Er du på udkig efter kantsten? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 25 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havedam til blomsterbede til trappe til fortov til græsplæne til rabatter til terrasse til haven til pool til havebede til runde bede til bede til højbede til gravsted til skråning til støttemur til bålsted til indkørsel

Varianter: cirkel høje Albertslund antracitgrå gule små med skrå kant granit med lys buede hvide store tørbeton koksgrå marmor lave beton rødmix med hul cement sorte runde

Størrelser: 40 cm 110 cm 70 cm 80 cm 120 cm 10 cm 100 cm 20 cm 60 cm 50 cm 30 cm 90 cm

Brands: IBF FC Beton RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens betingelser.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af kantsten.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare kantsten.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kantsten fra webshop til webshop. En del satser på gode tilbud, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og på grund af det har kunderne adgang til at handle online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at undvære fragten, og endda få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af kantsten online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du modtage ekstremt gavnlig vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis kantsten.
Diverse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichefokuserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle kantsten online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kantsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er endeløse artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube giver overvældende meget anvendelig oplysning, navnligt hvis du bruger den engelske version.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Store byggerier stiller krav om flere folk. Desuden bør det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Man bør nødig mangle grej. Det er strategisk at have udstyret til rådighed idet du begynder på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tillægge disse udgifter i din økonomiske plan.
4Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor potentielle risici. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
5Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Støtten beroer altså på at ombygningen har betydning for planeten.
6Godt forarbejde er metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en struktureret køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du laver oversigten.
7For opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
8Inden du indleder byggeriet kan det være aldeles essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal investere i assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Hvis du køber professionel assistance vil det typisk være en god idé at lede efter prisoverslag fra flere håndværkere.
10Der præsenterer sig typisk uforudsete problemstillinger når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund viser det sig essentielt at der er afsat en del tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
11I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være rationelt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem én efter én.
12Måske kan det blive væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forinden du begynder arbejdet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsliste som samler alt der bliver brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, således at du er sikker på at du har det hele.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående kantsten

 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  Adskillige e-forretninger tildeler nu diverse forskellige billige muligheder for levering til kantsten. En af de mest moderne er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente ordren når der er mulighed for det. Den er altså rigtig let, samt ofte derudover den mindst kostelige fragttype.

  Du burde ydermere overveje at få pakken bragt til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver tit en tak mere pebret, men på den anden side ekstremt nem med kantsten online. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid være at hente produkterne selv, men den mulighed står og falder med at du lever i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på kantsten er super aktuel ifald man skal bruge pakken om et øjeblik, så derfor er det faktisk relevant at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for kantsten. De fleste online forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – lover billig 1 dags levering på en række varenumre online, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted før pakkemedarbejderne får fri.

  Flere internet virksomheder tilbyder levering uden gebyr på kantsten online, men ofte kun såfremt der handles for et konkret beløb. Ellers skal du udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, som mange gange vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

  De store byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man handler billig kantsten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på kantsten i disse områder:

  Helsingør, København, Herning, Holbæk, Aabenraa, Roskilde, Vallensbæk, Nakskov, Horsens, Lillerød, Ringsted, Allerød, Ishøj, Herlev, Skanderborg, Risskov, Lystrup, Vordingborg, Korsør, Hedehusene, Odder, Tilst, Frederikshavn, Grenaa, Frederiksberg, Frederiksværk, Åbyhøj, Dragør, Næstved, Brabrand, Sønderborg, Højbjerg, Vanløse, Rudersdal, Esbjerg, Nærum, Tårnby, Svendborg, Thisted, Hvidovre, Ølstykke, Glostrup, Struer, Rønne, Ballerup, Kolding, Greve, Hørsholm, Slagelse, Nyborg, Frederikssund, Køge, Vejle, Søborg, Skive, Hillerød, Værløse, Gentofte, Ikast, Odense, Farum, Hobro, Fredericia, Hjørring, Virum, Kokkedal, Haderslev, Charlottenlund, Birkerød, Viborg, Brønderslev, Hedensted, Jyllinge, Varde, Lyngby, Nykøbing Falster, Aarhus, Taastrup, Valby, Randers, Albertslund, Silkeborg, Aalborg, Nørresundby, Rødovre, Haslev, Brøndby, Kalundborg, Solrød Strand, Gladsaxe, Middelfart, Holstebro, Brønshøj, og Stenløse, .

  Click-and-collect ift. kantsten er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Ses der på data er det markant, at internet shoppere som regel leder efter blandt andet kantsten tilbud og billig kantsten. Foruden dette oplever man tit mennesker efterspørge for eksempel kantsten priser, kantsten online samt køb kantsten, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på kantsten

  Det er virkelig praktisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige kantsten online fra forskellige firmaer på nettet, og altså har de fleste netbutikker set sig nødsaget til at stampe priserne på kantsten betragteligt, og ydermere sikre billig levering.

