Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare letklinkerblokke.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du bestille ved et online byggemarked, som giver hjælp til valg af letklinkerblokke.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne selv. Dette er specielt en mulighed i de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige letklinkerblokke hos de forskellige online byggecentre. En del vil have lave priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af letklinkerblokke online.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og herigennem har mange chancen for at handle online og fragte produkterne selv. På grund af det har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler letklinkerblokke online på deres webshop.
En masse niche netbutikker har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Derfor bør du få ekstremt kyndig rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis letklinkerblokke.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det burdes overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få hjælp fra en fagmand til noget af det. Såfremt du køber assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at modtage en pris fra diverse selskaber.
2Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må liste en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
3Der er utallige instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med store mængder konstruktiv information, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
4Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og af den grund viser det sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
5Ofte vil det være essentielt at have et regnskab for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være rationelt at tage noter til alle udgifter, og herefter undersøge udgiften ved dem én efter én.
6Det kan vise sig meningsgivende at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms note som samler de materialer der skal bruges, og som det næste granske hver enkelt ting, så du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
7Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig temmelig værdifuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Du bør ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som skåner dig mod hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
9Du kan forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det gives ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
10Ved udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag bør du tit se meldingerne om vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er midt i dit vigtige projekt.
11Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er større projekter. Større byggerier gør krav på flere folk. Desuden må det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har udstyret disponibelt akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del e-forretninger tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsudgaver til letklinkerblokke. En af de mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og oftest ligeledes den billigste form for fragt.

Du bør ydermere foretrække at bestille varerne til levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig beklageligvis en kende mere bekostelig, men endvidere i høj grad smart med letklinkerblokke online. Den mindst kostelige leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på letklinkerblokke er selvfølgelig rigtig aktuel når man mangler din ordre inden for kort tid, og derfor er det forholdsvis passende at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på letklinkerblokke. Mange internet foretagender – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre online, hvilket er afhængig af at ordren placeres tidligere end et angivent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken distribueret inden medarbejderne har fyraften.

Flere outlets på nettet præsterer gebyrfri levering på letklinkerblokke online, men oftest er det kun gældende hvis man shopper for et konkret beløb. I øvrigt skal man gribe den billigste leveringsversion, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En lang række netbutikker udlover afhentning hvor man bestiller billig letklinkerblokke på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af letklinkerblokke i følgende områder:

Solrød Strand, Lyngby, Slagelse, Glostrup, Hørsholm, Sønderborg, Hjørring, Frederiksberg, Brøndby, Esbjerg, Svendborg, Lillerød, Herning, Aalborg, Birkerød, Charlottenlund, Virum, Helsingør, Herlev, Nykøbing Falster, Køge, Værløse, Kokkedal, Haderslev, Vejle, Søborg, Risskov, Rudersdal, Skive, Holbæk, Hillerød, Nyborg, Tilst, Ringsted, Brønderslev, København, Lystrup, Ishøj, Aarhus, Thisted, Valby, Farum, Kalundborg, Odense, Ballerup, Ølstykke, Rødovre, Tårnby, Korsør, Viborg, Frederikssund, Aabenraa, Struer, Skanderborg, Næstved, Odder, Frederiksværk, Grenaa, Gentofte, Brabrand, Albertslund, Silkeborg, Hvidovre, Nakskov, Varde, Fredericia, Taastrup, Hobro, Middelfart, Greve, Nærum, Vanløse, Ikast, Horsens, Vordingborg, Dragør, Kolding, Højbjerg, Frederikshavn, Randers, Haslev, Jyllinge, Roskilde, Gladsaxe, Hedensted, Åbyhøj, Vallensbæk, Brønshøj, Nørresundby, Allerød, Rønne, Stenløse, Holstebro, og Hedehusene, .

Click-and-collect for letklinkerblokke er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at mennesker ofte søger efter blandt andet letklinkerblokke online og letklinkerblokke priser. Vi ser desuden som regel mennesker efterspørge blandt andet letklinkerblokke tilbud, køb letklinkerblokke samt billig letklinkerblokke, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Den bedste pris på letklinkerblokke

Det er efterhånden vældig smart for alle at kigge efter tilbud på billige letklinkerblokke online på diverse internet outlets, og følgelig har flertallet af online outlets været nødt til at tvinge prisniveauet på letklinkerblokke betragteligt, og i øvrigt byde på fragt uden gebyr.

Det kan immervæk være lukrativt at sammenligne forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på letklinkerblokke online inden du bestiller, således at du er sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør dog være opmærksom på, at ifald en butik på nettet afsætter billige letklinkerblokke online på tilbud til en pris der virker enormt billig, så burde det mange gange være en varsel om en fup online butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af et lovbud, hvilket hjælper folk overfor bedrageriske internet selskaber.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at dække pengene til letklinkerblokke over tid. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger blandt andet letklinkerblokke tilbud og billig letklinkerblokke. Foruden dette ser man ofte mennesker efterspørge fx letklinkerblokke online, letklinkerblokke priser og køb letklinkerblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot byder på nogle belejlige chancer for at gennemgå en lang række aktuelle køberes evalueringer og herved er det at foretrække, at du kigger nærmere på e-shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige letklinkerblokke online.

Facebook præsterer derudover uden sammenligning fine løsninger til at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Derudover ser vi en række e-firmaer hvor folk kan afgive en evaluering af virksomhedens service, som desuden bør benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige letklinkerblokke online på en internet virksomhed behøver de i virkeligheden gennemgå netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

En anden mulighed kan være at efterse om netbutikken er tilsluttet e-mærket, som er et bevis på at online forretningen opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen undertiden monitoreres af fagfolk der har megen viden om de gældende regulativer.

Det er en rigtig god lejlighed til opbakning, når du oplever dilemmaer i forbindelse med din ordre på letklinkerblokke. Yderligere anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste vilkår der har betydning for bestillingen af letklinkerblokke online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet shoppen bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man til enhver tid bevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af letklinkerblokke, uanset om man har bestilt fra Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Charlotte gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Lene gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Lars H gav 5 stjerner

Nemt køb

Camilla I gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige letklinkerblokke fra forskellige online butikker, og til gengæld yder utallige internet selskaber i Danmark fragt uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig indbringende at inspicere visse e-forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
2Flere online varehuse frembyder levering uden betaling på letklinkerblokke, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for et fastslået beløb. Ellers bør man vælge den mest prisbevidste form for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig for det meste på den anden side ekstremt uproblematisk. Den mest billige leveringsform er dog at du selv henter ordren.
3Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det generelt er et bevis på at internet firmaet følger de officielle regler, samt at hjemmesiden en gang i mellem ses til af fagmænd som forstår vedtægterne på området. Før folk handler billige letklinkerblokke i en webshop behøver man i princippet få overblik over webshoppens regler.
4Trustpilot byder på helt fremragende genveje til at se nærmere på flere aktuelle konsumenters opfattelser og derved slår vi et slag for, at du læser internet webshoppens omtaler forinden du shopper billige letklinkerblokke online. Facebook tilbyder dig tilsvarende evigt fantastiske chancer for at få kendskab til online shoppens popularitet.
5Forinden nogen bestiller billige letklinkerblokke i en e-forretning kunne de på en vis måde overveje e-butikkens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig morsomt. For øvrigt anbefales det at man er på vagt for de fundamentale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige letklinkerblokke online, eksempelvis den ombytningspolitik forretningen bruger.
6Den billigste form for levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du er i nærheden af online forretningens arbejdslager. Den leveringsudgave kan være ret vital ifald man mangler letklinkerblokke inden for få dage. Alternativt så lover en hel del internet virksomheder levering uden betaling, men i mange tilfælde kun såfremt der aftages for en fastsat pris.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket skærmer kunden imod snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil dække betalingen over en længere periode.
8Leveringstiden er selvfølgelig ret essentiel hvis man mangler dine nye varer omgående, og derfor er det ret så relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved letklinkerblokke. En masse e-shops byder på billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær på vagt da det antager at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
9En lang række online outlets udlover nu alverdens billige muligheder for levering til letklinkerblokke. Den mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, hvor du kan afhente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo særdeles uproblematisk, og ofte tilmed den billigste leveringsmetode.