Er du på udkig efter lyddæmpende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare lyddæmpende plader.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring lyddæmpende plader.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige lyddæmpende plader fra netbutik til netbutik. Nogle har lave priser, og andre tilbyder service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af lyddæmpende plader online.
De gængse byggekæder finder du i de større byer, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Ergo forventes det at du får ekstra indsigtsfuld rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis lyddæmpende plader.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber lyddæmpende plader online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lyddæmpende plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag bør du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
2Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det handler om avancerede projekter, og som følge heraf kan det være vigtigt at man har afsat god plads i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at have tid nok til det.
3Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig klogt at du har det til rådighed når du indleder byggeriet. Du må heller ikke glemme at inkludere de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
4Du må unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
5Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er store byggeopgaver. Krævende projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
6Måske du burde regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde få hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Når du skal have hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at indhente priser fra en håndfuld leverandører.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du skal sammensætte en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder køreplanen.
8Det viser sig essentielt at have alle bygningsmaterialer klar før du igangsætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne notere en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og som det næste granske listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
9Forinden du indleder byggeprocessen kan det vise sig aldeles centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
11Du har adgang til alverdens artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget gavnlig viden, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
12Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør søge sig frem til ens købspris for dem alle sammen.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En lang række internet webshops frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmuligheder til lyddæmpende plader. En yndling er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv henter pakken når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig super uproblematisk, samt endda endvidere den prisbilligste fragttype.

Du burde alternativt planlægge at få varerne sendt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver undertiden en sjat mere omkostningsfuld, men endvidere ekstremt uproblematisk ift. lyddæmpende plader online. Den mest billige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig tæt på e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende plader kan i nogle tilfælde være ret afgørende når man skal bruge din ordre inden for få dage, så med det formål er det forholdsvis centralt at vi tjekker den anslåede leveringsdato på lyddæmpende plader. Temmelig mange internet firmaer – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, hvilket dog kræver at du bestiller tidligere end et fast tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle få internet forretninger præsterer fri fragt på lyddæmpende plader online, men oftest er det forudsat at der handles for en bestemt sum. Ellers kan man udvælge den billigste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

Flere kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig lyddæmpende plader online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på lyddæmpende plader i disse byer:

Søborg, Nyborg, Nærum, Hedensted, Frederiksværk, Hvidovre, Ikast, Taastrup, Odder, Herlev, Værløse, Nørresundby, Odense, Haslev, Risskov, Varde, Næstved, Skanderborg, Rønne, Horsens, Brabrand, Kokkedal, Hobro, Holstebro, Esbjerg, Dragør, Skive, Grenaa, Allerød, Korsør, Ringsted, Lystrup, Hjørring, Gladsaxe, Greve, Brønderslev, Thisted, Birkerød, Hillerød, Lyngby, Aalborg, Stenløse, Brønshøj, Ishøj, Struer, Vallensbæk, Højbjerg, Rødovre, Middelfart, Farum, Vejle, Nakskov, Brøndby, Haderslev, Frederiksberg, Aabenraa, Køge, Lillerød, Herning, Fredericia, Ølstykke, Albertslund, Kalundborg, Vordingborg, Helsingør, København, Hørsholm, Roskilde, Jyllinge, Hedehusene, Gentofte, Solrød Strand, Randers, Frederikssund, Viborg, Silkeborg, Slagelse, Rudersdal, Tilst, Svendborg, Frederikshavn, Kolding, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Valby, Vanløse, Glostrup, Tårnby, Charlottenlund, Aarhus, Ballerup, Virum, og Åbyhøj, .

Afhentning ift. lyddæmpende plader er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Falster, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata står det markant, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel lyddæmpende plader online og køb lyddæmpende plader. Foruden dette oplever man jævnligt folk lede efter bl.a. billig lyddæmpende plader, lyddæmpende plader priser og lyddæmpende plader tilbud, plus de store byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på lyddæmpende plader

Det er jo usædvanlig problemfrit for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige lyddæmpende plader online fra diverse internet virksomheder, og til tak har langt de fleste online forretninger været tvunget til at sænke prisniveauet på lyddæmpende plader kolossalt, og endda garantere portofri levering.

Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at efterse et par forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på lyddæmpende plader online inden du bestiller, så man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må blot være så påpasselig, at ifald en online shop forhandler billige lyddæmpende plader online på tilbud til en pris der kan virke ekstraordinært favorabel, så kunne det tit være en varsel om en snydagtig e-forretning. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af et reglement, der passer på os imod fup internet foretagender.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække omkostningerne til lyddæmpende plader over en længere periode. Det tilbydes ofte ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger fx lyddæmpende plader tilbud og køb lyddæmpende plader. Derudover ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis lyddæmpende plader online, billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning strålende løsninger til at gennemgå en lang række øvrige kunders observationer og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på e-shoppens omtaler inden du lægger din bestilling på billige lyddæmpende plader online.

Facebook frembyder derudover uden sammenligning belejlige metoder til at få indblik i internet firmaets popularitet. Foruden det er der nogle internet varehuse hvor det er muligt at meddele en kritik af deres køb, som også må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige lyddæmpende plader online på en e-shop kan man sådan set have øje for butikkens regler, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, især med de velkendte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

Et andet alternativ er at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være et tegn på at internet forhandleren efterlever de officielle regler, samt at e-butikken jævnligt besøges af jurister der har indsigt i reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til support, hvis du oplever besvær med dit køb af lyddæmpende plader. Tilmed tilråder vi at køber er vidende om de mest basale reglementer der har indvirkning på bestillingen af lyddæmpende plader online, for eksempel den returrettighed hjemmesiden lover.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise købet af lyddæmpende plader, hvad end man køber hos XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Per N gav 5 stjerner

god service

Charlotte Hansen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Charlotte N gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Birthe gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Temmelig mange online webshops foreslår efterhånden diverse forskellige billige fragtløsninger til lyddæmpende plader. Et hit er i dag at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente pakken når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ret så enkel, og oftest tillige den billigste metode til levering.
2En række online butikker præsterer portofri levering på lyddæmpende plader, men ofte er det kun gældende hvis der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kunne du snuppe den billigste leveringsform, hvilket tit vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted. Denne viser sig sædvanligvis desuden særdeles praktisk. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
3Vi slår generelt et slag for at undersøge om webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et kendetegn for at internet webshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at online firmaet ofte efterses af eksperter der kender reglementet på området. Forinden nogen handler billige lyddæmpende plader på en butik på nettet behøver de egentlig tage stilling til deres handelsvilkår.
4Før folk bestiller billige lyddæmpende plader i en e-forretning burde man utvivlsomt skimme webbutikkens betingelser, det er dog bare et omfattende projekt. Dertil slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest vedkommende betingelser der er gældende for handlen med billige lyddæmpende plader online, fx hvilken ombytningsrettighed butikken tilsikrer.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en regel, som bistår os overfor falske outlets på nettet. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
6Det er efterhånden yderst let for alle at tjekke tilbud online på billige lyddæmpende plader hos flere online shops, og derved lover mange online forretninger levering uden betaling. Trods dette kan det immervæk være fordelagtigt at granske nogle forskellige internet handler efter tilbud og rabat forud for at du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
7Trustpilot indebærer relativt passende genveje til at evaluere ret mange andre køberes observationer og af den grund går vi ind for, at du eksaminerer online webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige lyddæmpende plader online. Facebook giver dig tillige en lang række fortræffelige muligheder for at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
8Den mest letkøbte form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens bopæl. Den leveringsversion er jo super bestemmende hvis du har brug for lyddæmpende plader om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere internet firmaer levering uden omkostninger, men oftest er det forbeholdt når du bestiller for en bestemt pris.
9Fragtperioden er temmelig bestemmende såfremt vi mangler varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det aldeles afgørende at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved lyddæmpende plader. Størstedelen af webbutikker stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, som dog stiller krav om at du når at bestille før et fast klokkeslæt.