Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stensætning til haven til bålplads til carport

Mængder: 1 m3 25 kg 15 kg 800 kg 1 ton 500 liter 15 kg 10 kg 500 kg 25 kg 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg

Levering: afhentning trailer i poser i løs vægt vognlæs løst leveret i sække hent selv i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare marksten.
Der er variationer i salgspriserne på billige marksten fra byggemarked til byggemarked. En del giver billige priser, og andre vil have service. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring marksten.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er specielt muligt ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og af den grund har folk adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggecentre køber varer fra talrige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af marksten online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du bestiller marksten online hos dem.
Alverdens nicheforhandlere er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Hovedparten af niche webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det formår de at yde ekstremt gavnlig sparring fra folk som er specialister i netop marksten.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en effektiv handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
2Der ligger alle mulige former for artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar oplysning, i særlig grad ifald man kigger på engelsk.
3Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du tit kigge på vejrforudsigelserne i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
4Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med avancerede projekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at man afsætter en del tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det kan blive at have noget at sige at have alle byggematerialer til rådighed forud for at du indleder arbejdet. Du kunne notere en enkel liste hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
6Typisk vil det være essentielt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det kan være forstandigt at nedskrive alle omkostninger, og dernæst indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
7Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man når projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten betinges altså af at byggeprojektet har betydning for planeten.
8Du må for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Før du påbegynder byggeriet kan det blive ekstremt centralt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Det kan overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan fremskaffe professionel assistance til dele af byggeriet. Ifald du får assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
11Det bør overvejes at søge assistance til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er krævende byggeprojekter. Enkelte ting gør krav på flere end en enkelt person. Dertil bliver det mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Man vil nødig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det være fordelagtigt at have grejet til rådighed forinden du starter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i dit budget.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål inden for marksten

 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Flere e-firmaer frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige metoder til levering til marksten. En af de mest benyttede er i dag levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså særligt ukompliceret, samt desuden tilmed den billigste fragtmetode.

  Du kunne endvidere forsøge at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Den viser sig gennemsnitligt en anelse mere pebret, men til gengæld i høj grad ligetil ift. marksten online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du befinder dig nær e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på marksten er naturligvis rigtig udslagsgivende hvis man mangler dine nye varer øjeblikkeligt, og med det formål er det ganske væsentligt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for marksten. Størstedelen af netbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, som alligevel er betinget af at der bestilles inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet skippet afsted før pakkemedarbejderne tager hjem.

  Enkelte internet varehuse tilbyder levering uden gebyr på marksten online, men oftest er det forudsat at man shopper for en bestemt pris. Ellers må man gribe den billigste leveringsmåde, der tit er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

  Temmelig mange webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig marksten derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne yder fx afhentning af marksten i disse områder:

  Svendborg, Helsingør, Allerød, Brønderslev, Esbjerg, Varde, Rønne, Solrød Strand, Ikast, Frederiksberg, Gentofte, Charlottenlund, Højbjerg, Vanløse, Herlev, Frederikssund, Frederikshavn, Holbæk, Skanderborg, København, Brøndby, Nykøbing Falster, Roskilde, Lystrup, Aarhus, Korsør, Birkerød, Dragør, Ballerup, Fredericia, Odder, Hobro, Thisted, Skive, Rudersdal, Risskov, Tårnby, Næstved, Hvidovre, Sønderborg, Værløse, Nyborg, Lyngby, Tilst, Aalborg, Gladsaxe, Glostrup, Frederiksværk, Virum, Horsens, Nakskov, Vallensbæk, Hjørring, Grenaa, Taastrup, Silkeborg, Kolding, Nørresundby, Albertslund, Brabrand, Rødovre, Aabenraa, Farum, Hørsholm, Hillerød, Haslev, Odense, Køge, Jyllinge, Haderslev, Herning, Stenløse, Valby, Nærum, Vejle, Hedehusene, Randers, Slagelse, Lillerød, Middelfart, Ringsted, Åbyhøj, Ishøj, Struer, Ølstykke, Viborg, Vordingborg, Søborg, Kokkedal, Hedensted, Greve, Kalundborg, Holstebro, og Brønshøj, .

