Er du på udkig efter krydsfinerplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.146 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vægge til indendørs til tagpap til båd til tag til udendørs

Varianter: tynde tykke vandfaste profilerede

Størrelser: 30 mm 15 mm16 mm 28 mm 13 mm 25 mm 10 mm 19 mm 5 mm 40 mm 12 mm 22 mm 20 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot krydsfinerplader.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge forretningens regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige krydsfinerplader hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder billige priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring krydsfinerplader.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har de fleste chancen for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af krydsfinerplader online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Størsteparten af niche webshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente ekstremt erfaren rådgivning fra personale der er eksperter i netop krydsfinerplader.
Størsteparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du bestiller krydsfinerplader online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forud for at du iværksætter arbejdet kan det vise sig ekstremt essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det kan vurderes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe professionel assistance til afslutningen af projektet. Når du får hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
3Typisk vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er sundt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
4Du har adgang til en verden af artikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder nyttig viden, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
5Du bør aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm som skåner dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
6Der viser sig jævnligt uforudsete vanskeligheder i forbindelse med svære opgaver, og derfor viser det sig essentielt at der afsættes god tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
7Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om krævende byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Man bør ikke mangle grej. Tit vil det vise sig afgørende at have grejet klar til brug forinden du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Det betinger at byggeprojektet påvirker klimaet.
10Det er af stor betydning at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind inden du går til værks med arbejdet. Du bør sammensætte en hurtig note som indeholder alt hvad der skal bruges, og som det næste gennemløbe oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
11Ved projekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den grund bør du tit se femdøgnsprognosen i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplekse byggeprojekt.
12Planlægning vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver planen.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Masser af internet shops foreslår i vore dage en række forskellige billige leveringsmodeller til krydsfinerplader. En af de mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer når du har tid. Løsningen er altså ualmindeligt simpel, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste type af levering.

Du kan alternativt prøve at få ordren leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig jævnligt en tand mindre billig, men derudover ualmindeligt hensigtsmæssig ift. krydsfinerplader online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid være selv at hente produkterne, men det beroer på at du lever nærved webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på krydsfinerplader er jo særligt væsentlig når vi står og skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det i sandhed væsentligt at man ser det forventede leveringstidspunkt for krydsfinerplader. Masser af firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men glem ikke at det afhænger af at ordren køres igennem forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsted inden lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del webshops sikrer gratis fragt på krydsfinerplader online, men undertiden påkræves det at der købes for en fastsat pris. Ellers skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste fragttype, som gerne er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig krydsfinerplader hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på krydsfinerplader i disse områder:

Thisted, Herlev, Nyborg, Sønderborg, Næstved, Hedehusene, Allerød, Dragør, Kolding, Holbæk, Frederikssund, Brabrand, Brønshøj, Ballerup, Nakskov, Kalundborg, Farum, Åbyhøj, Birkerød, Rønne, Virum, Frederiksberg, Varde, Vordingborg, Herning, Vejle, Hillerød, Risskov, Ringsted, Ikast, Hvidovre, Haslev, Skanderborg, Nykøbing Falster, Helsingør, Aalborg, Odder, Køge, Viborg, Brøndby, Fredericia, Frederikshavn, Brønderslev, Vanløse, Hedensted, Ølstykke, Valby, Nærum, Glostrup, Hobro, Taastrup, Silkeborg, Rødovre, Lillerød, Skive, Gentofte, Charlottenlund, Stenløse, Nørresundby, Lyngby, Tilst, Rudersdal, Tårnby, Gladsaxe, Jyllinge, Hjørring, Aarhus, Svendborg, Albertslund, Horsens, Lystrup, Frederiksværk, Slagelse, Grenaa, Struer, Hørsholm, Højbjerg, Vallensbæk, Esbjerg, København, Solrød Strand, Holstebro, Ishøj, Roskilde, Kokkedal, Greve, Aabenraa, Korsør, Søborg, Haderslev, Værløse, Randers, Middelfart, og Odense, .

