Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 800 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 500 kg 1 ton 25 kg 1 m3 15 kg

Levering: hent selv afhentning i poser trailer løst leveret i løs vægt vognlæs i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man læse webshoppens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot muregrus.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige muregrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har lave priser, imens øvrige giver service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er navnligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring muregrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra adskillige leverandører, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af muregrus online.
De gængse byggemarkeder finder du overalt i landet, og af den grund har kunderne chancen for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved kan du slippe for fragten, samt samtidig hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du opleve mere informativ hjælp fra mennesker der er specialister i netop muregrus.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller muregrus online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af over 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

muregrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver altså at ombygningen influerer positivt på planeten.
2Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt se prognosen for vejret i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
3Der findes en hel række vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder dig store mængder nyttig info, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
4Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet tilgængeligt inden du starter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medregne disse udgiftsposter i økonomien.
5I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det blive ekstremt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
6Det kan give mening at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør skaffe professionel hjælp til opstarten af det. Forudsat at du benytter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Der viser sig altid uventede hovedpiner i forbindelse med større opgaver, og af den grund kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
8Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ift. større arbejdsopgaver. Omfattende projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
9Det viser sig afgørende at du har samtlige byggematerialer handlet ind inden du går til værks med din byggeproces. Du kan lave en enkel note som indeholder alt det du får brug for, og så tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive en fordel at gennemgå alle omkostninger, og så kortlægge eventuelle tilbud på dem alle sammen.
11Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at have en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du udarbejder arbejdsplanen.
12Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod mulige risici. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål til muregrus

 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En hel del internet foretagender tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til muregrus. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når du har lyst. Løsningen er jo temmelig ligetil, og endda ydermere den mest betalelige løsning til levering.

  Du bør også foretrække at vælge udbringning til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver undertiden en lille smule mindre billig, men derudover særdeles fleksibel med muregrus online. Den mest letkøbte form for levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette kræver at du bor i nærheden af e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på muregrus er jo yderst betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og af den grund er det rimelig relevant at man gransker leveringstidspunktet for muregrus. En stor portion internet selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter online, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes inden et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne ordnet før personalet har fri.

  Indtil flere shops på nettet frembyder fragt uden omkostninger på muregrus online, men i reglen er det forudsat at der aftages for en bestemt pris. Desuden skal du udse dig den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

  De fleste netbutikker udlover afhentning hvor du bestiller billig muregrus hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af muregrus i disse områder:

  Brabrand, Aalborg, Brøndby, Valby, Vanløse, Tilst, Risskov, Hedensted, Værløse, Ishøj, Virum, Nyborg, Søborg, Svendborg, Haslev, Vallensbæk, Greve, Ikast, Nørresundby, Vejle, Farum, Ringsted, Jyllinge, Odense, Gentofte, Rudersdal, København, Helsingør, Thisted, Holstebro, Aarhus, Frederikssund, Middelfart, Kokkedal, Vordingborg, Albertslund, Næstved, Hørsholm, Lystrup, Brønshøj, Ølstykke, Skanderborg, Hobro, Sønderborg, Frederikshavn, Ballerup, Viborg, Slagelse, Gladsaxe, Allerød, Hillerød, Lillerød, Varde, Kalundborg, Frederiksberg, Herlev, Grenaa, Køge, Skive, Holbæk, Åbyhøj, Fredericia, Solrød Strand, Nærum, Taastrup, Rødovre, Horsens, Lyngby, Tårnby, Frederiksværk, Esbjerg, Randers, Brønderslev, Hedehusene, Aabenraa, Dragør, Nakskov, Odder, Herning, Silkeborg, Korsør, Glostrup, Stenløse, Roskilde, Nykøbing Falster, Haderslev, Charlottenlund, Birkerød, Struer, Hjørring, Hvidovre, Højbjerg, Kolding, og Rønne, .

  Afhentning af muregrus er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at mennesker tit søger bl.a. muregrus priser og billig muregrus. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis muregrus online, køb muregrus samt muregrus tilbud, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

  Find den bedste pris på muregrus

  Det er i dag ret så bekvemt for enhver at prissammenligne på billige muregrus online på flere internet butikker i Danmark, og derfor har langt de fleste online firmaer fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på muregrus helt i bund, og i øvrigt byde på levering uden betaling.

