Er du på udkig efter lærketræ? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandkasse til terrasse til højbede

Varianter: ubehandlet planker reglar stolper

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens betingelser.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige lærketræ fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige vil have service. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af lærketræ.
Nogle byggecentre har et enormt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare lærketræ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker overalt i landet, og i kraft af det har man valget om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem er der mulighed for at undvære fragten, samt samtidig have produkterne nu og her.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af lærketræ online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Mange niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du handler lærketræ online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså er det forventeligt at du får en høj grad af erfaren assistance fra ansatte med specialistviden i netop lærketræ.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lærketræ silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være yderst betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2Ofte vil det være essentielt at have et budget for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fornuftigt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør gennemgå ens udgift ved dem én efter én.
3Du skal på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der skåner dig overfor mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
4Der kommer næsten altid ubelejlige hovedpiner når det gælder svære projekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man har afsat en del plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
5Ved projekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Af den grund skal du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret lige før byggeprocessen, så det ikke mod forventning begynder at piske ned absolut lige når du er gået i gang med dit vigtige projekt.
6Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer utrolig meget gavnlig info, specielt når du leder på engelsk.
7Du bør vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at modtage prisoverslag fra forskellige håndværkere.
8Det kan vise sig væsentligt at have de nødvendige materialer til disposition på forhånd inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms oversigt som samler de materialer der bliver brug for, og efterfølgende eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
9Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af store byggeprocesser. Nogle byggerier kræver flere personer. Dertil bliver det mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
10Godt forarbejde vil være kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal liste en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du laver din køreplan.
11Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt projektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
12Man vil aldrig nogensinde fattes grej. Ofte kan det være meningsfuldt at have grejet disponibelt når du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgifter i din økonomiske plan.
De mest folkekære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Temmelig mange e-handler udlover nu om dage diverse billige fragtformer til lærketræ. Den mest almindelige er efterhånden pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når der er tid til det. Den er altså ret ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den billigste løsning til levering.

Du kan også beslutte dig for at få pakken sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen er gennemsnitligt en lille smule mere pebret, men tillige super fremkommelig for lærketræ online. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket kræver at du befinder dig nær internet forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på lærketræ er jo ualmindeligt central forudsat du har behov for dine nye varer om få sekunder, og derfor er det nemlig meningsfuldt at du ser den forventede leveringstid for lærketræ. De fleste online butikker – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset inden personalet har fyraften.

Visse shops på nettet garanterer fri fragt på lærketræ online, men for det meste er det så præmissen at man bestiller for en bestemt pris. Desuden burde du snuppe den mest betalelige fragttype, hvilket oftest er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

Masser af byggemarkedskæder giver afhentning hvor du handler billig lærketræ hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af lærketræ i følgende byer:

Aarhus, Taastrup, Tårnby, Hedehusene, Stenløse, Frederiksberg, Farum, Gentofte, Aabenraa, Rudersdal, Odder, Aalborg, Hvidovre, Valby, Ikast, Haslev, Nakskov, Ishøj, Holstebro, Værløse, Charlottenlund, Birkerød, Gladsaxe, Sønderborg, Skive, Nyborg, Randers, Kalundborg, Herning, Ballerup, Brabrand, Hørsholm, Søborg, Brønderslev, Roskilde, Slagelse, Greve, Struer, Hjørring, Ølstykke, Jyllinge, Helsingør, København, Hillerød, Frederikshavn, Vanløse, Svendborg, Varde, Nørresundby, Rønne, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby, Thisted, Risskov, Albertslund, Silkeborg, Middelfart, Ringsted, Horsens, Tilst, Brønshøj, Viborg, Kolding, Fredericia, Kokkedal, Vejle, Solrød Strand, Grenaa, Esbjerg, Frederikssund, Rødovre, Lystrup, Frederiksværk, Højbjerg, Vordingborg, Haderslev, Hedensted, Herlev, Nærum, Holbæk, Hobro, Næstved, Køge, Åbyhøj, Odense, Nykøbing Falster, Lillerød, Korsør, Lyngby, Virum, Skanderborg, Allerød, og Dragør, .