Afhentning for krydsfinerplader er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet billig krydsfinerplader og krydsfinerplader tilbud. Foruden dette oplever vi ofte folk lede efter bl.a. krydsfinerplader online, køb krydsfinerplader samt krydsfinerplader priser, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Tilbud på krydsfinerplader

Det er virkelig let gængeligt for købere at finde de bedste priser på billige krydsfinerplader online i blandt forskellige internet forretninger, og følgelig har langt de fleste e-butikker ikke kunne slippe for at formindske prisen på krydsfinerplader betydeligt, og ovenikøbet byde på billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at eftergå indtil flere shops på nettet efter rabatter og tilbud på krydsfinerplader online før du shopper, således at du er tryg ved at få den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Man skal blot ikke glemme, at ifald en e-handler forhandler billige krydsfinerplader online til en tilbudspris som kan virke usædvanlig letkøbt, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig online butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af en bestemmelse, der hjælper køberen imod falske e-butikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale regningen på krydsfinerplader over et længere tidsrum. Dette fås typisk hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne står det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx krydsfinerplader online og billig krydsfinerplader. Vi ser desuden som regel folk søge efter for eksempel krydsfinerplader priser, køb krydsfinerplader samt krydsfinerplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til udendørs til båd til indendørs til tagpap til vægge til tag

Varianter: vandfaste tynde tykke profilerede

Størrelser: 40 mm 15 mm16 mm 12 mm 22 mm 5 mm 25 mm 28 mm 20 mm 30 mm 13 mm 19 mm 10 mm

Se nærmere på tidligere kunders meninger

Trustpilot resulterer i i højeste grad sikre genveje til at efterse adskillige nuværende konsumenters betragtninger og af den grund anbefales det, at du kigger nærmere på internet selskabets kritik forud for at du lægger din bestilling på billige krydsfinerplader online.

Facebook indebærer på samme måde forholdsvis pålidelige metoder til at få en idé om internet butikkens kundefokus. Her ses en del internet butikker som tilbyder folk at formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden må drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige krydsfinerplader online på en internet butik burde man uden tvivl få overblik over netbutikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave, særligt hos de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

En nemmere løsning kan derfor være at se om e-butikken er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at e-firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden løbende kontrolleres af sagkyndige der mestrer vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for hjælpende service, hvis du udsættes for besvær som følge af din handel med krydsfinerplader. Ligeså anbefales det at køberen er vidende om de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af krydsfinerplader online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet kører med.

I den relation er det virkelig relevant, at man stadig opbevarer ens faktura, således man senere kan dokumentere sit køb af krydsfinerplader, uafhængig af om man har købt ved 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Louise gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Helle gav 4 stjerner

Virkelig god service

Mads B gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Søren Rasmussen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til internetshopping
1Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du lever nær online firmaets hjemsted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld såfremt man absolut skal bruge krydsfinerplader øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle e-firmaer levering uden betaling, men oftest kun ifald du bestiller for en præcis sum.
2Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en forordning, der skærmer kunden overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som alternativ bør du vælge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage pengene over en periode.
3Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et signal om at internet webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at shoppen ofte besøges af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige krydsfinerplader hos en internet virksomhed burde de i princippet bese netbutikkens handelsvilkår.
4Det er jo efterhånden super fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige krydsfinerplader på tværs af internet virksomheder, og ergo frembyder utallige e-firmaer fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel blive fordelagtigt at sammenligne enkelte e-handler efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at indhente den bedste pris.
5Flere forretninger på nettet yder i dag diverse billige leveringsmåder til krydsfinerplader. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo særligt simpel, samt tit ydermere den mest betalelige leveringsmanér.
6Indtil flere online butikker præsterer fragt uden omkostninger på krydsfinerplader, men for det meste er det påkrævet at der shoppes for en konkret pris. Ellers burde man overveje den mest prisbevidste form for levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen bliver typisk på den anden side ret smertefri. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid være selv at hente produkterne.
7Trustpilot indebærer ganske anstændige muligheder for at kigge nærmere på flere nuværende kunders vurderinger og af den grund stiller vi forslag om, at du beser netshoppens kritik forud for at du handler billige krydsfinerplader online. Facebook fremskaffer desuden aldeles gode chancer for at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld hvis vi står og skal bruge din pakke om kort tid, og med det formål er det særdeles passende at vi studerer den anslåede leveringstid ved krydsfinerplader. Størstedelen af internet firmaer lover billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Inden nogen bestiller billige krydsfinerplader i en butik på nettet burde de reelt skimme webshoppens forretningsaftale, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Ligeledes kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der influerer på købet af billige krydsfinerplader online, eksempelvis hvilken returrettighed internet forhandleren har.