Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare multiplader.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af multiplader.
Du kan finde forskelle i priserne på billige multiplader alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge forretningens betingelser.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra diverse leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af multiplader online.
De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du bestiller multiplader online fra deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis multiplader.
Mange specialiserede netbutikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

multiplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

multiplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer disponible forinden du begynder projektet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms indkøbsseddel med alt det du skal bruge, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, så du er tryg ved at du har det hele.
2Det kan give mening at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at indhente priser fra flere foretagender.
3Det er muligt at hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes ifald renoveringen hjælper miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Der er endeløse artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube supporterer dig med betydelige mængder almennyttig viden, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
5I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at beskrive samtlige udgifter, og herefter kortlægge den billigste pris på dem enkeltvis.
6Du skal aldrig nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedssko der sikrer dig mod mulige skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
7Planlægning viser sig som metoden til succes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din handlingsplan.
8Man bør på ingen måde fattes værktøj. Det er fornuftigt at have det til disposition inden du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det vise sig yderst afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at regne i samme sekund som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
11Det anbefales at indhente assistance til byggeprocessen, specielt hvis det er krævende byggeprocesser. Enkelte projekter bør udføres af flere folk. Derudover bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Der præsenterer sig som regel uforudsete hovedpiner i tilfælde med større projekter, og på grund af det vurderes det væsentligt at der er afsat rimelig plads i tidsplanen, som gør at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål vedrørende multiplader

 • Hvad er multiplader?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  Temmelig mange forretninger på nettet foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringstyper til multiplader. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså vældig nem, og typisk derudover den billigste leveringsmåde.

  Du burde på samme måde prøve at bestille varerne til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er typisk et hak mere bekostelig, men desuden vældig praktisk ved køb af multiplader online. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du lever tæt på internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på multiplader kan være ret vigtig i tilfælde af at vi har brug for din ordre om få sekunder, og i det øjemed er det rigtig på sin plads at du checker den estimerede leveringstid for multiplader. Størstedelen af online firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer online, men husk at det forudsætter at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet før de lageransatte får fri.

  Nogle internet handler tilbyder levering uden betaling på multiplader online, men i mange tilfælde forudsætter det at man køber for et konkret beløb. Derudover burde du vælge den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket typisk vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted.

  En hel del byggemarkeder yder afhentning hvor man bestiller billig multiplader online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på multiplader i følgende områder:

  Odder, Esbjerg, Vanløse, Korsør, Frederikshavn, Hvidovre, Holstebro, Virum, Åbyhøj, Hørsholm, Rønne, Greve, Slagelse, Brønderslev, Charlottenlund, Gladsaxe, Skanderborg, Odense, Ishøj, Grenaa, Aarhus, Risskov, Rudersdal, Aabenraa, Vejle, Varde, Lystrup, Vordingborg, Kokkedal, Jyllinge, Glostrup, Næstved, Roskilde, Stenløse, Ringsted, Hillerød, Kolding, Ballerup, Birkerød, Gentofte, Lillerød, Hedehusene, Nyborg, Søborg, Aalborg, Middelfart, Brønshøj, Rødovre, Køge, Holbæk, Herning, Hobro, Silkeborg, Helsingør, Sønderborg, Brabrand, Thisted, Tilst, Ikast, Albertslund, Viborg, Nakskov, Tårnby, Hedensted, Nærum, Højbjerg, Frederiksværk, Randers, Solrød Strand, Vallensbæk, Skive, Nørresundby, Farum, Frederiksberg, Lyngby, Valby, København, Frederikssund, Struer, Ølstykke, Brøndby, Svendborg, Værløse, Allerød, Kalundborg, Haderslev, Horsens, Herlev, Taastrup, Nykøbing Falster, Hjørring, Haslev, Fredericia, og Dragør, .

  Klik-og-hent ift. multiplader er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange søger eksempelvis multiplader online og multiplader tilbud. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter eksempelvis multiplader priser, billig multiplader og køb multiplader, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan.

