Er du på udkig efter lecakugler? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder har et stort udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot lecakugler.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der er forskel på prisen på billige lecakugler fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring lecakugler.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har man chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne hurtigere.
De store byggecentre tilbyder produkter fra mange specialbutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af lecakugler online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Derfor formår de at yde ekstremt kyndig vejledning fra personale der er specialister i lige præcis lecakugler.
Hovedparten af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler lecakugler online hos dem.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lecakugler silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør finde frem til online tilbud på dem alle sammen.
2Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de påkrævede materialer handlet ind forinden du indleder håndværket. Du kan sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå det du får brug for, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
3Der viser sig ofte pludselige bump på vejen når det handler om avancerede projekter, og af den grund kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
4For opgaver udendørs har vejrsituationen meget at sige. Derfor kan du ofte tage et kig på vejrprognosen lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
5Længe før du optager byggeprocessen kan det blive vanvittigt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter planen.
7Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug idet du igangsætter byggeriet. Det er derudover afgørende at medtage de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, specielt i tilfælde af store projekter. Store byggeprojekter kræver flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Der ligger en hel række guides og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer enorme mængder brugbar oplysning, i særlig grad når man kigger i hele verden.
10Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde sikre dig professionel assistance til noget af projektet. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
11Du kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter dermed at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
12Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom hjelm og sko der beskytter dig overfor potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Størstedelen af internet forhandlere udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringstyper til lecakugler. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo temmelig simpel, samt mange gange derudover den mest billige fragttype.

Du bør også tænke over at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Metoden er somme tider en anelse mindre billig, men samtidig ekstremt fleksibel ift. lecakugler online. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du lever tæt på e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på lecakugler kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende når man står og skal bruge pakken inden for kort tid, så med det formål er det naturligvis fornuftigt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt ved lecakugler. De fleste online firmaer – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, men som trods alt betinges af at ordren laves tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne klar inden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del internet varehuse frembyder fragt uden gebyr på lecakugler online, men undertiden forudsætter det at man bestiller for en fastsat pris. Derudover kunne du udse dig den mest prisbevidste form for fragt, som ofte er at få bragt bestillingen til en pakkeshop.

En stor portion webshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig lecakugler online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på lecakugler i disse byer:

Rønne, Lyngby, Nyborg, Fredericia, Køge, Højbjerg, Slagelse, Herlev, Stenløse, Ballerup, Varde, Skive, Aarhus, Ølstykke, Svendborg, Middelfart, Silkeborg, Hjørring, Tilst, Søborg, Næstved, Nykøbing Falster, Nakskov, Brabrand, Vallensbæk, Tårnby, Risskov, Valby, Frederiksberg, Hedehusene, Glostrup, Solrød Strand, Frederiksværk, Sønderborg, Holstebro, Hobro, Greve, Brønderslev, Nærum, Gladsaxe, Albertslund, Frederikssund, Odense, Allerød, Korsør, Skanderborg, Farum, Ishøj, Hedensted, Rødovre, Aabenraa, Dragør, Vordingborg, Brøndby, Værløse, Holbæk, Vanløse, Roskilde, Viborg, Grenaa, Hvidovre, Hørsholm, Randers, Rudersdal, Haderslev, Odder, Herning, Thisted, Vejle, Horsens, Jyllinge, Kokkedal, Virum, Frederikshavn, Aalborg, København, Gentofte, Helsingør, Birkerød, Kalundborg, Brønshøj, Ikast, Taastrup, Ringsted, Struer, Esbjerg, Nørresundby, Kolding, Lillerød, Charlottenlund, Lystrup, Hillerød, Åbyhøj, og Haslev, .

Click-and-collect ift. lecakugler er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i data er det klart, at folk jævnligt søger efter fx billig lecakugler og lecakugler priser. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge efter eksempelvis køb lecakugler, lecakugler online og lecakugler tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Tilbud på lecakugler

Det er efterhånden særdeles let for enhver at finde information om priser på billige lecakugler online på tværs af e-firmaer, og følgelig har flertallet af internet foretagender fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på lecakugler helt i bund, og derudover frembyde billig fragt.

