Er du på udkig efter masonitplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring masonitplader.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggekæder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare masonitplader.
Når du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige masonitplader fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens andre vil have faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og køre materialerne selv. Af den grund har du chancen for at undgå fragtgebyret, samt sågar hente produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens nicheshops, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af masonitplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
En masse specialiserede webshops er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller masonitplader online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig vejledning fra personale som er specialister i netop masonitplader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med vejrberetningerne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne når du netop vil påbegynde dit krævende projekt.
2Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du må nedskrive en velovervejet plan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
3Der præsenterer sig jævnligt uforudsete bump på vejen ved store opgaver, og som følge heraf er det essentielt at man afsætter betragtelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
4Husk at vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
6Du vil aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det være smart at have udstyret parat akkurat som du indleder byggeriet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
7Der findes mange artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv information, specielt hvis man kigger i hele verden.
8Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
9Det er en god idé at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Flere byggeprojekter stiller krav om flere personer. Derudover må det være mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
10Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige før du påbegynder byggeriet. Du kunne notere en enkel oversigt med alt du har brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
11I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have et budget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det vil blive fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, og så indsamle eventuelle tilbud på dem én efter én.
12Forinden du starter byggeriet må det være ufatteligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere tildeler heldigvis alverdens billige muligheder for levering til masonitplader. Det mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når der er tid til det. Denne er jo usædvanlig fremkommelig, og typisk desuden den prisbilligste leveringsløsning.

Du burde også overveje at bestille varerne til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver gennemsnitligt en lille smule mere bekostelig, men ligeledes super fremkommelig for masonitplader online. Den mest billige metode til levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på masonitplader kan være yderst afgørende ifald du står og skal bruge din pakke om få sekunder, så i det øjemed er det temmelig centralt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på masonitplader. Flere byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, som imidlertid er betinget af at der bestilles før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer skippet afsted forinden de lageransatte tager hjem.

Enkelte e-shops i Danmark tilbyder gratis levering på masonitplader online, men i reglen kun når du bestiller for en konkret sum. Derudover skal du udse dig den billigste form for fragt, der tit er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig masonitplader derhjemme og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på masonitplader i følgende områder:

Hørsholm, Vanløse, Frederiksværk, Esbjerg, Lyngby, Risskov, Nakskov, Middelfart, Thisted, Kalundborg, Lystrup, Hedehusene, Allerød, Rudersdal, Nørresundby, Virum, Greve, Rønne, Dragør, Sønderborg, Rødovre, Holbæk, Kolding, Aarhus, Kokkedal, Brønderslev, Jyllinge, Valby, Lillerød, Vejle, Nærum, Frederiksberg, Køge, Hillerød, Odense, Brønshøj, Slagelse, Glostrup, Næstved, Roskilde, Horsens, Odder, Korsør, Fredericia, Grenaa, Taastrup, København, Ølstykke, Birkerød, Stenløse, Tilst, Aabenraa, Gladsaxe, Hobro, Brabrand, Ballerup, Vallensbæk, Haderslev, Viborg, Højbjerg, Silkeborg, Frederikssund, Herning, Frederikshavn, Søborg, Nyborg, Ringsted, Ishøj, Brøndby, Haslev, Hjørring, Solrød Strand, Struer, Ikast, Hedensted, Nykøbing Falster, Randers, Svendborg, Herlev, Tårnby, Helsingør, Vordingborg, Farum, Skive, Albertslund, Åbyhøj, Holstebro, Gentofte, Værløse, Varde, Skanderborg, Aalborg, Hvidovre, og Charlottenlund, .

Afhentning for masonitplader er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. billig masonitplader og køb masonitplader. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis masonitplader tilbud, masonitplader online og masonitplader priser, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på masonitplader

Det har vist sig at være yderst problemfrit for alle og enhver at vurdere tilbud på billige masonitplader online i blandt diverse e-firmaer, og til gengæld har mange webbutikker ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på masonitplader eftertrykkeligt, og ydermere love billig fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at sammenligne enkelte e-shops efter udsalg og tilbud på masonitplader online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Man bør alligevel ikke overse, at ifald en online butik tilbyder billige masonitplader online for en pris der kan virke mystisk billig, kan det undertiden være et bevis på en uægte e-forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en foranstaltning, som hjælper kunden imod uoprigtige e-shops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil betale prisen på masonitplader ude i fremtiden. Dette fås normalt i online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis køb masonitplader og masonitplader tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet masonitplader priser, masonitplader online og billig masonitplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot yder temmelig uafhængige muligheder for at kigge på ganske mange forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du tjekker online butikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige masonitplader online.

Facebook fremskaffer tillige egentlig gunstige chancer for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk internet forhandlere som gør det muligt at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige masonitplader online hos en netshop burde de sådan set skimme netshoppens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, specielt med de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at se hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et billede på at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren en gang i mellem kigges til af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Dette er desuden en god chance for støtte, ifald du forvoldes dilemmaer med din shopping med masonitplader. Desuden er det prisværdigt at du er vidende om de mest aktuelle vilkår der kan have betydning for købet af masonitplader online, eksempelvis den returpolitik internet firmaet lover.

Her er det i øvrigt relevant, at man når som helst sikrer ens ordremail, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af masonitplader, uanset om man har handlet hos 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Erik Mortensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Kirsten D gav 4 stjerner

Hurtig

Birthe Nielsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Bente C gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du befinder dig nærved e-firmaets arbejdslager. Den fragtmetode kan vise sig at være virkelig væsentlig om man har behov for masonitplader øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en række online butikker levering uden omkostninger, men typisk stiller det krav om at du aftager for en bestemt pris.
2Trustpilot indebærer regulære fornemme chancer for at efterforske flere andre konsumenters kritik og herved kan det være til hjælp, at du analyserer e-forretningens bedømmelser før du handler billige masonitplader online. Facebook tilbyder på samme måde evigt fremragende muligheder for at få en idé om netbutikkens kundefokus.
3Før folk køber billige masonitplader i en webshop kunne man altid studere netbutikkens betingelser, men det er mange gange ikke særlig spændende. Ligeså tilrådes det at man er obs på de mest basale betingelser der kan have betydning for shopping af billige masonitplader online, som fx den ombytningsret internet selskabet tilbyder.
4En række online shops sikrer levering uden beregning på masonitplader, men i reglen er det så nødvendigt at du handler for en konkret pris. Som alternativ skulle du udse dig den mest billige leveringsudgave, som gerne er at få leveret dine varer til et afhentningssted. Muligheden viser sig typisk ligeledes særdeles smart. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
5Vi tilråder at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at e-shoppen efterlever de gældende danske regler, foruden at e-handlen tit efterses af jurister som er meget fortrolige vedtægterne på området. Inden folk shopper billige masonitplader i en butik på nettet burde de sådan set gennemse netshoppens forretningsvilkår.
6Masser af e-firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til masonitplader. Den mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Den er jo særdeles ligetil, samt desuden derudover den billigste mulighed for levering.
7Det er i dag super problemfrit for folk at tjekke tilbud online på billige masonitplader i blandt forskellige internet virksomheder, og ergo tilbyder mange online forretninger portofri levering. Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at udforske enkelte e-handler efter tilbud og udsalg inden du handler, således at man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
8Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, som dækker køberen overfor falske e-forhandlere. Alternativt bør du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale beløbet ude i fremtiden.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for varerne nu og her, så i det øjemed er det faktisk centralt at du tjekker leveringstiden ved masonitplader. En lang række online webshops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, men vær vagtsom da det betinges af at der bestilles før et fast tidspunkt.