Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af lecasten.
Det er selvsagt super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige lecasten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har billige priser, imens øvrige har faglig sparring. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot lecasten.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og derigennem har du mulighed for at bestille online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre sælger varer fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af lecasten online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der tit er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller lecasten online fra deres webshop.
Diverse nichebutikker på internettet producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Forskellige webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Herved bør du få ekstra brugbar rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis lecasten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig utrolig meget anvendelig viden, i særlig grad forudsat at man kigger på engelsk.
2Nogle gange kan man søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
3Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Således må du jævnligt se udsigten ift. vejret i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det med et brag starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
4Ofte vil det være fornuftigt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det må være sundt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så gennemgå ens købspris for dem hver især.
5Længe før du går i gang med byggeriet kan det blive ekstremt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemer når det kommer til krævende projekter, og derfor vil det være betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i agendaen, med det formål at man er sikker på at man får det færdiggjort.
7Du må på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. sko og hjelm der sikrer dig imod hændelige risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Det anbefales at sikre sig assistance til projektet, især når det kommer til store projekter. Nogle ting gør krav på flere personer. Samtidig vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have det klar til brug når du starter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i din økonomiske plan.
10Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du må skaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Ifald du indhenter assistance fra en fagperson er det fornuftigt at hente priser fra forskellige entreprenører.
11Forberedelse vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal sammensætte en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du laver din dagsorden.
12Det kan blive afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder håndværket. Du har fordel af at nedskrive en simpel oversigt indeholdende alt det der skal bruges, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
Danskernes favorit byggekæder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Størstedelen af internet butikker frembyder til alt held en lang række forskellige billige fragtmetoder til lecasten. En af de mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig vældig fremkommelig, samt mange gange også den billigste leveringstype.

Du bør også forsøge at vælge at få leveret til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver godt nok et hak mere bekostelig, men også usædvanlig problemfri ift. lecasten online. Den billigste mulighed for levering er dog at hente produkterne selv, men det afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på lecasten kan vise sig at være temmelig væsentlig ifald vi behøver produktet om kort tid, og af den grund er det naturligvis fornuftigt at man gransker den estimerede leveringsdato ved lecasten. Flere online outlets – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, men vær på vagt da det er underforstået at bestillingen køres igennem forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne betjent forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En række shops på nettet præsterer portofri levering på lecasten online, men tit under forudsætning af at du køber for et konkret beløb. Derudover skal man vælge den billigste leveringsmåde, som typisk vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

De største webbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig lecasten hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på lecasten i disse områder:

Køge, Ishøj, Tilst, Roskilde, Brønderslev, Nykøbing Falster, Grenaa, Aabenraa, Søborg, Allerød, Charlottenlund, Virum, Kalundborg, Rødovre, Vejle, Nærum, Ballerup, Aarhus, Odense, Valby, Rønne, Kokkedal, Stenløse, Dragør, Hobro, Esbjerg, Værløse, Nakskov, Slagelse, Silkeborg, Hjørring, Højbjerg, Horsens, Ølstykke, Brabrand, Thisted, Odder, Gentofte, Vallensbæk, Nyborg, Haslev, Skanderborg, Lyngby, Skive, Hillerød, Tårnby, Frederikssund, Frederiksberg, Lillerød, Taastrup, Hørsholm, Hedensted, Albertslund, Farum, Randers, Gladsaxe, Brøndby, Svendborg, Ikast, Åbyhøj, Struer, Fredericia, Rudersdal, Korsør, Greve, Frederiksværk, Lystrup, Viborg, Helsingør, Vordingborg, Kolding, Risskov, Aalborg, Hvidovre, Solrød Strand, Middelfart, Glostrup, Hedehusene, Nørresundby, København, Haderslev, Jyllinge, Holbæk, Sønderborg, Næstved, Birkerød, Holstebro, Herlev, Frederikshavn, Herning, Ringsted, Vanløse, Brønshøj, og Varde, .

Afhentning af lecasten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis køb lecasten og lecasten online. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter for eksempel lecasten priser, lecasten tilbud samt billig lecasten, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på lecasten

Det er i dag ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at søge information om priser på billige lecasten online på diverse online outlets, og derfor har masser af online firmaer været tvunget til at nedskære prisniveauet på lecasten eftertrykkeligt, og derudover love fragt uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at eftergå et par internet butikker efter tilbud og rabatter på lecasten online forinden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Du må lige meget hvad være obs på, at ifald en online forretning forhandler billige lecasten online for en pris som kan virke uforståeligt billig, så er det mange gange være et signal om en snydagtig online forretning. Bestillinger med kort er imidlertid en del af et regelsæt, der dækker dig som køber imod uærlige e-handler.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale pengene til lecasten over et længere tidsrum. Det fås normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger fx lecasten online og køb lecasten. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge blandt andet lecasten tilbud, billig lecasten og lecasten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk folks ratings

Trustpilot yder i højeste grad pålidelige løsninger til at vurdere forskellige eksisterende køberes opfattelser og derved tilråder vi, at du tager et kig på internet forretningens omtaler forud for at du handler billige lecasten online.

Facebook resulterer i lignende relativt gode metoder til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk online virksomheder hvor kunder kan offentliggøre en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere bør benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige lecasten online i en butik kan man i reglen bese e-butikkens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig spændende, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, som burde være en indikation om at netshoppen opfylder de danske love, foruden at internet shoppen ofte revurderes af specialister der har ekspertise inden for lovene på området.

Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, for så vidt du møder problemer som følge af dit indkøb af lecasten. Endvidere rekommanderer vi at køber er sat ind i de grundlæggende vedtægter der influerer på købet af lecasten online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen anvender.

Her er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk beholder ens faktura, således man en anden gang vil kunne vidne om købet af lecasten, uanset om man bestiller hos 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Søren gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Louise Kristensen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Thomas T gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mette G gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til internetshopping
1Generelt anbefaler vi at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være en angivelse af at e-butikken imødekommer de officielle danske regler, foruden at internet butikken fra tid til anden revurderes af fagfolk der har indsigt i vilkårene på området. Før folk handler billige lecasten i en butik kunne de helt sikkert tyde dens handelsbetingelser.
2Trustpilot tilbyder dig en del passelige chancer for at inspicere mange andre køberes opfattelser og herved slår vi et slag for, at du tager et kig på online butikkens vurderinger forinden du shopper billige lecasten online. Facebook leverer for øvrigt en del gode muligheder for at få indtryk af online butikkens kundefokus.
3Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets lager. Den leveringsudgave er naturligvis temmelig væsentlig når man skal bruge lecasten inden for få dage. Alternativt så tilbyder visse online outlets levering uden beregning, men for det meste kun når der handles for en præcis sum.
4Leveringstiden er selvfølgelig vældig bestemmende i tilfælde af at vi har behov for varen lige om lidt, så i det øjemed er det ganske klogt at du undersøger leveringstiden på lecasten. En hel del internet foretagender stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres tidligere end et givent klokkeslæt.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en ordning, som bistår en overfor bedrageriske webshops. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afbetale regningen over tid.
6Det er jo efterhånden meget gnidningsløst for alle at analysere priser online på billige lecasten på tværs af internet varehuse, og på grund af dette yder mange butikker på nettet fragt uden omkostninger. Det kan alligevel vise sig lønsomt at udforske et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
7Før folk bestiller billige lecasten i en online webshop behøver de i og for sig løbe igennem dens betingelser, det er dog gerne ikke særlig spændende. Dertil er det at foretrække at kunden er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der indvirker på købet af billige lecasten online, til eksempel den ombytningsret online firmaet lover.
8En stor portion internet firmaer udlover nu om stunder diverse billige fragtmuligheder til lecasten. Førstevalget hos mange er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du kan afhente produkterne når det passer dig bedst. Fragttypen er jo ekstremt bekvem, samt ofte ligeledes den prisbilligste leveringsversion.
9Flere internet forhandlere byder på fragt uden beregning på lecasten, men oftest forudsætter det at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt skal du vælge den mindst kostelige leveringsversion, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne viser sig beklageligvis lige så vel yderst uproblematisk. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være at hente ordren selv.