Er du på udkig efter mdf plader? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.726 kr. Det er 49 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skabe til trailer til møbler til senge til vægge til udendørs brug til gulv til radiatorskjuler

Varianter: grå hvide højglans med finer sorte med huller med riller finerede med spor farvede laminat

Størrelser: 19 mm 20 mm 25 mm 28 mm 5 mm 15 mm16 mm 40 mm 30 mm 10 mm 13 mm 12 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare mdf plader.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige mdf plader hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver de bedste priser, hvorimod andre har fokus på service. Du må vide hvad du foretrækker.
Du skal kende de regler der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man undersøge butikkens betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af mdf plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og takket være dette har folk mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt endda få varerne med det samme.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra flere specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af mdf plader online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du modtage ekstra kyndig rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis mdf plader.
Majoriteten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe mdf plader online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

mdf plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
2Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af større byggeprocesser. Omfangsrige opgaver gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Tit vil det være fundamentalt at du har grejet tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
4Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition i god tid før du starter din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en simpel note med alt du har brug for, og efterfølgende tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Inden du igangsætter byggeprojektet må det være ultra vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6For udendørs projekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette skal du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned netop som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
7Der viser sig utvivlsomt uforudsete problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
8Du har adgang til endeløse instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube faciliterer temmelig meget almennyttig info, især forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
9Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør fremskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at have lavet et regnskab for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan nedfælde ens omkostning ved hver eneste af dem.
11Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp med henblik på potentielle risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at liste en struktureret køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du sammensætter planen.
De mest populære byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Normale spørgsmål inden for mdf plader

 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  En hel del butikker på nettet udlover heldigvis flere billige fragtformer til mdf plader. En af dem der er mest populær er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså super nem, samt oftest derudover den mest billige leveringsmodel.

  Du kunne også planlægge at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen er tit lidt mindre billig, men også temmelig bekvem ift. mdf plader online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på mdf plader er selvfølgelig virkelig vigtig forudsat man har brug for produkterne nu og her, så herved er det øjensynligt relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved mdf plader. En masse online butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, men som ikke desto mindre beroer på at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren pakket forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere online forretninger præsterer levering uden omkostninger på mdf plader online, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for et fastsat beløb. Alternativt kan du udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

  Adskillige kæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig mdf plader online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. De udlover fx klik-og-hent på mdf plader i disse byer:

  Taastrup, Rødovre, Roskilde, Vallensbæk, Ikast, Randers, Silkeborg, Nørresundby, Næstved, Søborg, Hobro, Vordingborg, Frederikshavn, Hillerød, Holstebro, Lillerød, Greve, Allerød, Kolding, Valby, Esbjerg, Nærum, Albertslund, Odder, Middelfart, Farum, Svendborg, Køge, Brabrand, Holbæk, Ølstykke, Kokkedal, Lyngby, Solrød Strand, Skanderborg, Hedehusene, Horsens, Varde, Vejle, Fredericia, Lystrup, Nyborg, Odense, Gentofte, Aarhus, Frederiksværk, Virum, Struer, Rudersdal, Grenaa, Jyllinge, Højbjerg, Herning, Dragør, Tårnby, Nakskov, Haderslev, Helsingør, Rønne, Nykøbing Falster, Thisted, Haslev, Vanløse, Birkerød, Aalborg, Frederikssund, Hørsholm, Gladsaxe, Kalundborg, København, Hvidovre, Aabenraa, Risskov, Ishøj, Skive, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Tilst, Ballerup, Slagelse, Viborg, Hedensted, Brønshøj, Korsør, Åbyhøj, Ringsted, Brøndby, Stenløse, Frederiksberg, Sønderborg, Brønderslev, Herlev, og Glostrup, .

  Click-and-collect ift. mdf plader er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved kig i søgedata bliver det markant, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet køb mdf plader og mdf plader tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis mdf plader priser, mdf plader online samt billig mdf plader, plus de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

  Priser på mdf plader

  Det er efterhånden vældig ukompliceret for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige mdf plader online på flere internet outlets, og med det motiv har masser af butikker på nettet været presset til at at mindske priserne på mdf plader enormt, og endda yde levering uden betaling.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at se nærmere på indtil flere internet forhandlere efter tilbud på mdf plader online forinden du shopper, således at du er sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Du skal dog være klar over, at hvis en online shop afhænder billige mdf plader online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende overkommelig, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup internet virksomhed. Handler med kort er dog en del af et regelsæt, der bistår dig imod snydagtige shops på nettet.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at honorere prisen på mdf plader over flere uger. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Når vi ser på data er det markant, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet billig mdf plader og køb mdf plader. Derudover oplever man som regel folk kigge efter fx mdf plader priser, mdf plader online og mdf plader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til radiatorskjuler til vægge til skabe til udendørs brug til møbler til trailer til gulv til senge

  Varianter: laminat med spor med huller hvide farvede med finer finerede med riller sorte højglans grå

  Størrelser: 13 mm 20 mm 5 mm 19 mm 22 mm 12 mm 30 mm 40 mm 28 mm 15 mm16 mm 10 mm 25 mm

  Analyser andre menneskers meninger

  Trustpilot fremskaffer i højeste grad gavnlige løsninger til at iagttage forskellige øvrige brugeres iagttagelser og af den grund anbefales det, at du gennemsøger webshoppens anmeldelser før du handler billige mdf plader online.

  Facebook fremskaffer lige så vel regulære gavnlige muligheder for at få en idé om online forretningens troværdighed. Foruden det ses en del internet butikker som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk bestiller billige mdf plader online på en e-forhandler behøver man for at være sikker skimme deres forretningsaftale, men det er undertiden ikke særlig interessant, særligt med de store byggecentre som Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  En anden mulighed kunne derfor være at granske hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, da det kan være et bevis på at e-forretningen lever op til de officielle regler, og at internet selskabet nu og da monitoreres af specialister som har meget erfaring med lovene på området.

  Dette er en god genvej til hjælpende service, hvis du møder dilemmaer ved din ordre på mdf plader. Desuden er det en hjælp at kunden er opmærksom på de elementære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af mdf plader online, som fx den byttepolitik online forretningen anvender.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man stadig opbevarer ens ordremail, således man altid vil kunne bevise købet af mdf plader, hvad end man har bestilt hos Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Jette H gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Bente Madsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Lars U gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Karen O gav 4 stjerner

  Hurtig

  9 gode råd til køb på nettet
  1Fragttiden er naturligvis virkelig væsentlig såfremt man står og skal bruge produktet straks, og af den grund er det jo relevant at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved mdf plader. En del internet forhandlere udlover billig 1 dags fragt på mange af deres produkter, som imidlertid påkræver at transaktionen realiseres før et konkret klokkeslæt.
  2Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en orden, hvilket redder os overfor uoprigtige internet virksomheder. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale prisen af flere omgange.
  3Trustpilot byder på uden sammenligning fantastiske løsninger til at eftersøge diverse øvrige kunders synspunkter og derved tilrådes det, at du ser nærmere på online forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige mdf plader online. Facebook indebærer tilsvarende en række passende genveje til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.
  4En masse butikker på nettet yder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsløsninger til mdf plader. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super problemfri, samt desuden ydermere den billigste fragtmetode.
  5Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket burde være et tegn på at e-handlen forsvarer de officielle regler, tillige med at hjemmesiden ofte revideres af eksperter der behersker lovene på området. Inden nogen bestiller billige mdf plader hos en butik på nettet kan de utvivlsomt gennemgå deres betingelser.
  6Enkelte online firmaer yder portofri fragt på mdf plader, men tit gælder det kun hvis du shopper for en præcis sum. Alternativt skal man vælge den mest billige leveringsmodel, der tit er at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Løsningen bliver jævnligt tillige rigtig praktisk. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
  7Forinden nogen køber billige mdf plader på en internet webshop bør de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. Tilmed tilråder vi at kunden er på vagt for de fundamentale regler i forbindelse med købet af billige mdf plader online, som fx den bytteret online shoppen har.
  8Den billigste form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som desværre kræver at du har bopæl lige ved internet forretningens lager. Den fragtmulighed er naturligvis ekstremt vigtig hvis man har brug for mdf plader lige om lidt. Alternativt så sikrer enkelte online forhandlere billig levering, men tit er det påkrævet at du aftager for en fastsat sum.
  9Det er ualmindeligt problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige mdf plader på flere forhandlere på nettet, og derved lover massevis af internet forretninger i Danmark fragt uden gebyr. Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at tjekke indtil flere e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at antage den laveste pris.