Er du på udkig efter lyddæmpende lofter? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af lyddæmpende lofter.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de store byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige lyddæmpende lofter hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på service. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare lyddæmpende lofter.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør man kende netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra diverse producenter, så du kan handle fra et stort udvalg af lyddæmpende lofter online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre findes nær dig, og derved har man chancen for at købe online og transportere varerne selv. Dermed kan du undgå leveringsomkostningen, og sågar få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker er opstartsfirmaer, der oftest er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle lyddæmpende lofter online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede webshops har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du opleve ekstremt konstruktiv hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis lyddæmpende lofter.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit vigtige byggeprojekt.
2Der præsenterer sig ofte uforudsete udfordringer når det kommer til større opgaver, og som følge heraf er det vigtigt at der afsættes god tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
3Måske det viser sig væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt forinden du iværksætter håndværket. Du får god gavn af at notere en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår det du får brug for, og derefter granske listen, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
4Inden du iværksætter byggeprocessen kan det være højst centralt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Man vil aldrig nogensinde undvære grej. Ofte vil det være meningsfuldt at have værktøjet klar til brug når du tager fat på arbejdet. Desuden er det afgørende at indregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
6Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
7Måske det burdes overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand kan det være optimalt at tage imod priser fra flere håndværkere.
8Forberedelse viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at lave en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
9Ofte vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at kortlægge hver enkelt udgift, og efterfølgende gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
10Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
11Der findes mange forskellige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig info, specielt hvis du benytter den engelske version.
12Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Større ombygninger stiller krav om flere mennesker. Desuden må det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En hel del webshops i Danmark giver til alt held en lang række forskellige billige fragtmuligheder til lyddæmpende lofter. Den mest benyttede er lige nu at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså virkelig hensigtsmæssig, og mange gange endda den prisbilligste leveringsmetode.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få varerne bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er som regel lidt mindre billig, men tillige meget ligetil ved køb af lyddæmpende lofter online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du lever med kort afstand til webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på lyddæmpende lofter kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld når du skal bruge varerne inden for få dage, så derfor er det bestemt meningsfuldt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for lyddæmpende lofter. Adskillige netshops i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, hvilket dog beroer på at du når at bestille forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren sendt afsted forinden medarbejderne drager hjemad.

Indtil flere byggeforretninger præsterer gratis fragt på lyddæmpende lofter online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. I øvrigt må man overveje den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

En række byggemarkeder giver afhentning hvor du bestiller billig lyddæmpende lofter online og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af lyddæmpende lofter i disse områder:

Søborg, Aalborg, Vordingborg, Hedehusene, Herning, Struer, Kokkedal, Tilst, Glostrup, Odder, Tårnby, Lillerød, Ringsted, Sønderborg, Korsør, Nærum, Hillerød, Roskilde, Silkeborg, Ikast, Risskov, Gladsaxe, Svendborg, Rudersdal, Nørresundby, København, Værløse, Haslev, Ølstykke, Farum, Aarhus, Ballerup, Thisted, Ishøj, Nykøbing Falster, Dragør, Grenaa, Haderslev, Rødovre, Allerød, Holbæk, Charlottenlund, Horsens, Lystrup, Brøndby, Vejle, Vallensbæk, Næstved, Kalundborg, Frederikshavn, Frederiksberg, Jyllinge, Højbjerg, Varde, Gentofte, Hjørring, Solrød Strand, Albertslund, Hørsholm, Rønne, Odense, Viborg, Greve, Skanderborg, Stenløse, Valby, Herlev, Åbyhøj, Helsingør, Brønderslev, Brabrand, Taastrup, Hvidovre, Nakskov, Brønshøj, Esbjerg, Slagelse, Vanløse, Hobro, Fredericia, Virum, Nyborg, Birkerød, Lyngby, Hedensted, Middelfart, Frederikssund, Skive, Aabenraa, Køge, Frederiksværk, Kolding, Randers, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. lyddæmpende lofter er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger efter eksempelvis lyddæmpende lofter priser og billig lyddæmpende lofter. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter for eksempel lyddæmpende lofter online, køb lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter tilbud, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Spar penge på lyddæmpende lofter