  Tilbud på multiplader

  Det er i dag i høj grad fremkommeligt for internetbrugere at finde tilbud på billige multiplader online i blandt diverse online outlets, og ergo har de fleste butikker på nettet fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på multiplader eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

  Det kan alligevel vise sig indbringende at inspicere forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på multiplader online forud for at du placerer ordren, således at man er sikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

  Man skal dog ikke undervurdere, at ifald en internet webshop tilbyder billige multiplader online på tilbud til en udsalgspris der kan virke uendeligt billig, kan det tit være en indikator for en snydagtig webshop. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en lov, hvilket garanterer folk overfor fup butikker på nettet.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afdrage betalingen af multiplader af flere omgange. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Når der ses på søgedata er det markant, at internet shoppere tit leder efter for eksempel billig multiplader og køb multiplader. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis multiplader priser, multiplader online samt multiplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Tjek tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot bringer dig ultra uafhængige løsninger til at udforske adskillige aktuelle køberes kritik og af den grund er det klogt, at du studerer online forhandlerens anmeldelser før du placerer din ordre på billige multiplader online.

  Facebook giver dig ydermere super gunstige løsninger til at få indblik i internet forretningens popularitet. Foruden det er der faktisk online webshops hvor man kan nedfælde en kritik af deres køb, som lige så vel burde benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige multiplader online på en internet forhandler kunne man sådan set granske shoppens regler, men det er ofte et omfattende arbejde, især på de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet alternativ kan være at kigge hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det almindeligvis er et signal om at webbutikken efterkommer dansk lovgivning, foruden at webshoppen af og til kontrolleres af specialister som har ekspertise inden for lovgivningen.

  Det giver dig anledning til assistance, for så vidt du møder problemstillinger ved din ordre på multiplader. Desuden går vi ind for at kunden er påpasselig med de elementære regler gældende for købet af multiplader online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online virksomheden benytter.

  På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne vidne om sit køb af multiplader, hvad end man har bestilt hos XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Bauhaus.

  Kim D gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Rasmus Møller gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Marianne gav 5 stjerner

  God til prisen

  Kim gav 5 stjerner

  Fremragende!

  9 tips til online shopping
  1Det er i dag ret praktisk for købere at vurdere tilbud online på billige multiplader på tværs af e-handler, og ergo præsterer flere online butikker levering uden beregning. Men det kan alligevel være smart at efterse en række webbutikker efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at man er på den sikre side med at antage den bedste pris.
  2En masse internet selskaber frembyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til multiplader. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, og endda ydermere den prisbilligste leveringsmanér.
  3Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du bor nærved internet firmaets lager. Den fragtmetode er naturligvis ualmindeligt relevant når vi har behov for multiplader fluks. Alternativt så tilbyder en hel del internet firmaer fragtfri levering, men i reglen kræver det at man bestiller for et præcist beløb.
  4Før nogen shopper billige multiplader hos en online shop bør de i virkeligheden tyde butikkens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke særlig spændende. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest betydningsfulde vilkår der influerer på bestillingen af billige multiplader online, som fx hvilken byttepolitik internet butikken har.
  5Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra relevant ifald vi absolut skal bruge produktet nu og her, så derfor er det utvivlsomt centralt at du tjekker den anslåede leveringstid på multiplader. En stor portion internet outlets byder på billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, som alligevel nødvendiggør at ordren aflægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
  6Vi anbefaler at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at e-shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at internet butikken nu og da vurderes af specialister som kender de gældende love. Forinden folk bestiller billige multiplader hos en internet handler burde de sådan set tyde shoppens betingelser.
  7Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et reglement, som sikrer os overfor bedrageriske online forretninger. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at betale beløbet over en periode.
  8Enkelte online selskaber sikrer levering uden gebyr på multiplader, men ofte under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. Desuden må du snuppe den mindst kostelige fragttype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden er ofte til gengæld ret overkommelig. Den mindst kostelige fragttype er unægtelig selv at hente ordren.
  9Trustpilot præsterer helt passelige løsninger til at tolke ganske mange forhenværende køberes anmeldelser og af den grund er det fornuftigt, at du undersøger webbutikkens kritik forinden du bestiller billige multiplader online. Facebook tilbyder dig ligeledes faktisk passelige metoder til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed.