Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige lecanødder hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man kende firmaets regler.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot lecanødder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos en online byggeshop, som giver sparring omkring lecanødder.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er især et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af lecanødder online.
De gængse byggecentre har butikker i det meste af landet, og på grund af det har flertallet adgang til at købe online og hente byggematerialerne selv. Derfor er der mulighed for at undgå fragten, samt endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler lecanødder online på deres hjemmeside.
Alverdens specialiserede webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig kan du opleve endnu mere erfaren service fra mennesker der er eksperter i netop lecanødder.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lecanødder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lecanødder silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson anbefales det at hente en pris fra forskellige firmaer.
2Forberedelse bliver metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør forfatte en struktureret køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
3Der findes alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til temmelig meget almennyttig viden, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
4I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald ombygningen er klimavenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
5Man vil på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
6Der kommer uden tvivl overraskende problematikker i forbindelse med omfangsrige projekter, og af den grund er det værdifuldt at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, således at man er overbevist om at have tid nok til det.
7Inden du optager byggeriet kan det være vildt afgørende at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne netop som du er i fuld gang med det svære projekt.
9Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt ift. omfattende byggeprojekter. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
10Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ej beskyttelse inklusiv sko og hjelm som hjælper dig overfor mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde den billigste pris på dem enkeltvis.
12Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at lave en simpel oversigt hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og som det næste granske hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har det hele.
De højest ratede byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

De fleste e-handler frembyder efterhånden en række forskellige billige leveringsløsninger til lecanødder. Førstevalget hos mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså særligt ligetil, og oftest også den prisbilligste leveringsløsning.

Du kunne tillige påtænke at få pakken bragt til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Løsningen viser sig ofte en sjat mere bekostelig, men endvidere særligt smertefri med lecanødder online. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lecanødder er jo yderst central i tilfælde af at du mangler dine nye varer fluks, så af den grund er det tydeligvis aktuelt at vi tjekker den estimerede leveringsdato for lecanødder. En lang række online forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det betinges af at transaktionen realiseres forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren skippet afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

Flere online shops lover levering uden betaling på lecanødder online, men oftest gælder det kun hvis der indkøbes for et konkret beløb. Ellers kunne man tage den billigste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En lang række netshops foreslår afhentning hvor du køber billig lecanødder derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på lecanødder i følgende byer:

Dragør, Ballerup, Allerød, Højbjerg, Tårnby, Svendborg, Lillerød, Stenløse, Hjørring, Skanderborg, Odder, Nærum, Varde, Valby, Frederikssund, Middelfart, Ishøj, Rødovre, Hedehusene, Virum, Nykøbing Falster, Roskilde, Esbjerg, Sønderborg, Herlev, Glostrup, Ringsted, Kokkedal, Værløse, Køge, Jyllinge, Taastrup, Randers, Fredericia, Haslev, Solrød Strand, Thisted, Tilst, Silkeborg, Frederiksværk, Hobro, Greve, Lystrup, Vallensbæk, Aalborg, Holstebro, Hillerød, Åbyhøj, Nyborg, Gladsaxe, Søborg, Lyngby, Horsens, Aabenraa, Kalundborg, Frederiksberg, Rudersdal, Grenaa, Aarhus, Brønshøj, Korsør, Kolding, Ikast, Ølstykke, Haderslev, Hvidovre, København, Gentofte, Hedensted, Struer, Odense, Rønne, Vordingborg, Viborg, Vejle, Brabrand, Frederikshavn, Næstved, Skive, Birkerød, Brønderslev, Nakskov, Slagelse, Charlottenlund, Herning, Albertslund, Vanløse, Nørresundby, Risskov, Brøndby, Farum, Hørsholm, Helsingør, og Holbæk, .

