Er du på udkig efter lydabsorberende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige lydabsorberende plader hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare lydabsorberende plader.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved en webshop, som kan tilbyde information omkring lydabsorberende plader.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre køber varer fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af lydabsorberende plader online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har du tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
Forskellige niche webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller lydabsorberende plader online fra deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du modtage ekstra anvendelig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis lydabsorberende plader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør gennemtænke hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til dele af byggeriet. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert er det en god idé at notere tilbud fra en håndfuld foretagender.
2For udendørs projekter kan vejret få stor betydning. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned nøjagtig som du står midt i det store byggeprojekt.
3Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil være behjælpeligt at beskrive hver eneste udgift, og bagefter indsamle eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
4Der er ekstremt mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube yder assistance med temmelig meget udbytterig viden, i særlig grad når man benytter den engelske version.
5Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig en fordel at have det klar til brug inden du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
6Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, især når det er væsentlige byggeopgaver. Krævende ting gør krav på flere folk. Dertil er det mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp når du laver handlingsplanen.
8Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprocessen, især ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
9Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
10Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du begynder arbejdet. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
11Før du opstarter dit byggeprojekt er det meget betydningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Der kommer næsten altid uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og altså vurderes det væsentligt at man har afsat passende plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er meget overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En række online firmaer yder til alt held diverse billige leveringsmuligheder til lydabsorberende plader. Den mest moderne er for nærværende udleveringssteder, og så kan du blot hente dine nye varer når du har lyst. Fragtformen er nemlig ret så hensigtsmæssig, og desuden derudover den mest prisbevidste leveringstype.

Du kunne alternativt vælge at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver undertiden en anelse mindre billig, men tillige ret problemfri med lydabsorberende plader online. Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du har bopæl nærved e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på lydabsorberende plader kan være ultra essentiel om du står og skal bruge varerne omgående, så med det formål er det utvivlsomt essentielt at du tjekker den forventede leveringstid for lydabsorberende plader. Mange online webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag levering på utallige varer online, men det betinges af at bestillingen anbringes forud for et bestemt tidspunkt, så de kan nå at få pakken ordnet forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

En række internet varehuse byder på portofri fragt på lydabsorberende plader online, men oftest kun når man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ skal man tage den billigste metode til levering, der oftest er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

En lang række netbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig lydabsorberende plader hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma. De frembyder for eksempel click-and-collect på lydabsorberende plader i disse byer:

Kalundborg, Greve, Tårnby, Næstved, Holbæk, Brønderslev, Valby, Thisted, Frederiksværk, Silkeborg, Skive, København, Hobro, Svendborg, Herning, Brøndby, Virum, Slagelse, Fredericia, Hjørring, Helsingør, Hørsholm, Stenløse, Brabrand, Viborg, Nyborg, Aalborg, Jyllinge, Aarhus, Hedensted, Ishøj, Vordingborg, Tilst, Aabenraa, Nakskov, Ikast, Nørresundby, Glostrup, Gentofte, Frederikssund, Hedehusene, Skanderborg, Ølstykke, Herlev, Varde, Birkerød, Charlottenlund, Lystrup, Rødovre, Esbjerg, Køge, Randers, Vallensbæk, Haslev, Horsens, Kokkedal, Dragør, Haderslev, Højbjerg, Søborg, Nærum, Nykøbing Falster, Hvidovre, Odense, Frederikshavn, Struer, Grenaa, Sønderborg, Kolding, Albertslund, Lyngby, Gladsaxe, Risskov, Allerød, Frederiksberg, Ringsted, Holstebro, Middelfart, Korsør, Værløse, Rudersdal, Lillerød, Odder, Hillerød, Åbyhøj, Farum, Brønshøj, Vejle, Roskilde, Taastrup, Ballerup, Solrød Strand, Rønne, og Vanløse, .

Klik-og-hent af lydabsorberende plader er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata er det klart, at folk tit leder efter for eksempel lydabsorberende plader tilbud og billig lydabsorberende plader. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge fx lydabsorberende plader online, køb lydabsorberende plader og lydabsorberende plader priser, plus de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Bedste tilbud på lydabsorberende plader

Det har vist sig at være super enkelt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige lydabsorberende plader online i blandt flere butikker på nettet, og herved har mange e-shops ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på lydabsorberende plader drastisk, og endda garantere portofri levering.