Det er i dag i høj grad let gængeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige lyddæmpende lofter online hos diverse butikker på nettet, og derfor har massevis af online varehuse ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på lyddæmpende lofter enormt, og ovenikøbet byde på fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at inspicere nogle enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud på lyddæmpende lofter online forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Man skal alligevel være så påpasselig, at ifald en internet handler reklamerer billige lyddæmpende lofter online til salg for en udsalgspris der anses for uhørt attraktiv, så kan det tit være en indikation på en fup internet virksomhed. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en regel, som redder dig som kunde overfor falske online webshops.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale betalingen af lyddæmpende lofter over tid. Dette foreslåes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på data er det klart, at mennesker mange gange efterspørger eksempelvis billig lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter tilbud. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter eksempelvis køb lyddæmpende lofter, lyddæmpende lofter online og lyddæmpende lofter priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembyder en række belejlige genveje til at studere en lang række forhenværende forbrugeres vurderinger og derved er det en hjælp, at du verificerer online forhandlerens ratings inden du handler billige lyddæmpende lofter online.

Facebook yder endvidere en række gode genveje til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed. Her ser vi nogle e-butikker som gør det muligt at publicere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige lyddæmpende lofter online hos en internet virksomhed bør de egentlig sætte sig ind i webbutikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, i særdeleshed med de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at kigge om e-shoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være en garanti for at internet butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren jævnligt overværes af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene på området.

Derudover tilbydes du chance for at få assistance, for så vidt du møder dilemmaer i forbindelse med dit køb af lyddæmpende lofter. Udover dette er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af lyddæmpende lofter online, som fx den ombytningsrettighed internet selskabet benytter.

Her er det samtidig relevant, at man permanent bibeholder sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne påvise bestillingen af lyddæmpende lofter, ligegyldig om man handler fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jan I gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Camilla Pedersen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Tina Christensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Mette I gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til din online shopping
1Den prisbilligste fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du lever i kort afstand af internet virksomhedens adresse. Den mulighed for levering er selvfølgelig ret relevant når vi står og skal bruge lyddæmpende lofter om kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere internet virksomheder fragtfri levering, men i reglen kræves det at der erhverves for en bestemt pris.
2En hel del online butikker byder på fragt uden betaling på lyddæmpende lofter, men tit forudsætter det at du indkøber for en konkret pris. Desuden skulle man overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, som i mange tilfælde er at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver almindeligvis desuden særdeles smart. Den mindst kostelige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
3Før nogen bestiller billige lyddæmpende lofter på en e-butik burde man for at være sikker få overblik over shoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke videre interessant. Herudover er det at foretrække at man er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der har indflydelse på handlen med billige lyddæmpende lofter online, for eksempel hvilken byttepolitik online shoppen bruger.
4Vi foreslår generelt at tjekke om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en antydning af at webbutikken understøtter gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen jævnligt tilses af sagkyndige der har megen viden om reglerne. Forud for at nogen shopper billige lyddæmpende lofter i en forretning på nettet kunne man i princippet få overblik over e-butikkens forretningsbetingelser.
5Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, hvilket hjælper kunden overfor fup e-shops. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere pengene over et længere tidsrum.
6Det er efterhånden super uproblematisk for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige lyddæmpende lofter i blandt diverse webbutikker, og for det garanterer de fleste forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog alligevel blive smart at udforske nogle enkelte internet forretninger efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret så essentiel ifald vi har behov for pakken om kort tid, og af den grund er det selvsagt fornuftigt at man ser det estimerede leveringstidspunkt ved lyddæmpende lofter. Mange netshops i Danmark giver billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen gennemføres inden et fastsat klokkeslæt.
8De fleste e-forretninger tildeler nu om dage flere billige fragtmetoder til lyddæmpende lofter. En af de mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Løsningen er altså særdeles let, samt tit tilmed den mindst kostelige slags levering.
9Trustpilot fremskaffer uden sammenligning gode muligheder for at tyde en lang række aktuelle konsumenters ratings og af den grund er det fornuftigt, at du gransker netshoppens kritik forud for at du bestiller billige lyddæmpende lofter online. Facebook frembringer ydermere egentlig fine chancer for at få indsigt i e-shoppens pålidelighed.