Er du på udkig efter lydisolerende loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige lydisolerende loft fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot lydisolerende loft.
For en del er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring lydisolerende loft.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne selv. Det er særligt muligt i de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af lydisolerende loft online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og endda få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der typisk er danske, måske endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller lydisolerende loft online fra deres webshop.
Hovedparten af nicheforhandlere har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette vil du få mere god assistance fra personale som er specialister i netop lydisolerende loft.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig professionel assistance.
2Der viser sig ofte overraskende hovedpiner i forbindelse med større projekter, og altså kan det vise sig essentielt at der afsættes passende tid i planen, så man føler sig sikker på at man når det til siden.
3Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive fornuftigt at beskrive samtlige udgifter, og så nedskrive ens købspris for dem én og én.
4Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
5Før du går i gang med dit byggeprojekt er det ultra meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for planeten.
7Der kan findes en verden af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder gavnlig viden, især hvis man bruger den engelske version.
8Du må under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være meningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt når du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
9Det kan vise sig at have noget at sige at have samtlige byggematerialer tilgængelige inden du påbegynder din byggeproces. Du har fordel af at lave en enkel oversigt indeholdende alt det du har brug for, og bagefter gennemgå punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
10Det kan være nyttigt at indhente hjælp til projektet, især i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Krævende ombygninger stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Godt forarbejde er vejen til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din køreplan.
12Du burde måske tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe eksperthjælp til opstarten af projektet. Ifald du søger assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er absolut godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Flere internet shops tilbyder heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til lydisolerende loft. En af de populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo ultra fremkommelig, og oftest endda den prisbilligste fragtform.

Du burde ligeledes prøve at få ordren leveret til din bopæl eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig godt nok en smule mere pebret, men på den anden side yderst ligetil for lydisolerende loft online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre betinges af at du opholder dig med kort afstand til online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lydisolerende loft er ultra aktuel hvis du skal bruge din pakke med det samme, og herved er det altså passende at vi undersøger den forventede leveringstid for lydisolerende loft. Adskillige online butikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre online, men husk at det er underforstået at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få ordren på posthuset forinden de lageransatte får fri.

Enkelte internet varehuse frembyder gratis fragt på lydisolerende loft online, men oftest kun ifald du handler for et fastsat beløb. Desuden skulle du snuppe den mest billige fragtløsning, som tit er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Store kæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig lydisolerende loft hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. De tilbyder for eksempel afhentning af lydisolerende loft i følgende byer:

Varde, København, Herlev, Sønderborg, Tilst, Kolding, Roskilde, Dragør, Virum, Odder, Solrød Strand, Rødovre, Vejle, Frederikssund, Haslev, Frederiksberg, Hobro, Glostrup, Brønderslev, Hedehusene, Aabenraa, Ballerup, Søborg, Åbyhøj, Hedensted, Lyngby, Struer, Holbæk, Hørsholm, Fredericia, Nørresundby, Aarhus, Helsingør, Brabrand, Frederikshavn, Værløse, Gladsaxe, Risskov, Rønne, Taastrup, Charlottenlund, Nakskov, Hvidovre, Vallensbæk, Thisted, Ikast, Haderslev, Næstved, Nyborg, Stenløse, Frederiksværk, Randers, Skive, Viborg, Slagelse, Hillerød, Lillerød, Hjørring, Tårnby, Skanderborg, Jyllinge, Køge, Lystrup, Valby, Greve, Ølstykke, Nykøbing Falster, Kalundborg, Odense, Grenaa, Herning, Silkeborg, Esbjerg, Vordingborg, Gentofte, Birkerød, Allerød, Albertslund, Vanløse, Middelfart, Holstebro, Nærum, Korsør, Kokkedal, Højbjerg, Svendborg, Brønshøj, Ishøj, Brøndby, Horsens, Rudersdal, Farum, Ringsted, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. lydisolerende loft er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel lydisolerende loft online og billig lydisolerende loft. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge fx lydisolerende loft priser, køb lydisolerende loft samt lydisolerende loft tilbud, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Priser på lydisolerende loft

Det er jo efterhånden særligt ligetil for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige lydisolerende loft online fra diverse internet foretagender, og derfor har mange internet forhandlere ikke kunne slippe for at mindske prisniveauet på lydisolerende loft drastisk, og i øvrigt sikre fragtfri levering.

