Er du på udkig efter lecablokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til hus til fundament til grill til kælder til drivhus til væg til mur til gulv

Størrelser: 23x19x49 10x19x49 19x19x49 15x19x49 33x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare lecablokke.
For mange er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af lecablokke.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente produkterne personligt. Det er især muligt hos de gængse byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige lecablokke fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af lecablokke online.
De store byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og pga. det har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derved kan du blive fri for fragtgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få skarpere priser.
Mange specialiserede webshops er små virksomheder, der oftest har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller lecablokke online hos dem.
De fleste nicheforhandlere har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Derigennem vil du modtage mere kompetent vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis lecablokke.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag over 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, og så kortlægge beløbet for dem hver især.
2Inden du påbegynder dit byggeprojekt er det meget fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så det ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
4Du kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for planeten.
5Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du skal få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du sikrer dig eksperthjælp vil det ofte være en god idé at få priser fra flere firmaer.
6Der kommer næsten altid ubelejlige problemstillinger når det gælder store opgaver, og herved vurderes det betydningsfuldt at man har afsat passende plads i planen, så man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
7Godt forarbejde vil være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver strategien.
8Du bør nødig negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm der skåner dig overfor mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke får professionel hjælp.
9Muligvis kan det blive afgørende at du har alle bygningsmaterialer parat forinden du igangsætter håndværket. Du kan med fordel lave en punktforms indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du har brug for, og så eftergå oversigten, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
10Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til projektet, specielt ift. vigtige byggerier. Nogle ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden bør det være mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
11Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube supporterer dig med ret så meget udbytterig viden, i særlig grad når du skriver søgeordene på engelsk.
12Man skal ikke gå ned på værktøj. Typisk kan det være strategisk at du har grejet parat akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at påregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedr. lecablokke

 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Masser af online forhandlere udlover nu om dage en række forskellige billige leveringstyper til lecablokke. Den mest anvendte er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når du har tid. Leveringsmetoden er altså vældig smertefri, og tit ligeledes den mest billige fragtløsning.

  Du kan endvidere tænke over at få varerne sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig almindeligvis en tand mere bekostelig, men på den anden side ekstremt nem ved køb af lecablokke online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du er i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på lecablokke er jo temmelig relevant hvis man behøver varerne om få sekunder, så med det formål er det rigtig passende at du ser den forventede leveringstid ved lecablokke. Adskillige online varehuse – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, som imidlertid er underforstået at ordren indsendes inden et fastsat tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden medarbejderne har fri.

  En række internet outlets tilbyder fragt uden beregning på lecablokke online, men ofte kræves det at du aftager for et bestemt beløb. Desuden kan man foretrække den billigste leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

  En del netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig lecablokke på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på lecablokke i følgende områder:

  Dragør, Haslev, Solrød Strand, Tårnby, Højbjerg, Åbyhøj, Vallensbæk, Frederiksberg, Ølstykke, Haderslev, Lillerød, Horsens, Næstved, Holbæk, Hillerød, Slagelse, Vanløse, Gladsaxe, Sønderborg, Stenløse, Frederikssund, Nakskov, Hørsholm, Struer, Tilst, Middelfart, Hvidovre, Rønne, Glostrup, Grenaa, Hedensted, Greve, Viborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Valby, Thisted, Brønshøj, Ishøj, Fredericia, Holstebro, Herning, Brøndby, Søborg, Nyborg, Jyllinge, Virum, Aarhus, Lystrup, Frederikshavn, Rødovre, Kokkedal, Værløse, Korsør, Svendborg, Kolding, Taastrup, Farum, Allerød, Brabrand, Ringsted, København, Frederiksværk, Rudersdal, Albertslund, Ikast, Nørresundby, Herlev, Randers, Risskov, Nærum, Vordingborg, Esbjerg, Ballerup, Aalborg, Silkeborg, Gentofte, Køge, Hjørring, Hobro, Odense, Skanderborg, Odder, Aabenraa, Skive, Hedehusene, Birkerød, Varde, Helsingør, Lyngby, Vejle, Brønderslev, Roskilde, og Kalundborg, .

