Er du på udkig efter klinkbeklædning? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 meter for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hjørner til hegn til højbede til garage til carport til facade til sommerhus til havelåge ved vindue

Varianter: ubehandlet cedertræ vedligeholdelsesfri malet 2 sidet trykimprægneret høvlet sort hvid dobbeltsidet lærk dobbelt høvlet fyrtræ antracit

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan få gode råd til valg af klinkbeklædning.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare klinkbeklædning.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige klinkbeklædning fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver de bedste priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af klinkbeklædning online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og hermed har du adgang til at købe online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt endda få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du modtage mere gavnlig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop klinkbeklædning.
Diverse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som typisk er danske, måske endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle klinkbeklædning online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
2Måske kan det blive værdifuldt at du har de relevante materialer klar forud for at du starter projektet. Du kan med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting du har brug for, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
3Man skal aldrig fattes grej. Ofte kan det være uundværligt at du har udstyret klar til brug når du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
4Der viser sig typisk pludselige bump på vejen når det gælder større byggeprojekter, og altså kan det være vigtigt at der afsættes god tid i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
5Det er afgørende at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive økonomisk at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter kortlægge online tilbud på hver enkelt.
6Husk at reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør sikre dig assistance fra en fagperson til opstarten af det. Når du skal have eksperthjælp kan det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
7Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
8Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ultra centralt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10For projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund kan du med jævne mellemrum se udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde det vigtige projekt.
11Du må på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
12Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder utrolig meget anvendelig oplysning, specielt forudsat at du søger på engelsk.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del netbutikker i Danmark tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til klinkbeklædning. En af de mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du selv henter bestillingen når det passer dig. Denne er altså virkelig let, og endda tilmed den billigste leveringsmodel.

Du kan på samme måde beslutte dig for at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig godt nok en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side yderst ukompliceret for klinkbeklædning online. Den mest letkøbte mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du opholder dig i kort afstand af e-firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på klinkbeklædning kan være rigtig essentiel ifald du står og skal bruge varen straks, og i det øjemed er det øjensynligt på sin plads at du undersøger den anslåede leveringstid på klinkbeklædning. Masser af online webshops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter online, som trods alt regnes ud fra at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ordnet før pakkemedarbejderne har fyraften.

Flere internet shops sikrer fri fragt på klinkbeklædning online, men i reglen under forudsætning af at der shoppes for et fastsat beløb. Ellers kan du udse dig den prisbilligste leveringstype, som tit er at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig klinkbeklædning online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. De udlover fx klik-og-hent på klinkbeklædning i disse områder:

Rudersdal, Åbyhøj, Risskov, Aalborg, Slagelse, Hjørring, Nærum, Valby, Varde, Helsingør, Ishøj, Fredericia, Odder, Værløse, Ikast, Stenløse, Taastrup, Vordingborg, Lillerød, Kalundborg, Skive, Holstebro, Svendborg, Glostrup, Herning, Horsens, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Brøndby, Albertslund, Haderslev, Roskilde, Hillerød, Nakskov, Herlev, Køge, Vanløse, Kokkedal, Charlottenlund, Tårnby, Ølstykke, Lystrup, Silkeborg, Viborg, Esbjerg, Rønne, Hvidovre, Hørsholm, Frederikssund, Struer, Næstved, Højbjerg, Lyngby, Korsør, Grenaa, Aabenraa, Frederikshavn, Brabrand, Ballerup, Rødovre, Søborg, Hedehusene, Virum, Birkerød, Vallensbæk, Solrød Strand, Middelfart, Thisted, Dragør, Farum, Hedensted, Aarhus, Gentofte, Nørresundby, Frederiksværk, Kolding, Brønderslev, Sønderborg, Allerød, Hobro, Holbæk, Odense, Vejle, Tilst, Randers, Greve, Haslev, Jyllinge, Brønshøj, Skanderborg, København, Ringsted, Nyborg, og Frederiksberg, .

Afhentning af klinkbeklædning er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere typisk leder efter blandt andet køb klinkbeklædning og klinkbeklædning priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. klinkbeklædning online, klinkbeklædning tilbud og billig klinkbeklædning, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på klinkbeklædning

Det er jo efterhånden usædvanlig problemfrit for enhver at søge sig frem til priser på billige klinkbeklædning online på flere e-butikker, og herved har masser af webbutikker været tvunget til at nedskære prisniveauet på klinkbeklædning kolossalt, og derudover byde på fri fragt.