Afhentning ift. lecanødder er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere ofte søger blandt andet lecanødder tilbud og køb lecanødder. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge blandt andet lecanødder priser, billig lecanødder og lecanødder online, foruden de store byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Tilbud på lecanødder

Det er i dag vældig smart for alle at finde de bedste priser på billige lecanødder online på diverse netbutikker, og altså har utallige internet butikker ikke kunne lade være med at nedbringe priserne på lecanødder helt i bund, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønsomt at inspicere flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på lecanødder online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal trods alt ikke undervurdere, at såfremt en e-butik afsætter billige lecanødder online til salg for en tilbudspris som kan virke ubegribelig beskeden, så er det undertiden være et signal om en uægte internet butik. Bestillinger med kort er på den anden side dækket ind under et regelsæt, hvilket garanterer os overfor svindlende internet virksomheder.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere pengene til lecanødder over en periode. Dette fås typisk i nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet lecanødder priser og billig lecanødder. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge bl.a. lecanødder online, køb lecanødder og lecanødder tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot yder ret så fordelagtige chancer for at blive klogere på en stor gruppe tidligere forbrugeres anmeldelser og herved foreslåes det, at du analyserer internet selskabets vurderinger før du bestiller billige lecanødder online.

Facebook indebærer ligeledes i højeste grad fantastiske muligheder for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed. Desuden er der faktisk e-firmaer hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige lecanødder online i en e-handler bør de altid gennemgå netshoppens vilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

En nem løsning kan derfor være at undersøge om internet forretningen er e-mærket medlem, som burde være en antydning af at e-handlen overholder dansk lovgivning, og at online butikken jævnligt overværes af specialister der har meget erfaring med retningslinjerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, når du møder dilemmaer med din bestilling af lecanødder. I øvrigt kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af lecanødder online, eksempelvis den returret netbutikken tilsikrer.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man permanent bevarer sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne vidne om købet af lecanødder, uafhængig af om man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Rasmus Larsen gav 5 stjerner

God til prisen

Hans Sørensen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Anders Nielsen gav 5 stjerner

God webshop

Anne Hansen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online shopping
1Det er i dag super let for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige lecanødder på diverse internet firmaer i Danmark, og ergo garanterer de fleste internet virksomheder portofri levering. Det kan dog trods alt være nyttigt at kigge forbi enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
2Fragttiden er meget udslagsgivende hvis du absolut skal bruge produkterne nu og her, så i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for lecanødder. Adskillige internet webshops udlover billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men det er afhængig af at ordren placeres inden et givent klokkeslæt.
3En hel del forhandlere på nettet tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmuligheder til lecanødder. Den mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når der er mulighed for det. Denne er jo ualmindeligt smart, samt endda tilmed den prisbilligste metode til levering.
4Trustpilot resulterer i super hæderlige muligheder for at se nærmere på ret mange tidligere kunders tanker og herved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på netshoppens vurderinger forud for at du handler billige lecanødder online. Facebook leverer tillige ganske fantastiske løsninger til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
5Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor nær e-shoppens bopæl. Den form for fragt er jo temmelig central om man mangler lecanødder med det samme. Alternativt så garanterer nogle få netbutikker levering uden beregning, men i mange tilfælde er det forudsat at du shopper for en konkret sum.
6Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det bør være en antydning af at online firmaet føjer de danske retningslinjer, og at online firmaet rutinemæssigt overvåges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forud for at nogen handler billige lecanødder hos en shop burde de utvivlsomt tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
7Visse internet forhandlere tilbyder fragt uden betaling på lecanødder, men i mange tilfælde kun hvis man handler for en præcis sum. I øvrigt bør du foretrække den mest billige leveringstype, som mange gange vil være at få leveret pakken til en pakkeshop. Denne viser sig tit omvendt i høj grad ligetil. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
8Forud for at folk køber billige lecanødder på en internet handler kan de reelt betragte deres handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke super interessant. For øvrigt støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der er gældende for købet af billige lecanødder online, til eksempel den returneringsret online forretningen lover.
9Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en regel, som sikrer køberen overfor svindlende webshops. Alternativt kan du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare prisen i flere bidder.