  Afhentning ift. lecablokke er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis køb lecablokke og billig lecablokke. Derudover ser vi som regel internet shoppere kigge efter bl.a. lecablokke priser, lecablokke tilbud og lecablokke online, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

  Gode tilbud på lecablokke

  Det har vist sig at være ret praktisk for forbrugerne at finde tilbud på billige lecablokke online hos flere internet firmaer i Danmark, og til gengæld har langt de fleste online shops været presset til at at stampe prisniveauet på lecablokke drastisk, og derudover tilbyde levering uden betaling.

  Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at analysere nogle forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på lecablokke online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og 10-4.

  Man skal dog være så påpasselig, at ifald en internet virksomhed afsætter billige lecablokke online til salg for en salgspris der kan virke besynderligt beskeden, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en fup e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, som beskytter dig imod uærlige online webshops.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare betalingen af lecablokke over en periode. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Ses der på tendenserne bliver det markant, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. lecablokke priser og køb lecablokke. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge efter bl.a. lecablokke tilbud, lecablokke online og billig lecablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til mur til grill til væg til kælder til gulv til hus til sokkel til fundament

  Størrelser: 15x19x49 23x19x49 33x19x49 10x19x49 19x19x49

  Undersøg andre menneskers oplevelser

  Trustpilot frembringer temmelig fine chancer for at granske en længere række øvrige konsumenters opfattelser og på grund af dette tilrådes det, at du kigger nærmere på online forretningens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige lecablokke online.

  Facebook frembyder derudover altid fremragende genveje til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. Derudover er der endda e-firmaer som giver kunderne mulighed for at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige lecablokke online på en netbutik bør man for at være sikker gennemgå e-butikkens regler, det er dog oftest en omfattende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  En nem løsning kan derfor være at se om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et kendetegn for at internet firmaet respekterer de officielle danske regler, udover at hjemmesiden af og til vurderes af sagkyndige som har indsigt i de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, for så vidt du skulle få besvær i processen med dit køb af lecablokke. Tilmed støtter vi at køber er obs på de mest relevante retningslinjer gældende for bestillingen af lecablokke online, som fx hvilken bytteret internet forhandleren benytter.

  I den relation er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af lecablokke, uagtet om man køber fra 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

  Anders R gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Helle gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Jesper Petersen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Per Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mest prisbevidste leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo kræver at du er lige ved online forretningens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være særdeles udslagsgivende når man behøver lecablokke om få sekunder. Alternativt så sikrer en hel del internet varehuse billig fragt, men i reglen under forudsætning af at der aftages for en præcis sum.
  2Det er super let gængeligt for købere at søge information om priser online på billige lecablokke hos forskellige shops på nettet, og med det motiv præsterer masser af internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid være gavnligt at granske enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du køber, så du er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
  3Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, der begunstiger folk overfor fup internet shops. Som alternativ kunne du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du agter at afbetale betalingen over flere uger.
  4Forinden nogen handler billige lecablokke på en online virksomhed kan man principielt sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde. Tilmed kan det anbefales at du er obs på de grundlæggende reglementer gældende for bestillingen af billige lecablokke online, som eksempelvis den returneringsret e-butikken benytter.
  5En hel del butikker på nettet foreslår heldigvis en hel del forskellige billige leveringsformer til lecablokke. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo særligt problemfri, samt ofte derudover den prisbilligste fragtmetode.
  6Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være en tryghed om at netshoppen efterlever de danske retningslinjer, og at internet webshoppen lejlighedsvis kigges til af fagfolk der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige lecablokke på en e-forhandler behøver de uden tvivl få overblik over virksomhedens betingelser.
  7Leveringsdygtigheden er super central hvis du har behov for dine nye varer om kort tid, så derfor er det bestemt klogt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt ved lecablokke. En hel del online selskaber frembyder billig 1 dags fragt på utallige produkter, men som trods alt påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt.
  8Nogle internet webshops garanterer fragt uden beregning på lecablokke, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du indkøber for en konkret sum. Derudover skal man tage den billigste leveringsmetode, som ofte vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel endda ret simpel. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være selv at hente varerne.
  9Trustpilot resulterer i en lang række belejlige muligheder for at betragte forskellige nuværende brugeres tanker og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger e-butikkens anmeldelser før du bestiller billige lecablokke online. Facebook resulterer i endvidere stort set passende metoder til at få indblik i online virksomhedens troværdighed.