Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggekæder præsterer et enormt varesortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare letbeton.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens regler.
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af letbeton.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige letbeton hos de forskellige online byggecentre. En del satser på de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger produkter fra mange forskellige leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af letbeton online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har flertallet valget om at købe online og hente materialerne personligt. I kraft af det kan man spare fragtomkostningen, samt samtidig få varerne straks.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du modtage en høj grad af erfaren hjælp fra personale med ekspertviden i lige præcis letbeton.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber letbeton online på deres webshop.
En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark
letbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig fundamentalt at du har de relevante byggematerialer til rådighed inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør lave en punktforms oversigt indeholdende alt du skal bruge, og bagefter tjekke oversigten, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Du må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Det er klogt at have værktøjet klar akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at påregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Planlægning vil være nøglen til succes med din byggeproces. Du bør liste en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din køreplan.
4Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Større projekter kræver mere end en person. Derudover bør det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder ved store opgaver, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at der er afsat god tid i køreplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
6Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder udbytterig info, ikke mindst forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
7Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald renoveringen er positivt for miljøet. Det er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på planeten.
8Forud for at du igangsætter byggeprocessen er det rimeligt centralt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Måske du burde vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at skaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at notere uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
10Du må aldrig negligere sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod potentielle risici. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har eksperthjælp.
11Ofte vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved hver eneste af dem.
12For opgaver udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Således skal du ofte undersøge vejrmeldingerne i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du er midt i det krævende projekt.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En hel del online selskaber frembyder i dag diverse billige former for levering til letbeton. En af de mest anvendte er nu til dags levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når det passer dig bedst. Den er nemlig ekstremt uproblematisk, og mange gange ligeledes den mindst kostelige slags levering.

Du kunne alternativt vælge at få det leveret til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig uheldigvis en kende mindre billig, men desuden ekstremt hensigtsmæssig med letbeton online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du bor nærved e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på letbeton er selvfølgelig super udslagsgivende ifald vi står og skal bruge varerne nu og her, og af den grund er det jo på sin plads at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved letbeton. Masser af e-shops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre online, som alligevel er underforstået at ordren gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen klar før personalet har fyraften.

En række internet handler byder på fri fragt på letbeton online, men for det meste kun såfremt du indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt skulle du udse dig den mest billige metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af kæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig letbeton online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på letbeton i disse byer:

Brønshøj, Køge, Ikast, Esbjerg, Højbjerg, Sønderborg, Taastrup, Haslev, Frederiksværk, Kalundborg, Herning, Lystrup, Kokkedal, Nakskov, Ishøj, Ringsted, Lillerød, Middelfart, Herlev, Aarhus, Viborg, Charlottenlund, Helsingør, Hillerød, Vejle, Varde, Jyllinge, Næstved, Hørsholm, Gentofte, Rudersdal, Rødovre, Dragør, Skive, Horsens, Glostrup, Skanderborg, Holstebro, Frederikssund, Fredericia, Holbæk, Allerød, Svendborg, Hjørring, Odder, Birkerød, Nykøbing Falster, Ølstykke, Greve, Tilst, Kolding, Odense, Valby, Struer, Stenløse, Vanløse, Korsør, Virum, Randers, Frederiksberg, Farum, Nyborg, Slagelse, Risskov, Albertslund, Værløse, Grenaa, Aabenraa, Brøndby, Nørresundby, København, Vordingborg, Hvidovre, Frederikshavn, Lyngby, Brønderslev, Aalborg, Åbyhøj, Brabrand, Hedensted, Vallensbæk, Ballerup, Haderslev, Roskilde, Søborg, Solrød Strand, Silkeborg, Nærum, Hobro, Tårnby, Rønne, Thisted, Hedehusene, og Gladsaxe, .

Afhentning for letbeton er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at folk jævnligt kigger efter for eksempel letbeton priser og letbeton tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis letbeton online, billig letbeton samt køb letbeton, plus de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Den bedste pris på letbeton

Det er jo efterhånden særdeles smart for købere at analysere tilbud på billige letbeton online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og herved har en hel del internet forhandlere fundet det uundgåeligt at trykke priserne på letbeton enormt, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel være lukrativt at tjekke nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på letbeton online inden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Man må trods alt ikke undervurdere, at såfremt en forhandler på nettet reklamerer billige letbeton online til en pris som kan virke mystisk gunstig, kan det undertiden være et tegn på en bedragerisk e-forretning. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en bestemmelse, der redder dig som kunde overfor uoprigtige netbutikker.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere omkostningerne til letbeton senere. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger efter bl.a. køb letbeton og billig letbeton. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter fx letbeton tilbud, letbeton online samt letbeton priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek folks bedømmelser

Trustpilot yder fuldt ud anstændige muligheder for at undersøge en stor gruppe andre forbrugeres reflektioner og derved er det prisværdigt, at du studerer netshoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige letbeton online.

Facebook byder på for øvrigt flere uafhængige metoder til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Her møder vi nogle e-butikker som giver folk mulighed for at formulere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige letbeton online i en internet webshop kunne de principielt bese e-butikkens regler, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, specielt hos de store byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark.

En nem løsning kan derfor være at granske om online shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det bør være et tegn på at netshoppen efterfølger de officielle regler, samt at e-shoppen hyppigt kigges til af sagkyndige som er indført i de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til hjælpende service, hvis du møder vanskeligheder med din handel med letbeton. I øvrigt tilråder vi at køberen er vidende om de mest betydningsfulde vedtægter der gælder for købet af letbeton online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen kører med.

På grund af dette er det også vigtigt, at man når som helst opbevarer sin ordremail, således man i fremtiden kan eftervise købet af letbeton, hvad end man shopper hos Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller 10-4.

Birthe gav 5 stjerner

Det var godt !

Poul gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Anna gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jens F gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot bringer dig visse strålende genveje til at se nøjere på en stor portion aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund er det klogt, at du eksaminerer internet forretningens ratings inden du bestiller billige letbeton online. Facebook frembyder desuden ret sikre metoder til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
2Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig aktuel ifald vi mangler ordren lige om lidt, og i det øjemed er det jo essentielt at man finder leveringstiden på letbeton. En masse internet webshops stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse varer, men som imidlertid er betinget af at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Enkelte internet forretninger frembyder levering uden betaling på letbeton, men i reglen under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden kunne du tage den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver beklageligvis derudover rigtig smertefri. Den billigste leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
4Før folk shopper billige letbeton i en forretning på nettet behøver man i og for sig løbe igennem deres vilkår, men det er oftest ikke særlig morsomt. Dertil er det smart at køber er sat ind i de fundamentale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige letbeton online, som fx den returneringsret netbutikken lover.
5Den mest prisbevidste form for fragt vil altid være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af online butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være særligt vigtig ifald man har behov for letbeton nu og her. Alternativt så tilbyder indtil flere online webshops levering uden betaling, men undertiden er det forbeholdt når der bestilles for en konkret sum.
6Generelt slår vi et slag for at bemærke om online butikken er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en garanti for at internet firmaet tilslutter sig de officielle danske regler, udover at online forhandleren regelmæssigt efterses af jurister der kender de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige letbeton i en internet butik kan man på en vis måde overveje webshoppens handelsvilkår.
7Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en lov, der garanterer dig som køber overfor falske internet foretagender. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
8En masse online varehuse tildeler i vore dage flere billige fragtløsninger til letbeton. Den mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når du har lyst. Leveringstypen er jo ualmindeligt fremkommelig, samt desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsform.
9Det er særligt smart for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige letbeton hos forskellige netbutikker, og af den grund lover flertallet af internet handler i Danmark fri fragt. Det kan dog alligevel blive profitabelt at udforske nogle enkelte online webshops efter tilbud forud for at du shopper, sådan at du er sikret at få fat i den bedste pris.