  Men det kan alligevel vise sig lukrativt at kontrollere visse internet foretagender efter udsalg og tilbud på muregrus online forinden du køber, sådan at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan og Bauhaus.

  Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik forhandler billige muregrus online til en udsalgspris som kan ses som umådelig billig, kunne det for det meste være et fingerpeg om en uægte internet handler. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en retningslinje, hvilket forsvarer køberen imod falske forhandlere på nettet.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare betalingen af muregrus over en periode. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

  Ved indkig i statistikkerne er det klart, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel muregrus tilbud og billig muregrus. Man ser desuden ofte internet shoppere søge efter for eksempel muregrus priser, køb muregrus samt muregrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 15 kg 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 800 kg 20 kg

  Levering: afhentning vognlæs løst leveret i løs vægt i poser i bigbag i sække trailer hent selv

  Udforsk tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot resulterer i sådan set stabile løsninger til at iagttage en stor gruppe eksisterende konsumenters synspunkter og derfor støtter vi, at du besigtiger internet shoppens ratings før du bestiller billige muregrus online.

  Facebook medfører ligeledes ganske relevante muligheder for at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi faktisk outlets på nettet hvor kunder kan skrive en vurdering af deres køb, som lige så vel bør udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige muregrus online på en e-handler bør man i og for sig skimme e-shoppens betingelser, men det er mange gange et omfattende arbejde, især ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, som er en indikator for at internet selskabet accepterer dansk lovgivning, samt at internet forretningen hyppigt kontrolleres af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

  Det er en rigtig god chance for assistance, for så vidt du møder dilemmaer som følge af din handel med muregrus. Ligeså kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der har indflydelse på købet af muregrus online, for eksempel hvilken byttepolitik online webshoppen kører med.

  I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af muregrus, ligegyldig om man har købt hos Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Jørgen Christiansen gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Jens gav 4 stjerner

  Alt ok

  Mads C gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Helle B gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  9 tips til internetshopping
  1Mange e-handler giver nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmidler til muregrus. En yndling er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er altså ret så hensigtsmæssig, og oftest derudover den prisbilligste fragtform.
  2Vi tilråder at kigge om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et sympol på at webbutikken respekterer de danske love, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden vurderes af sagkyndige der har ekspertise inden for lovgivningen. Inden folk shopper billige muregrus på en online butik kan man altid få overblik over butikkens handelsvilkår.
  3Den mest betalelige fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som dog kræver at du opholder dig nærved webbutikkens adresse. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende forudsat du skal bruge muregrus inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men for det meste kræves det at du aftager for et konkret beløb.
  4Indtil flere e-shops i Danmark lover levering uden betaling på muregrus, men oftest kun såfremt der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt skal du beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, som ofte vil blive at få bragt din ordre til en pakkeshop. Den er typisk endvidere virkelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  5Det er ret så smertefrit for alle at sammenholde priser online på billige muregrus hos forskellige internet outlets, og for det tilbyder flere internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid være gavnligt at kontrollere nogle forskellige webbutikker efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  6Antal dages levering er selvfølgelig meget vigtig ifald man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, så af den grund er det tydeligvis relevant at man undersøger den estimerede leveringsdato ved muregrus. Mange internet selskaber stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på flere varenumre, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen anbringes inden et fast tidspunkt.
  7Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regelsæt, der værner dig imod uægte online butikker. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale pengene over flere uger.
  8Forud for at nogen shopper billige muregrus hos en online shop behøver man ideelt set gennemgå forhandlerens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde. Udover dette kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vedtægter der har indflydelse på shopping af billige muregrus online, fx hvilken returneringsret internet shoppen anvender.
  9Trustpilot byder på i højeste grad pålidelige muligheder for at fortolke en stor gruppe nuværende køberes reflektioner og derved slår vi et slag for, at du gennemsøger netshoppens kritik forinden du shopper billige muregrus online. Facebook genererer derudover sådan set stabile metoder til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus.