Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort vareudvalg, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot lecaterm.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige lecaterm fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring lecaterm.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er især muligt i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre har butikker i hele landet, og på grund af det har kunderne adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne med det samme.
De kendte byggekæder samler varer fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af lecaterm online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Diverse nichebutikker er små firmaer, som typisk drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber lecaterm online på deres side.
Forskellige webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du forvente super indsigtsfuld sparring fra personale med specialistviden i lige præcis lecaterm.
De største byggekæder i Danmark
lecaterm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive fordelagtigt at tage noter til alle udgifter, og dernæst tjekke ens købspris for dem enkeltvis.
2Der kommer uden tvivl uventede problemer når det kommer til svære byggeprojekter, og altså viser det sig essentielt at man afsætter passende tid i agendaen, med det formål at man er ubekymret om at man når det til siden.
3Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Bidraget kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
4Længe før du går i gang med byggeriet må det være vildt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Du må på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
6Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har det disponibelt når du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her udgifter i økonomien.
7Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du tager imod professionel assistance kunne det være fordelagtigt at søge forslag fra diverse firmaer.
8Det bør overvejes at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed hvis det er omfattende byggeprojekter. Krævende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Samtidig må det blive hurtigere og mere socialt at være flere om det.
9Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med betydelige mængder gavnlig oplysning, specielt når du benytter engelske søgeord.
10Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer til rådighed forud for at du begynder byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du har brug for, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
11Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af oversigten.
12For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag bør du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Størstedelen af internet varehuse udlover nu flere billige fragtløsninger til lecaterm. En yndling er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente ordren når du har lyst. Leveringsmetoden er altså i høj grad overkommelig, samt endda tilmed den mest betalelige leveringsmåde.

Du kan ydermere udse dig at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er som regel en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel meget gnidningsløs med lecaterm online. Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du er nærved internet selskabets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på lecaterm er jo ekstremt væsentlig ifald du mangler varerne inden for kort tid, så derfor er det altså fornuftigt at man checker den estimerede leveringsdato for lecaterm. Flere online shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, men som imidlertid påkræver at transaktionen realiseres før et fastslået tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne ekspederet forinden de lageransatte har fri.

Nogle enkelte online forretninger sikrer portofri levering på lecaterm online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du køber for et bestemt beløb. I øvrigt må man snuppe den mest billige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder yder click-and-collect hvor man handler billig lecaterm online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. De giver for eksempel afhentning af lecaterm i disse byer:

Åbyhøj, Haslev, Ølstykke, Vordingborg, Herning, Middelfart, Odense, Hedehusene, Vallensbæk, Hedensted, Varde, Slagelse, Odder, Jyllinge, Silkeborg, Svendborg, Viborg, Brønderslev, Taastrup, Farum, Korsør, Nærum, Vejle, Thisted, Aabenraa, Nyborg, Rødovre, Nakskov, Haderslev, Stenløse, Risskov, Hillerød, Frederiksværk, Randers, Kalundborg, Lystrup, Roskilde, Brabrand, Gladsaxe, Allerød, Grenaa, Nørresundby, Glostrup, Tårnby, Køge, Lillerød, Helsingør, Solrød Strand, Brøndby, Dragør, Herlev, Søborg, Hørsholm, Frederikshavn, Kolding, Tilst, Horsens, Albertslund, Lyngby, Ballerup, Esbjerg, Vanløse, Ikast, Rudersdal, Aalborg, Struer, Ishøj, Ringsted, Holbæk, Skive, Hvidovre, Fredericia, Virum, Frederiksberg, Birkerød, Næstved, Skanderborg, Valby, Brønshøj, Charlottenlund, Værløse, Sønderborg, København, Hjørring, Kokkedal, Gentofte, Højbjerg, Rønne, Holstebro, Nykøbing Falster, Aarhus, Greve, Hobro, og Frederikssund, .

Klik-og-hent ift. lecaterm er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis billig lecaterm og lecaterm priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere efterspørge fx køb lecaterm, lecaterm tilbud og lecaterm online, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Stark.