Trods dette kan det imidlertid være lønsomt at checke enkelte e-firmaer efter rabatter og tilbud på lecakugler online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at opnå den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Du må trods alt være årvågen med, at hvis en butik afhænder billige lecakugler online for en pris der virker ufattelig favorabel, bør det mange gange være en indikation på en snydagtig internet handler. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en forordning, som skærmer dig imod bedrageriske internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække regningen på lecakugler over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Ved indkig i tallene er det klart, at mennesker jævnligt søger efter fx køb lecakugler og lecakugler priser. Foruden dette oplever vi ofte folk lede efter for eksempel lecakugler tilbud, billig lecakugler samt lecakugler online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot genererer en lang række gavnlige løsninger til at evaluere en længere række tidligere køberes bedømmelser og af den grund er det godt, at du eftergår netshoppens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige lecakugler online.

Facebook fremskaffer desuden en lang række ønskværdige chancer for at få en idé om internet shoppens popularitet. I øvrigt ser vi mange netbutikker hvor kunder kan publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige lecakugler online hos en e-shop bør de til hver en tid få overblik over webbutikkens handelsaftale, dog er det undertiden et omfattende projekt, særligt med de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, grundet at det typisk er et fingerpeg om at netshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren af og til vurderes af fagmænd der er meget fortrolige lovgivningen.

Desuden giver det dig genvej til bistand, ifald du skulle få problemer som følge af dit køb af lecakugler. Tillige går vi ind for at du er opmærksom på de mest vitale regler der har betydning for bestillingen af lecakugler online, for eksempel den returpolitik internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af lecakugler, hvad end man køber hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan eller 10-4.

Ole C gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Camilla E gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Maria gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Rasmus B gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til internetshopping
1En hel del internet webshops foreslår efterhånden en række forskellige billige leveringsløsninger til lecakugler. Den mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente bestillingen lige når det passer dig. Løsningen er altså ultra ligetil, samt i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsmulighed.
2Den mindst kostelige mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du opholder dig lige ved internet firmaets bopæl. Den løsning til levering er jo vældig vigtig i tilfælde af at vi mangler lecakugler inden for få dage. Alternativt så frembyder visse online butikker gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du aftager for en præcis sum.
3Det er jo ultra praktisk for købere at tjekke tilbud online på billige lecakugler hos flere outlets på nettet, og altså lover langt de fleste internet forhandlere gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid være udbytterigt at kontrollere forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forinden du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
4Trustpilot tilbyder dig super uafhængige genveje til at gennemgå ret mange tidligere brugeres bedømmelser og på grund af dette er det at foretrække, at du undersøger internet firmaets ratings forinden du shopper billige lecakugler online. Facebook medfører endvidere i højeste grad passelige chancer for at få kendskab til online forhandlerens kundefokus.
5Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, der sikrer os imod uægte internet shops. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre regningen over en længere periode.
6Leveringshastigheden kan være meget relevant såfremt man har behov for din ordre straks, så derfor er det særdeles essentielt at du ser det forventede leveringstidspunkt på lecakugler. En hel del internet virksomheder udlover billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt.
7Nogle enkelte online webshops byder på fragt uden beregning på lecakugler, men oftest kræver det at du handler for et fastsat beløb. Ellers kan man tage den mest letkøbte leveringsversion, der i mange tilfælde er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Metoden bliver somme tider endvidere rigtig bekvem. Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
8Generelt tilråder vi at tjekke om e-forhandleren er e-mærket, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at e-firmaet accepterer de danske regler, og at webbutikken en gang i mellem tilses af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige lecakugler hos en internet webshop kunne man sådan set kigge på netbutikkens handelsbetingelser.
9Før nogen handler billige lecakugler i en webshop kunne de uden tvivl overveje e-shoppens vilkår, men det er for det meste ikke super spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige lecakugler online, som fx hvilken ombytningspolitik online forhandleren anvender.