  Men det kan til hver en tid blive gavnligt at checke indtil flere netbutikker efter tilbud på kantsten online inden du shopper, sådan at man er velinformeret til at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og Stark.

  Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at når en online forretning annoncerer billige kantsten online til salg for en tilbudspris der virker overordentlig tiltalende, så er det ofte være en indikation på en uægte internet butik. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en retningslinje, der skærmer dig som køber overfor falske forhandlere på nettet.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere pengene til kantsten over en periode. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter fx kantsten online og kantsten tilbud. Vi ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel kantsten priser, køb kantsten og billig kantsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til blomsterbede til havebede til gravsted til haven til højbede til runde bede til bålsted til havedam til trappe til rabatter til støttemur til bede til græsplæne til fortov til indkørsel til pool til skråning

  Varianter: marmor cement cirkel tørbeton beton gule med skrå kant store buede sorte granit med hul høje Albertslund koksgrå antracitgrå runde hvide lave med lys rødmix små

  Størrelser: 70 cm 30 cm 90 cm 20 cm 120 cm 10 cm 50 cm 80 cm 60 cm 40 cm 110 cm 100 cm

  Brands: RBR FC Beton IBF

  Undersøg nuværende kunders ratings

  Trustpilot byder på super gode chancer for at kigge nærmere på en stor portion tidligere brugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du læser netshoppens anmeldelser forud for at du handler billige kantsten online.

  Facebook indebærer desuden evigt stabile løsninger til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Tilmed møder vi endda webshops som gør det muligt at nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige må udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk bestiller billige kantsten online på en e-butik kunne man for at være sikker kigge på webshoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke videre spændende, især ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Et andet alternativ kunne være at granske om online virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det typisk er en angivelse af at netbutikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at e-firmaet af og til undersøges af jurister som er indført i lovgivningen.

  Det giver dig mulighed for bistand, ifald du oplever dilemmaer med din ordre på kantsten. Ligeså tilrådes det at du er vidende om de mest relevante vedtægter der har betydning for købet af kantsten online, som fx den ombytningsrettighed e-handlen har.

  I relation til det er det også vigtigt, at man altid opbevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan bevidne købet af kantsten, uanset om man køber fra 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen eller Bygma.

  Maria Jensen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Pia Sørensen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Marianne Jensen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Rasmus Christensen gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1En del online virksomheder udlover i øjeblikket alverdens billige fragttyper til kantsten. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså virkelig ligetil, samt desuden endvidere den mest betalelige leveringsmåde.
  2Leveringshastigheden kan være usædvanlig central i tilfælde af at du har behov for produktet om kort tid, så med det formål er det aldeles centralt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved kantsten. Flere internet varehuse tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men husk at det regnes ud fra at ordren køres igennem inden et besluttet klokkeslæt.
  3Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for os alle at sammenholde priser online på billige kantsten i blandt flere online selskaber, og så lover mange e-handler levering uden gebyr. Det kan immervæk være lukrativt at kigge forbi nogle online webshops efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
  4Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en sikring om at internet forhandleren opfylder dansk lovgivning, udover at online shoppen ofte vurderes af fagmænd der er inde i bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige kantsten i en online shop bør man for at være sikker tage stilling til dens forretningsbetingelser.
  5Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket sikrer en imod falske e-forretninger. Som et alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere omkostningerne senere.
  6Inden folk køber billige kantsten i en internet forhandler kunne man i og for sig tyde webshoppens vilkår, det er dog uden tvivl ikke videre interessant. Tillige går vi ind for at kunden er hensynstagende til de primære vedtægter i forbindelse med shopping af billige kantsten online, for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden kører med.
  7Den billigste slags levering vil altid være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nær internet forretningens lager. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig når man står og skal bruge kantsten om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle e-shops i Danmark gratis levering, men tit er det så nødvendigt at du køber for en fastsat sum.
  8Trustpilot indebærer nogenlunde pæne løsninger til at eftersøge mange eksisterende brugeres observationer og derved er det godt, at du vurderer online forhandlerens kritik inden du shopper billige kantsten online. Facebook indebærer derudover adskillige strålende chancer for at få indsigt i online butikkens popularitet.
  9Indtil flere internet foretagender præsterer gebyrfri levering på kantsten, men tit er det påkrævet at der shoppes for en præcis sum. Alternativt skal du udse dig den prisbilligste løsning til levering, der ofte er at få kørt dine varer til et udleveringssted. Fragtformen er i mange tilfælde tillige yderst simpel. Den mest billige fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv.