Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe kompost billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

I skrivende stund er den laveste literpris 0,53 kr., som man kan få ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Det er 33 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 3.000 liter er den rette mængde for dig?

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til hæk til haven til bede til æbletræ til landbrug til ligusterhæk til rhododendron til køkkenhave til roser til højbede til græsplænen

Mængder: 1 m3 200 liter 500 liter 50 liter 300 liter 2000 liter 80 liter 400 liter 1000 liter 3000 liter

Levering: i sække hent selv i bigbag afhentning i løs vægt i poser trailer løst leveret vognlæs

Brands: Park GreenBio Danmuld Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige kompost hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende virksomhedens betingelser.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare kompost.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af kompost.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af kompost online.
De udbredte byggekæder findes mange steder i landet, og derved har man adgang til at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at blive fri for fragten, samt samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du handler kompost online på deres side.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem bør du forvente mere kyndig assistance fra medarbejdere som er specialister i netop kompost.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag over 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig værdifuldt at du har alle bygningsmaterialer klar før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en simpel huskeliste indeholdende alt hvad du har brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er klar.
2Du bør vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at indhente priser fra en håndfuld firmaer.
3Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt ift. krævende byggeprojekter. Nogle byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Dertil må det være hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
4Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det kan blive fordelagtigt at beskrive samtlige poster, og dernæst gennemgå eventuelle tilbud på hver enkelt.
6Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du er startet på det vigtige byggeprojekt.
7Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes såfremt projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet forbedrer klimaet.
8Du vil på ingen måde fattes grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har værktøjet klar når du starter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse omkostninger i budgettet.
9Godt forarbejde vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må nedskrive en strømlinet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver din handlingsplan.
10Der kommer stort set altid ubelejlige bump på vejen i tilfælde med omfattende projekter, og altså viser det sig af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man er afslappet omkring at man når det til siden.
11Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig oplysning, navnligt ifald man bruger engelske søgeord.
12Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning som arbejdssko som beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke får professionel assistance.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål om kompost

 • Kompost hvor hurtigt?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad er kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Kompost hvordan?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  De fleste internet shops frembyder nu om dage alverdens billige leveringsløsninger til kompost. En af de mest almindelige er lige nu pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså i høj grad enkel, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsversion.

  Du burde lige så vel påtænke at få pakken leveret til din lejlighed eller til når du er på job. Leveringsmetoden er gennemsnitligt en tak mere omkostningsfuld, men ydermere temmelig simpel for kompost online. Den mest billige leveringsmanér er unægtelig selv at hente pakken, som dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragtperioden på kompost er vældig væsentlig ifald man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det aldeles relevant at vi finder den estimerede leveringstid ved kompost. Masser af internet outlets – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men glem ikke at det betinges af at ordren laves forud for et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få pakken afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Enkelte internet varehuse sikrer gebyrfri levering på kompost online, men oftest er det forudsat at man indkøber for et konkret beløb. Desuden kan du udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, som tit er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

  De fleste webbutikker udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig kompost online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. De yder for eksempel afhentning af kompost i disse områder:

  Ballerup, Farum, Gentofte, Brøndby, Ishøj, Skive, Silkeborg, Nyborg, Randers, Ølstykke, Brønderslev, Haderslev, Lystrup, Værløse, Albertslund, Solrød Strand, Struer, Frederiksværk, Næstved, Holstebro, Hjørring, Charlottenlund, Sønderborg, Greve, Frederiksberg, Rudersdal, Grenaa, Fredericia, Birkerød, Skanderborg, Gladsaxe, Herning, Slagelse, Vallensbæk, Hedensted, Rønne, Nykøbing Falster, Aabenraa, Odder, Taastrup, Lyngby, Rødovre, Herlev, Tilst, Allerød, Holbæk, Roskilde, Brønshøj, Søborg, Svendborg, Køge, Hvidovre, Højbjerg, Horsens, Haslev, Ikast, Aarhus, Valby, Glostrup, Lillerød, Middelfart, Frederikshavn, Dragør, Hillerød, Kolding, Vanløse, Korsør, Åbyhøj, Helsingør, Stenløse, Jyllinge, Esbjerg, Ringsted, Thisted, Odense, Frederikssund, København, Risskov, Varde, Kokkedal, Hedehusene, Hørsholm, Virum, Nakskov, Vordingborg, Tårnby, Nærum, Brabrand, Aalborg, Hobro, Nørresundby, Vejle, Kalundborg, og Viborg, .

