Aarhus, Thisted, Slagelse, Køge, Hvidovre, Glostrup, Vallensbæk, Holstebro, Kalundborg, Hobro, Herning, Albertslund, Nakskov, Odder, Horsens, Nykøbing Falster, Vanløse, Roskilde, Lyngby, Rudersdal, Højbjerg, Nyborg, København, Holbæk, Skanderborg, Valby, Birkerød, Frederikssund, Grenaa, Lystrup, Svendborg, Silkeborg, Ringsted, Hedensted, Skive, Vejle, Gladsaxe, Tilst, Viborg, Herlev, Kokkedal, Frederikshavn, Brønderslev, Gentofte, Randers, Vordingborg, Fredericia, Jyllinge, Åbyhøj, Ballerup, Ølstykke, Middelfart, Hørsholm, Frederiksværk, Greve, og Ikast, .

  Click-and-collect af natursten er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at folk som regel kigger efter blandt andet natursten priser og billig natursten. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter bl.a. natursten tilbud, natursten online samt køb natursten, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på natursten

  Det er efterhånden ret så problemfrit for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige natursten online fra flere e-handler, og derved har langt de fleste online forhandlere ikke kunne lade være med at tvinge prisen på natursten enormt, og i øvrigt love levering uden gebyr.

  Det kan stadigvæk blive rentabelt at sammenligne en række e-forretninger efter tilbud og udsalg på natursten online inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Du bør bare ikke glemme, at såfremt en butik frembyder billige natursten online til salg for en salgspris som kan virke overordentlig favorabel, så kan det for det meste være et signal om en uoprigtig e-shop. Handler med kort er heldigvis indbefattet af en forordning, som forsvarer dig som kunde imod svindlende internet varehuse.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil klare beløbet til natursten senere. Det foreslåes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

  Ved indkig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel natursten online og natursten tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter eksempelvis billig natursten, natursten priser og køb natursten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til højbede til bede til badeværelse til støttemur til haven til akvarier til mur til gulv til indkørsel til væg til belægning til springvand til gravsten

  Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 800 kg 10 kg 15 kg 500 kg 25 kg 1 ton 500 liter 20 kg 1 kubikmeter

  Levering: afhentning hent selv i bigbag løst leveret i løs vægt trailer i sække vognlæs i poser

  Undersøg eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot leverer nogle tiltalende løsninger til at eftergå adskillige nuværende køberes synspunkter og derfor anbefaler vi, at du studerer e-firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige natursten online.

  Facebook fører til derudover forholdsvis gavnlige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover ser vi en række internet forhandlere hvor kunder kan ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige natursten online i en internet butik behøver man i princippet gennemse dens betingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  En anden valgmulighed kan være at efterse om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er en sikkerhed for at webbutikken forsvarer de opstillede regler, udover at netshoppen nu og da evalueres af eksperter der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

  Desuden giver det dig anledning til en hjælpende hånd, ifald du oplever problemstillinger i processen med din bestilling af natursten. Desuden går vi ind for at kunden er klar over de mest essentielle vilkår gældende for bestillingen af natursten online, eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden anvender.

  I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af natursten, uanset om man har handlet ved Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Stark.

  Lone B gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Maria J gav 4 stjerner

  Det var godt !

  Martin Møller gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Ole E gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 gode råd til internetshopping
  1Visse netshops præsterer portofri fragt på natursten, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt burde man gribe den mest prisbevidste metode til levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Denne er gennemsnitligt tillige ualmindeligt let gængelig. Den mest billige leveringsform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
  2Det er efterhånden meget simpelt for forbrugerne at prissammenligne online på billige natursten på flere e-forhandlere, og derved præsterer flertallet af shops på nettet gratis levering. Trods dette kan det alligevel vise sig rentabelt at studere et par online webshops efter tilbud og rabat før du bestiller, således at du er garanteret at modtage den billigste pris.
  3Trustpilot præsterer temmelig fordelagtige muligheder for at verificere en hel del nuværende kunders vurderinger og herved er det at foretrække, at du eftergår online shoppens kritik forinden du bestiller billige natursten online. Facebook præsterer endvidere tilpas fremragende chancer for at få en idé om internet selskabets pålidelighed.
  4En del e-firmaer udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til natursten. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når der er tid til det. Fragtløsningen er altså meget ukompliceret, og mange gange endda den billigste leveringsudgave.
  5Generelt går vi ind for at undersøge om e-handlen er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at online forretningen understøtter de danske love, foruden at e-forretningen jævnligt overvåges af fagfolk som er indført i reglementet på området. Inden nogen shopper billige natursten i en netshop kan de faktisk kigge på webbutikkens forretningsbetingelser.
  6Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer folk imod uægte internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage regningen over en længere periode.
  7Antal dages levering er naturligvis super relevant ifald vi mangler din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det uden tvivl aktuelt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på natursten. En lang række internet forhandlere tilsiger billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt er forudsat at transaktionen realiseres før et angivent klokkeslæt.
  8Før nogen bestiller billige natursten hos en butik på nettet kunne man i princippet tyde webshoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke super interessant. Tilmed kan det være til hjælp at man er obs på de mest vedkommende bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige natursten online, som fx hvilken returpolitik e-firmaet bruger.
  9Den mest prisbevidste leveringsmetode vil til enhver tid være selv at hente pakken, men det betinges af at du befinder dig i kort afstand af online shoppens bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være særligt central om vi absolut skal bruge natursten med det samme. Alternativt så sikrer en række e-firmaer billig fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man shopper for en fastsat sum.