Men det kan immervæk blive lønsomt at checke flere internet butikker efter tilbud og rabatter på lydisolerende loft online inden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal bare være obs på, at såfremt en webbutik reklamerer billige lydisolerende loft online til salg for en pris som anses for helt ekstremt fremragende, burde det undertiden være et tegn på en uoprigtig e-shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en vedtægt, der redder en overfor svindlende internet outlets.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at honorere betalingen af lydisolerende loft af flere omgange. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere tit søger fx lydisolerende loft online og billig lydisolerende loft. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter blandt andet lydisolerende loft tilbud, køb lydisolerende loft og lydisolerende loft priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Helt i orden.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot fører til en lang række fine genveje til at vurdere flere tidligere køberes anmeldelser og derfor tilråder vi, at du tager et kig på webbutikkens vurderinger inden du bestiller billige lydisolerende loft online.

Facebook fører til på samme måde ret sikre chancer for at få indblik i online shoppens troværdighed. Herinde ses mange webbutikker som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, hvilket også kan drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige lydisolerende loft online på en e-handler kan man ideelt set tage stilling til netshoppens forretningsaftale, dog er det typisk en omfattende opgave, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning er at finde ud af hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en påvisning af at e-butikken respekterer de officielle danske regler, udover at webshoppen regelmæssigt efterses af fagfolk der har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er desuden din anledning til at få bistand, såfremt du får besvær ved din ordre på lydisolerende loft. Dertil er det klogt at kunden er opmærksom på de vigtigste reglementer i forbindelse med bestillingen af lydisolerende loft online, som for eksempel den ombytningsrettighed online butikken garanterer.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, så man altid vil kunne vidne om sit køb af lydisolerende loft, uanset om man har bestilt fra Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

Jørgen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Hanne Thomsen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Camilla Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Kirsten gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til online shopping
1Det er jo efterhånden usædvanlig uproblematisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige lydisolerende loft på diverse online forhandlere, og til gengæld tilbyder en lang række online webshops gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid vise sig profitabelt at udforske nogle få internet butikker efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at få den mindst kostelige pris.
2Nogle få online webshops tilbyder levering uden gebyr på lydisolerende loft, men i reglen stiller det krav om at man shopper for en fastsat sum. Ellers kunne man udvælge den prisbilligste leveringsudgave, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden er gerne samtidig ualmindeligt smart. Den mest billige løsning til levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
3Den prisbilligste fragttype er uden tvivl at hente varerne selv, men det betinges af at du er tæt på internet shoppens adresse. Den fragtmulighed kan vise sig at være ultra væsentlig såfremt vi står og skal bruge lydisolerende loft omgående. Alternativt så lover visse online varehuse fragt uden omkostninger, men i reglen er det påkrævet at man bestiller for et præcist beløb.
4Inden nogen bestiller billige lydisolerende loft i en e-forhandler behøver man utvivlsomt tage stilling til webbutikkens handelsvilkår, det er dog normalt en tidskrævende opgave. Ligeledes er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige lydisolerende loft online, som for eksempel hvilken bytteret butikken lover.
5Trustpilot byder på de facto passelige løsninger til at finde ud af en række tidligere konsumenters kritik og derved støtter vi, at du tjekker e-handlens anmeldelser forud for at du shopper billige lydisolerende loft online. Facebook yder tilsvarende altid habile muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet.
6Fragttiden er selvfølgelig ret så bestemmende forudsat man behøver produktet øjeblikkeligt, og herved er det nemlig klogt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt for lydisolerende loft. En hel del e-shops yder billig levering på næste hverdag på massevis af varer, men vær på vagt da det forudsætter at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
7Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt online firmaet er e-mærket, som typisk er en angivelse af at internet forretningen tilslutter sig de danske love, foruden at netshoppen tit vurderes af sagkyndige der behersker de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige lydisolerende loft på en e-shop behøver de i virkeligheden tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser.
8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et regelsæt, der bistår køber overfor uægte online outlets. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække regningen over flere uger.
9En del butikker på nettet tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige metoder til levering til lydisolerende loft. En af favoritterne er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså særdeles overkommelig, samt ofte derudover den prisbilligste fragtform.