Klik-og-hent for lærketræ er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når der ses på data fremstår det markant, at folk mange gange kigger efter eksempelvis lærketræ online og lærketræ tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge blandt andet billig lærketræ, lærketræ priser samt køb lærketræ, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Bedste tilbud på lærketræ

Det er jo super smertefrit for alle at kigge efter tilbud på billige lærketræ online i blandt forskellige internet handler, og derfor har en hel del online shops ikke kunne slippe for at tvinge prisen på lærketræ betragteligt, og i øvrigt frembyde gratis levering.

Men det kan imidlertid være gavnligt at studere visse e-shops efter rabatter og tilbud på lærketræ online forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Du må ikke desto mindre være obs på, at hvis en e-shop udbyder billige lærketræ online for en pris som virker enormt fremragende, kan det mange gange være et tegn på en fup online butik. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af en ordning, hvilket bistår dig som køber overfor falske online selskaber.

Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale betalingen af lærketræ over tid. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at folk tit søger eksempelvis lærketræ online og billig lærketræ. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter fx køb lærketræ, lærketræ tilbud og lærketræ priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til terrasse til sandkasse

Varianter: stolper reglar planker ubehandlet

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig temmelig belejlige muligheder for at fortolke en stor gruppe tidligere kunders oplevelser og derfor slår vi et slag for, at du gransker internet virksomhedens kritik før du shopper billige lærketræ online.

Facebook yder endvidere ultra ønskværdige metoder til at få indtryk af online forhandlerens troværdighed. Tilmed ses mange online outlets som tilbyder folk at udforme en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige lærketræ online på en e-handler burde de principielt skimme webshoppens vilkår, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave, især hos de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

En anden valgmulighed kan derfor være at undersøge hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en tilkendegivelse af at online forhandleren efterkommer de gældende danske regler, og at forretningen tit besigtiges af jurister der har meget erfaring med de gældende love.

Det er en rigtig god lejlighed til støtte, når du oplever besvær med din bestilling af lærketræ. Endvidere er det at foretrække at du er sat ind i de mest basale forhold gældende for bestillingen af lærketræ online, f.eks. den ombytningsrettighed shoppen garanterer.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af lærketræ, uagtet om man handler hos Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

Tina O gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Birthe B gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Pia gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Thomas Sørensen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til online shopping
1Den billigste fragttype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-handlens lager. Den leveringsmåde er usædvanlig betydningsfuld når vi behøver lærketræ fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet shops fragtfri levering, men oftest kræves det at man shopper for en konkret sum.
2Trustpilot bringer dig altid gode muligheder for at gennemstøve ret mange øvrige konsumenters opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du kigger nærmere på internet firmaets anmeldelser forinden du shopper billige lærketræ online. Facebook medfører desuden de facto belejlige genveje til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed.
3Forud for at folk bestiller billige lærketræ på en online forretning burde de på en vis måde overveje webbutikkens forretningsaftale, det er dog bare ikke videre interessant. Ydermere tilråder vi at køberen er obs på de væsentligste regler der har indflydelse på bestillingen af billige lærketræ online, som fx den returret online firmaet anvender.
4Det er jo efterhånden ualmindeligt uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lærketræ i blandt flere e-forretninger, og herved præsterer en lang række e-handler fragtfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lukrativt at sammenholde et par online forretninger efter rabat og tilbud inden du shopper, så du er skråsikker på at opnå den bedste pris.
5Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køber overfor fup internet foretagender. Som en anden løsning burde du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre regningen over tid.
6Generelt foreslår vi at se om e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et fingerpeg om at e-handlen følger de danske love, samt at online webshoppen af og til kontrolleres af fagmænd som er indført i lovene på området. Før nogen køber billige lærketræ på en e-butik kan man uden tvivl skimme webbutikkens handelsbetingelser.
7En lang række internet foretagender udlover efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til lærketræ. En af de mest anvendte er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså ret ukompliceret, og desuden tilmed den billigste fragtmetode.
8Leveringshastigheden kan være særdeles vital om vi står og skal bruge din ordre om kort tid, og derfor er det sandelig aktuelt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid for lærketræ. En del webshops stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre, som forudsætter at bestillingen placeres forinden et fastslået klokkeslæt.
9Enkelte shops på nettet byder på fragtfri levering på lærketræ, men undertiden under forudsætning af at du bestiller for en bestemt sum. Derudover kunne man foretrække den prisbilligste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Løsningen er gennemsnitligt desuden ret så problemfri. Den prisbilligste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente pakken.