Gode priser på lecaterm

Det er jo ret så bekvemt for købere at søge sig frem til tilbud på billige lecaterm online i blandt flere butikker på nettet, og af den grund har adskillige webbutikker ikke kunne slippe for at tvinge prisen på lecaterm betragteligt, og ovenikøbet frembyde levering uden omkostninger.

Men det kan trods alt vise sig profitabelt at analysere enkelte internet shops i Danmark efter billige priser på lecaterm online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en butik på nettet udbyder billige lecaterm online for en pris der virker urealistisk billig, bør det mange gange være et signal om en fup online shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en anordning, hvilket redder kunden overfor falske online webshops.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil dække betalingen af lecaterm af flere omgange. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange søger efter eksempelvis lecaterm priser og køb lecaterm. Derudover ser vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel lecaterm tilbud, lecaterm online samt billig lecaterm.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek eksisterende kunders meninger

Trustpilot fremskaffer ret gunstige løsninger til at udforske en stor portion tidligere kunders anmeldelser og af den grund stiller vi forslag om, at du tjekker internet virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige lecaterm online.

Facebook yder tillige faktisk tiltalende chancer for at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. Foruden det ser vi mange online forretninger hvor du kan notere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige lecaterm online på en netbutik behøver de egentlig gennemse butikkens forretningsaftale, dog er det mange gange en omfattende opgave, specielt hos de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af om e-handlen er godkendt af e-mærket, som kan være et tegn på at online firmaet adlyder de officielle danske regler, og at online shoppen løbende overværes af sagkyndige der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, hvis du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din shopping med lecaterm. Ydermere anbefales det at man er sat ind i de væsentligste betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af lecaterm online, f.eks. den byttepolitik e-forretningen lover.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst sikrer sin ordremail, således man når som helst kan dokumentere sit køb af lecaterm, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Morten R gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Ole U gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Anders V gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jan D gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan være særligt væsentlig ifald du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det rigtig essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på lecaterm. Masser af shops på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, som kræver at ordren lægges tidligere end et bestemt tidspunkt.
2Det er yderst simpelt for enhver at finde de laveste priser online på billige lecaterm fra flere online forhandlere, og altså lover flere outlets på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk blive gavnligt at sammenholde visse internet handler efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så du er sikker på at indhente den bedste pris.
3Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en ordning, hvilket skærmer kunden imod uægte online butikker. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil betale pengene over en periode.
4Trustpilot fremskaffer relativt fortræffelige muligheder for at efterse diverse forhenværende forbrugeres ratings og derved er det smart, at du tolker e-handlens omtaler forinden du handler billige lecaterm online. Facebook indebærer for øvrigt egentlig fortræffelige metoder til at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
5Nogle enkelte e-forretninger i Danmark lover fragt uden beregning på lecaterm, men typisk er det under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. I øvrigt bør du beslutte sig for den mest prisbevidste løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop. Fragtformen viser sig godt nok tillige virkelig ligetil. Den mest betalelige leveringstype er uden tvivl at hente ordren selv.
6Vi tilråder at kigge hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at e-handlen forstår de danske retningslinjer, foruden at internet butikken lejlighedsvis overværes af fagmænd der kender de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige lecaterm hos en forretning på nettet kan de på en vis måde løbe igennem e-butikkens forretningsvilkår.
7Forud for at nogen køber billige lecaterm på en webbutik burde man utvivlsomt granske forhandlerens regler, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. I øvrigt er det smart at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige lecaterm online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen anvender.
8Masser af butikker på nettet yder i vore dage diverse forskellige billige løsninger til levering til lecaterm. En yndling er efterhånden udleveringssteder, som gør at du kan hente de købte produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo vældig simpel, og endda ligeledes den billigste leveringstype.
9Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den leveringsmetode er yderst væsentlig forudsat man står og skal bruge lecaterm inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle få netbutikker gratis fragt, men i mange tilfælde stiller det krav om at du indkøber for et fastsat beløb.