Er du på udkig efter limtræsbjælker? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 meter for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot limtræsbjælker.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige limtræsbjælker fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af limtræsbjælker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra alle mulige leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af limtræsbjælker online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste valget om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette kan man undvære leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Diverse nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller limtræsbjælker online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du opleve ekstremt nyttig rådgivning fra nogle der er eksperter i netop limtræsbjælker.
De største byggecentre i Danmark
limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør få assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Når du benytter eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
2Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder brugbar info, ikke mindst forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Forberedelse vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv dagsorden, som viser hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
4Du kan hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har betydning for planeten.
5Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det mod forventning begynder at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
6Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som skåner dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at dokumentere hver eneste udgift, og herefter tjekke prisen på dem enkeltvis.
8I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet er det ekstremt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Det kan være nyttigt at søge assistance til byggearbejdet, især når der er tale om væsentlige ombygninger. Store byggeprojekter kræver flere folk. Derudover bliver det hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det kommer til omfattende opgaver, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
11Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har alle materialer disponible på forhånd inden du starter projektet. Du kan med fordel sammenfatte en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og så eftergå listen, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
12Man skal ikke mangle værktøj. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet parat idet du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at inkludere de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Adskillige outlets på nettet tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for levering til limtræsbjælker. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså særdeles uproblematisk, samt ofte endda den billigste leveringsform.

Du burde ydermere påtænke at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver ofte en tak dyrere, men til gengæld ultra fleksibel ift. limtræsbjælker online. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du er lige ved webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på limtræsbjælker er naturligvis usædvanlig aktuel forudsat du har brug for din ordre om et øjeblik, så i det øjemed er det ret meningsfuldt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved limtræsbjælker. Adskillige webshops – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et aftalt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken pakket forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte online firmaer byder på levering uden beregning på limtræsbjælker online, men typisk under forudsætning af at du handler for et fastslået beløb. Som alternativ skal du snuppe den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få kørt din pakke til et udleveringssted.

De fleste netbutikker giver afhentning hvor du handler billig limtræsbjælker på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Silvan. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på limtræsbjælker i følgende områder:

Ballerup, Brønshøj, Struer, Lystrup, Skive, Vordingborg, Nyborg, Viborg, Greve, Nakskov, Svendborg, Birkerød, Thisted, Vallensbæk, Holstebro, Kokkedal, Frederikshavn, Odder, Hedehusene, Brabrand, Hillerød, Silkeborg, Kolding, Ishøj, Varde, Herning, Slagelse, Brøndby, Tilst, Korsør, Aarhus, Ringsted, Køge, Holbæk, Højbjerg, Hobro, Brønderslev, Aalborg, Nørresundby, Helsingør, Rødovre, Roskilde, Risskov, Gentofte, Glostrup, Albertslund, Vanløse, Sønderborg, Gladsaxe, Haderslev, Lillerød, Odense, Solrød Strand, Taastrup, Grenaa, Værløse, Haslev, København, Jyllinge, Randers, Herlev, Middelfart, Esbjerg, Skanderborg, Ikast, Hedensted, Frederikssund, Nærum, Allerød, Nykøbing Falster, Søborg, Næstved, Virum, Valby, Hvidovre, Hjørring, Rudersdal, Farum, Kalundborg, Hørsholm, Aabenraa, Rønne, Åbyhøj, Charlottenlund, Fredericia, Stenløse, Vejle, Dragør, Frederiksberg, Frederiksværk, Horsens, Tårnby, Lyngby, og Ølstykke, .

Click-and-collect af limtræsbjælker er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter fx limtræsbjælker tilbud og limtræsbjælker priser. Foruden dette oplever man tit folk lede efter fx billig limtræsbjælker, limtræsbjælker online samt køb limtræsbjælker, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Find den bedste pris på limtræsbjælker

Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge information om priser på billige limtræsbjælker online fra diverse internet selskaber, og derfor har utallige online butikker fundet det uundgåeligt at formindske prisen på limtræsbjælker eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde portofri fragt.

