Er du på udkig efter lydisolerende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de store byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Flere byggecentre udbyder et stort vareudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot lydisolerende plader.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man kende forretningens betingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggemarked, som giver rådgivning og sparring omkring lydisolerende plader.
Der findes forskelle i prisen på billige lydisolerende plader hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder de bedste priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har folk chancen for at købe online og køre varerne på eget initiativ. Af den grund kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af lydisolerende plader online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe lydisolerende plader online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en billig pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Herved bør du forvente en høj grad af brugbar vejledning fra personale der er eksperter i netop lydisolerende plader.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder sko og hjelm som sikring mod mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2For byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du jævnligt kigge på vejrberetningerne i perioden for byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du må ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Ofte vil det vise sig yderst relevant at have det disponibelt akkurat som du indleder arbejdet. Det er derudover godt at påregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
4Forud for at du indleder byggeriet må det være vildt afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du kan få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
6Der kommer jævnligt uventede vanskeligheder i tilfælde med større opgaver, og som følge heraf vurderes det meningsfuldt at der er afsat god tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
7Ofte vil det være essentielt at have et budget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, og herefter indsamle udgiften ved dem alle sammen.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Såfremt du søger professionel hjælp vil det oftest være en god idé at indhente forslag fra diverse leverandører.
9Det vil vise sig værdifuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du kunne notere en hurtig note med alle de ting der bliver brug for, og så efterse hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
10Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Større ting bør udføres af flere folk. Desuden bør det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Du finder en verden af instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med store mængder almennyttig information, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at have en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din tidsplan.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som jo er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

De fleste online butikker foreslår heldigvis flere billige leveringsudgaver til lydisolerende plader. En sikker vinder er for nærværende pakkeshops, fordi du så nemt kan hente dine produkter når du har lyst. Fragttypen er altså særdeles simpel, samt i mange tilfælde tillige den mest billige leveringsudgave.

Du kan ligeledes forsøge at få ordren sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtformen er sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men omvendt rigtig enkel ift. lydisolerende plader online. Den mest billige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lydisolerende plader er naturligvis yderst relevant i tilfælde af at man behøver varen omgående, så i det øjemed er det temmelig klogt at man checker det anslåede leveringstidspunkt for lydisolerende plader. En række byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at orden realiseres forinden et givent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen betjent før lagerpersonalet har fyraften.

En hel del e-forhandlere lover fragtfri levering på lydisolerende plader online, men tit kræves det at du indkøber for en fastsat pris. Derudover må du tage den mest betalelige leveringsmåde, hvilket mange gange er at få leveret din ordre til en pakkeshop.

De store webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig lydisolerende plader online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på lydisolerende plader i følgende områder:

Køge, Tårnby, Aarhus, Roskilde, Risskov, Værløse, Skive, Aalborg, Horsens, Gladsaxe, Odder, Aabenraa, Hedehusene, Greve, Højbjerg, Åbyhøj, Hobro, Vejle, Ølstykke, Farum, Esbjerg, Holbæk, Middelfart, Thisted, Rudersdal, Ishøj, Nærum, Viborg, Ikast, Helsingør, Haderslev, Kolding, Struer, Herlev, Varde, Slagelse, Charlottenlund, Jyllinge, Brønshøj, Lyngby, Ballerup, Stenløse, København, Valby, Svendborg, Glostrup, Silkeborg, Vanløse, Ringsted, Dragør, Allerød, Kokkedal, Solrød Strand, Brabrand, Vallensbæk, Fredericia, Birkerød, Hjørring, Virum, Næstved, Skanderborg, Holstebro, Lillerød, Lystrup, Korsør, Vordingborg, Rødovre, Nakskov, Nørresundby, Hørsholm, Nyborg, Kalundborg, Frederiksværk, Odense, Grenaa, Frederiksberg, Tilst, Søborg, Hedensted, Sønderborg, Randers, Frederikssund, Nykøbing Falster, Hillerød, Frederikshavn, Haslev, Brønderslev, Rønne, Hvidovre, Gentofte, Herning, Albertslund, Brøndby, og Taastrup, .