  Klik-og-hent ift. kompost er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at folk som regel efterspørger eksempelvis kompost tilbud og kompost online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge blandt andet køb kompost, billig kompost samt kompost priser, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Gode tilbud på kompost

  Det har vist sig at være særligt enkelt for enhver at finde frem til tilbud på billige kompost online på diverse online outlets, og følgelig har masser af internet forhandlere været tvunget til at sænke salgspriserne på kompost enormt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

  Dog kan det imidlertid blive nyttigt at tjekke en række shops på nettet efter rabatter og tilbud på kompost online inden du shopper, sådan at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

  Man må dog ikke undervurdere, at når en netbutik udbyder billige kompost online til en pris der anses for besynderligt lav, så er det undertiden være et bevis på en uægte butik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af en anordning, som forsvarer dig som kunde overfor uoprigtige online virksomheder.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil klare betalingen af kompost af flere omgange. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark.

  Når man kigger i data fremstår det markant, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet billig kompost og kompost online. Derudover oplever vi tit folk lede efter for eksempel køb kompost, kompost tilbud og kompost priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til æbletræ til køkkenhave til roser til græsplænen til bede til højbede til ligusterhæk til rhododendron til landbrug til hæk

  Mængder: 3000 liter 80 liter 300 liter 1000 liter 400 liter 2000 liter 1 m3 200 liter 500 liter 50 liter

  Levering: hent selv afhentning trailer i sække i poser løst leveret vognlæs i løs vægt i bigbag

  Brands: Champost Danmuld Park GreenBio Pindstrup

  Udforsk folks synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig sådan set pæne genveje til at efterforske en stor portion eksisterende konsumenters tanker og herved stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige kompost online.

  Facebook tilbyder dig tillige ret værdifulde løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der nogle online forhandlere som tilbyder kunderne at meddele en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen bestiller billige kompost online hos en butik kan de til hver en tid læse e-butikkens handelsbetingelser, men det er bare et omfattende projekt, specielt ved de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  En anden mulighed kunne måske være at tjekke om online forhandleren er e-mærke godkendt, som skulle være et tegn på at internet virksomheden efterkommer de danske regler, udover at online butikken af og til besigtiges af sagkyndige som har meget erfaring med lovgivningen.

  Dette er desuden en god genvej til at få assistance, ifald du får udfordringer som følge af din bestilling af kompost. Yderligere går vi ind for at man er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der kan have indvirkning på købet af kompost online, fx den byttepolitik shoppen benytter.

  På grund af dette er det tillige afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om købet af kompost, hvad end man har købt ved Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Martin F gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Jørgen S gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  Birthe J gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Peter Jensen gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  9 tips til køb på nettet
  1Før nogen køber billige kompost på en forhandler på nettet kunne de i princippet kigge på dens regler, men det er i mange tilfælde ikke super spændende. Tilmed er det fornuftigt at man er sat ind i de elementære regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige kompost online, som eksempelvis den ombytningsret internet shoppen lover.
  2Vi tilråder generelt at bemærke om internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det er et bevis på at e-forhandleren overholder de officielle danske regler, samt at e-butikken tit evalueres af fagmænd der er meget fortrolige de gældende vilkår. Forinden folk handler billige kompost på en online virksomhed kan man i og for sig tyde shoppens vilkår.
  3Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en regel, der forsvarer køber imod uoprigtige forhandlere på nettet. Som et alternativ burde du vælge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at godtgøre prisen over flere uger.
  4Det er i dag ret gnidningsløst for alle og enhver at prissammenligne online på billige kompost fra flere webshops, og til gengæld præsterer en hel del shops på nettet portofri levering. Til gengæld kan det trods alt blive nyttigt at eftergå et par forskellige internet firmaer efter tilbud og rabat inden du bestiller, så du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
  5En lang række butikker på nettet yder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmidler til kompost. Den mest populære er efterhånden pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig vældig let, og i mange tilfælde tillige den mindst kostelige leveringsform.
  6Leveringshastigheden er jo temmelig vigtig såfremt du har behov for produkterne nu og her, og derfor er det altså på sin plads at du studerer det forventede leveringstidspunkt for kompost. Mange webbutikker giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, der dog er påkrævet at bestillingen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt.
  7Trustpilot genererer altid passelige løsninger til at evaluere adskillige eksisterende køberes bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du undersøger e-butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige kompost online. Facebook yder tilsvarende ret så pæne løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundefokus.
  8Nogle firmaer på nettet præsterer portofri fragt på kompost, men ofte kræves det at man bestiller for et fastsat beløb. Derudover bør man foretrække den prisbilligste slags levering, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Metoden viser sig beklageligvis til gengæld ultra enkel. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
  9Den mest letkøbte metode til levering vil altid være at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du bor i nærheden af internet butikkens lager. Den leveringstype er ualmindeligt vigtig såfremt du mangler kompost inden for få dage. Alternativt så frembyder enkelte online firmaer fragt uden beregning, men tit stiller det krav om at du bestiller for en konkret pris.