Dog kan det til hver en tid vise sig rentabelt at efterse nogle netshops efter udsalg og tilbud på klinkbeklædning online forud for at du handler, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Du må dog huske på, at ifald en e-shop reklamerer billige klinkbeklædning online til salg for en tilbudspris der kan ses som hamrende gunstig, kan det tit være et bevis på en falsk netshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omsluttet af en lov, der beskytter dig imod svindlende netbutikker.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil honorere prisen på klinkbeklædning over en periode. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere som regel søger fx billig klinkbeklædning og klinkbeklædning tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter for eksempel klinkbeklædning priser, klinkbeklædning online samt køb klinkbeklædning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til hjørner til sommerhus til havelåge ved vindue til garage til facade til højbede til carport til hegn

Varianter: 2 sidet høvlet lærk antracit dobbeltsidet ubehandlet trykimprægneret cedertræ hvid fyrtræ dobbelt malet sort vedligeholdelsesfri høvlet

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot giver dig ultra fordelagtige løsninger til at verificere en længere række tidligere konsumenters kritik og herved er det en hjælp, at du besigtiger internet butikkens kritik før du lægger din bestilling på billige klinkbeklædning online.

Facebook medfører på samme måde en række sikre chancer for at få indsigt i online virksomhedens kundetilfredshed. Desuden ses faktisk e-forretninger som tilbyder kunderne at give en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige klinkbeklædning online på en internet forhandler kan man til hver en tid kigge på e-shoppens handelsaftale, det er dog tit ikke særlig spændende, særligt hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse om internet forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det er et fingerpeg om at internet shoppen imødekommer dansk lovgivning, foruden at e-forretningen undertiden kigges til af fagfolk der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, ifald du udsættes for vanskeligheder som følge af din shopping med klinkbeklædning. Tilmed rekommanderer vi at man er vidende om de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på bestillingen af klinkbeklædning online, til eksempel den returret internet forhandleren benytter.

I relation til det er det også afgørende, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan vidne om sit køb af klinkbeklædning, uagtet om man har handlet fra Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lone Mortensen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Anna Christensen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Tina R gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot giver dig en lang række tiltalende løsninger til at dechifrere en række aktuelle konsumenters anmeldelser og herved foreslår vi, at du efterforsker internet forretningens kritik forud for at du handler billige klinkbeklædning online. Facebook indebærer ydermere faktisk fantastiske chancer for at få indblik i online firmaets pålidelighed.
2En del internet selskaber foreslår efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmidler til klinkbeklædning. Det mest populære er i vore dage pakkeshops, hvor du selv kan afhente bestillingen når du har mulighed for det. Den er jo særligt enkel, og tit endvidere den mest prisbevidste form for levering.
3Leveringshastigheden er jo særdeles vigtig ifald vi mangler varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det uden tvivl centralt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved klinkbeklædning. Mange online selskaber præsterer billig dag-til-dag levering på flere varenumre, hvilket antager at orden realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt.
4Det har vist sig at være meget praktisk for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige klinkbeklædning på forskellige online outlets, og for det præsterer utallige online forhandlere fragt uden gebyr. Det kan dog alligevel være smart at sammenligne et par forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
5Indtil flere internet selskaber frembyder fragt uden gebyr på klinkbeklædning, men typisk er det så præmissen at du aftager for et konkret beløb. Som alternativ skulle man snuppe den prisbilligste fragtmulighed, som typisk vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden er som oftest ydermere ualmindeligt uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl at hente varerne selv.
6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af et reglement, som redder dig som kunde imod uærlige internet shops. Som et alternativ burde du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre prisen over en længere periode.
7Inden folk handler billige klinkbeklædning i en online butik kan de i virkeligheden læse shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke super interessant. Dertil foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige klinkbeklædning online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-shoppen har.
8Vi tilråder at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, hvilket burde være en angivelse af at online shoppen forstår de opstillede regler, foruden at den jævnligt revideres af specialister som har indsigt i reglementet på området. Forinden nogen handler billige klinkbeklædning på en e-forretning kunne de egentlig tage stilling til forhandlerens vilkår.
9Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det stiller krav om at du lever nær webshoppens lager. Den leveringsudgave kan vise sig at være super relevant om vi behøver klinkbeklædning om kort tid. Alternativt så yder nogle internet varehuse fragt uden gebyr, men i reglen afkræver det at man aftager for et præcist beløb.