Klik-og-hent af lydisolerende plader er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når der ses på søgedata er det klart, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis lydisolerende plader online og lydisolerende plader priser. Man ser derudover ofte online shoppere søge bl.a. lydisolerende plader tilbud, billig lydisolerende plader og køb lydisolerende plader, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Bedste tilbud på lydisolerende plader

Det har vist sig at være ret nemt for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige lydisolerende plader online i blandt forskellige netbutikker, og herved har flere internet shops set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på lydisolerende plader drastisk, og derudover frembyde fragt uden gebyr.

Dog kan det trods alt være smart at kontrollere enkelte firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på lydisolerende plader online før du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Man bør alligevel ikke glemme, at ifald en internet butik forhandler billige lydisolerende plader online på tilbud til en salgspris som kan virke utrolig letkøbt, så burde det mange gange være et tegn på en uoprigtig internet shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfattet af en retningslinje, der dækker folk imod bedrageriske online forhandlere.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale beløbet til lydisolerende plader over en længere periode. Det fås normalt ved nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere typisk kigger efter blandt andet lydisolerende plader tilbud og køb lydisolerende plader. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig lydisolerende plader, lydisolerende plader online samt lydisolerende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på folks anmeldelser

Trustpilot præsterer stort set pæne muligheder for at undersøge diverse øvrige køberes oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du læser online shoppens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige lydisolerende plader online.

Facebook frembyder for øvrigt absolut fornemme genveje til at få en idé om online shoppens troværdighed. Derudover er der mange forretninger på nettet som tilbyder kunderne at frembringe en vurdering af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige lydisolerende plader online på en webshop kan de sådan set kigge på dens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, især hos de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Alternativet kan være at efterse om netbutikken er verificeret af e-mærket, da det generelt er en indikation om at internet firmaet adlyder de gældende danske regler, foruden at netshoppen lejlighedsvis besøges af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regler.

Derudover tilbydes du genvej til support, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit køb af lydisolerende plader. Tilsvarende anbefales det at man er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for købet af lydisolerende plader online, eksempelvis den ombytningsrettighed online butikken anvender.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man permanent gemmer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af lydisolerende plader, ligegyldig om man har handlet ved Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Henrik P gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Hans T gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Jens K gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Martin gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til online indkøb
1Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en forsikring om at online virksomheden adlyder de officielle danske regler, foruden at internet virksomheden regelmæssigt ses til af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende love. Inden nogen køber billige lydisolerende plader på en internet webshop burde man i og for sig gennemlæse shoppens forretningsbetingelser.
2Masser af internet foretagender udlover heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmåder til lydisolerende plader. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig rigtig uproblematisk, og oftest tilmed den billigste leveringsversion.
3Før folk handler billige lydisolerende plader på en internet forhandler behøver man på en vis måde betragte netbutikkens vilkår, men det er mange gange ikke særlig sjovt. Tilmed går vi ind for at kunden er obs på de væsentligste regler der har betydning for shopping af billige lydisolerende plader online, som for eksempel den byttepolitik online butikken garanterer.
4Det er jo efterhånden yderst praktisk for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige lydisolerende plader i blandt forskellige internet shops, og for det tilbyder en hel del e-butikker fragt uden gebyr. Det kan trods alt være indbringende at efterse en række e-firmaer efter tilbud og rabat inden du handler, således at man er sikker på at indhente den skarpeste pris.
5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et regelsæt, der værner os overfor snydagtige internet firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at betale betalingen i flere bidder.
6En række internet webshops garanterer fri fragt på lydisolerende plader, men oftest kun når du køber for en fastsat pris. Ellers burde man foretrække den mest billige mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde omvendt rigtig gnidningsløs. Den mest billige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
7Trustpilot præsterer nogle fornemme genveje til at iagttage flere nuværende konsumenters tanker og herved går vi ind for, at du tolker webbutikkens bedømmelser forinden du shopper billige lydisolerende plader online. Facebook frembyder på samme måde evigt ønskværdige muligheder for at få indblik i online webshoppens pålidelighed.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel ifald vi har brug for pakken om få sekunder, og derfor er det nemlig vigtigt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for lydisolerende plader. En lang række online shops tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som dog stiller krav om at bestillingen laves forud for et givent tidspunkt.
9Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den leveringsmodel kan være ekstremt relevant såfremt du absolut skal bruge lydisolerende plader inden for få dage. Alternativt så yder nogle enkelte online webshops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde afkræver det at man indkøber for en bestemt pris.