  Afhentning ift. marksten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte søger efter eksempelvis marksten priser og billig marksten. Man ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. køb marksten, marksten online samt marksten tilbud, plus de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  Priser på marksten

  Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for købere at finde de bedste priser på billige marksten online fra diverse e-shops, og af den grund har en lang række internet outlets været presset til at at sænke prisen på marksten betragteligt, og endda byde på levering uden betaling.

  Men det kan alligevel blive profitabelt at granske et par internet forretninger efter rabatter og tilbud på marksten online inden du bestiller, således at man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  Man skal lige meget hvad være obs på, at såfremt en online shop markedsfører billige marksten online til salg for en udsalgspris der er usædvanlig fordelagtig, kan det ofte være en indikator for en uægte internet handler. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, der sikrer kunden overfor uægte e-butikker.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil afdrage prisen på marksten over en periode. Det fås som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

  Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. marksten tilbud og marksten online. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis marksten priser, billig marksten samt køb marksten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til haven til stensætning til carport

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 500 liter 20 kg 15 kg 10 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1 ton 1000 kg

  Levering: løst leveret vognlæs i løs vægt trailer hent selv i sække afhentning i poser i bigbag

  Gennemsøg tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot giver dig super solide chancer for at efterse en række andre køberes kritik og herved slår vi et slag for, at du evaluerer online webshoppens ratings inden du handler billige marksten online.

  Facebook fremskaffer ydermere tilpas troværdige metoder til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed. Her er der faktisk e-butikker som giver kunderne mulighed for at udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

  Inden folk shopper billige marksten online på en e-handler behøver man i reglen løbe igennem webshoppens forretningsaftale, men det er undertiden ikke specielt ophidsende, især hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

  En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om online webshoppen er e-mærket, grundet at det generelt er en antydning af at e-shoppen retter sig efter de officielle danske regler, og at butikken løbende tilses af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende love.

  Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, når du oplever besvær ved din shopping med marksten. Ligeledes anbefaler vi at du er på vagt for de primære reglementer der har indvirkning på bestillingen af marksten online, for eksempel hvilken returrettighed internet webshoppen tilbyder.

  I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af marksten, ligegyldig om man bestiller fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma eller Silvan.

  Anna gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Mette gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Mette F gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Mads Olsen gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  9 tips til internetshopping
  1Nogle enkelte butikker på nettet garanterer fragt uden omkostninger på marksten, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man køber for en fastsat pris. I øvrigt skulle man vælge den mest letkøbte løsning til levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver gennemsnitligt på den anden side rigtig smertefri. Den mest billige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  2Den mest letkøbte leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du er lige ved online butikkens bopæl. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være super central såfremt man mangler marksten fluks. Alternativt så frembyder en række online forhandlere portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis der shoppes for et fastsat beløb.
  3Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for enhver at finde de bedste tilbud online på billige marksten på tværs af forretninger på nettet, og ergo yder massevis af online shops levering uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønsomt at undersøge forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
  4Forud for at folk bestiller billige marksten på en netshop bør de reelt skimme e-shoppens forretningsvilkår, dog er det ofte et omfattende projekt. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de vigtigste vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige marksten online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed virksomheden anvender.
  5Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der beskytter dig som kunde imod fup e-shops. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale pengene over en periode.
  6En del webshops i Danmark frembyder nu om stunder diverse forskellige billige leveringsudgaver til marksten. En favorit iblandt mange er i dag levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når der er mulighed for det. Muligheden er jo usædvanlig ligetil, samt endda endvidere den billigste form for fragt.
  7Vi tilråder generelt at se nærmere på om netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et fingerpeg om at internet firmaet føjer gældende dansk lovgivning, og at webshoppen ofte efterses af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige marksten i en shop bør man altid bese e-shoppens regler.
  8Trustpilot giver dig helt ønskværdige chancer for at udforske ganske mange andre kunders vurderinger og derfor anbefaler vi, at du studerer webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige marksten online. Facebook resulterer i tillige flere anstændige muligheder for at få indtryk af online firmaets troværdighed.
  9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital i tilfælde af at man skal bruge produktet fluks, og af den grund er det selvfølgelig centralt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på marksten. De fleste outlets på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, hvilket påkræver at bestillingen indsendes forud for et givent tidspunkt.