Det kan dog immervæk blive lønsomt at kigge forbi nogle få outlets på nettet efter tilbud og udsalg på limtræsbjælker online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Du skal bare være obs på, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder billige limtræsbjælker online for en pris som kan ses som utrolig billig, er det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk internet shop. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af en regel, som bistår køberen imod uærlige online outlets.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afbetale regningen på limtræsbjælker i flere bidder. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på tallene er det markant, at internetbrugere som regel søger eksempelvis limtræsbjælker online og køb limtræsbjælker. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge efter blandt andet billig limtræsbjælker, limtræsbjælker tilbud samt limtræsbjælker priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder visse værdifulde chancer for at analysere forskellige andre brugeres oplevelser og herved er det prisværdigt, at du eftergår netshoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige limtræsbjælker online.

Facebook tilbyder dig også absolut ærlige genveje til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Foruden det ses mange online virksomheder hvor folk kan udforme en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel må tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige limtræsbjælker online på en butik kunne de til hver en tid gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant, specielt hos de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Alternativet kan være at tjekke om netshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er et kendetegn for at online webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at butikken af og til overværes af specialister der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af limtræsbjælker. Derudover kan det anbefales at køberen er klar over de primære regler der har indvirkning på bestillingen af limtræsbjælker online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.

Her er det desuden essesentielt, at man når som helst beholder sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan påvise sin bestilling af limtræsbjælker, hvad end man har bestilt hos Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Michael Andersen gav 5 stjerner

Udmærket

Hanne gav 4 stjerner

Rigtig god service

Karen Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Mette T gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til internetshopping
1Det er jo vældig bekvemt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige limtræsbjælker hos forskellige internet virksomheder, og derved tilbyder massevis af shops på nettet gebyrfri levering. Trods dette kan det alligevel blive smart at kontrollere forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel om vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, og med det formål er det fuldt ud relevant at vi tjekker den forventede leveringsdato ved limtræsbjælker. En stor portion online forretninger annoncerer billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men vær påpasselig da det er forudsat at bestillingen placeres forud for et fastsat tidspunkt.
3Forinden folk køber billige limtræsbjælker hos en online butik burde de principielt gennemlæse netshoppens handelsbetingelser, det er dog normalt et omfattende arbejde. Endvidere er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser i forbindelse med shopping af billige limtræsbjælker online, som fx den ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.
4Nogle internet foretagender tilbyder billig levering på limtræsbjælker, men undertiden er det under forudsætning af at der købes for en konkret sum. Derudover bør man tage den mest betalelige leveringsform, hvilket tit er at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted. Denne er en gang i mellem omvendt ekstremt uproblematisk. Den mest betalelige slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
5Trustpilot giver dig regulære fine muligheder for at bese ret mange nuværende kunders oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du evaluerer internet shoppens ratings forud for at du køber billige limtræsbjælker online. Facebook præsterer lige så vel altid stabile chancer for at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed.
6Den billigste leveringsmodel vil altid være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du opholder dig tæt på netshoppens lager. Den fragtmetode er temmelig vigtig hvis man har brug for limtræsbjælker inden for kort tid. Alternativt så yder indtil flere e-forhandlere gratis fragt, men ofte påkræves det at der aftages for en bestemt sum.
7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en regel, der dækker dig overfor fup online butikker. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare omkostningerne over en længere periode.
8Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som længe har været en tilkendegivelse af at internet firmaet føjer dansk lovgivning, tillige med at netbutikken rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende love. Inden folk bestiller billige limtræsbjælker i en internet shop behøver de når alt kommer til alt gennemgå e-butikkens forretningsaftale.
9Adskillige internet forhandlere tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmidler til limtræsbjælker. En der er meget almindelig er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ultra uproblematisk, samt ofte desuden den billigste fragtmetode.