Men det kan til hver en tid være rentabelt at eftergå diverse forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på lydabsorberende plader online før du handler, så du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du bør alligevel være klar over, at når en internet forhandler udbyder billige lydabsorberende plader online for en udsalgspris som kan virke helt ekstremt letkøbt, burde det for det meste være et signal om en bedragerisk internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i et lovbud, der begunstiger dig som kunde imod uærlige outlets på nettet.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage pengene til lydabsorberende plader over tid. Det tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at internet shoppere som regel søger eksempelvis lydabsorberende plader tilbud og køb lydabsorberende plader. Foruden dette ser man jævnligt folk søge for eksempel lydabsorberende plader priser, billig lydabsorberende plader samt lydabsorberende plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig fuldt ud relevante løsninger til at kigge på en længere række nuværende konsumenters meninger og derfor foreslåes det, at du evaluerer netbutikkens kritik forinden du handler billige lydabsorberende plader online.

Facebook yder på samme måde super troværdige genveje til at få indblik i internet selskabets popularitet. Her møder vi mange online firmaer som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel burde tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige lydabsorberende plader online hos en internet shop kan man ideelt set have øje for dens handelsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikation om at online firmaet lever op til de danske regler, og at e-forretningen en gang i mellem evalueres af fagmænd som kender til reglementet på området.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du møder problemer ved dit indkøb af lydabsorberende plader. Udover dette støtter vi at kunden er vidende om de mest relevante retningslinjer der gælder for købet af lydabsorberende plader online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet har.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, så man altid vil kunne bevise sin bestilling af lydabsorberende plader, hvad end man har handlet ved 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen eller Silvan.

Mads Christiansen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Charlotte Olsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Martin Møller gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anders gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til online indkøb
1Før folk køber billige lydabsorberende plader i en forhandler på nettet kunne de når alt kommer til alt studere e-butikkens betingelser, men det er tit et tidskrævende projekt. Desuden kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der kan influere på shopping af billige lydabsorberende plader online, eksempelvis den returret hjemmesiden tilsikrer.
2Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en orden, der dækker dig som køber overfor uægte e-shops. Som et alternativ kan du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at betale pengene af flere omgange.
3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld forudsat du har brug for dine nye varer om kort tid, og derfor er det selvsagt centralt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for lydabsorberende plader. De fleste internet virksomheder lover billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det påkræver at bestillingen realiseres før et fastslået tidspunkt.
4En række forhandlere på nettet udlover efterhånden flere billige former for fragt til lydabsorberende plader. Den mest anvendte er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når du har tid. Metoden er jo rigtig gnidningsløs, og mange gange ydermere den billigste leveringsløsning.
5Flere online firmaer lover gratis levering på lydabsorberende plader, men i mange tilfælde er det forudsat at der bestilles for en præcis sum. Alternativt kunne du vælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Muligheden er gerne også vældig let gængelig. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
6Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt internet shoppen er e-mærket, siden det længe har været en antydning af at netbutikken forstår de gældende danske regler, tillige med at den ofte kontrolleres af eksperter som har meget erfaring med reglerne på området. Inden folk bestiller billige lydabsorberende plader på en internet handler kunne de i princippet se på e-butikkens forretningsvilkår.
7Det er jo efterhånden temmelig gnidningsløst for købere at finde de laveste priser online på billige lydabsorberende plader i blandt diverse internet shops, og følgelig frembyder en hel del internet varehuse gebyrfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at inspicere flere webshops efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at man er sikret at få fat i den billigste pris.
8Trustpilot indebærer visse relevante genveje til at vurdere en hel del tidligere forbrugeres reflektioner og derfor er det klogt, at du evaluerer e-firmaets omtaler før du shopper billige lydabsorberende plader online. Facebook byder på derudover adskillige værdifulde metoder til at få indblik i webshoppens popularitet.
9Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente varerne, som jo betinges af at du lever nær internet forhandlerens lager. Den leveringsudgave er ret vital i tilfælde af at man behøver lydabsorberende plader omgående. Alternativt så sikrer en række online forretninger gratis fragt, men undertiden forudsætter det at man køber for en fastsat pris.