Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til trappe til støttemur

Varianter: sorte med slået kant kok gråmix granit beton rødmix

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du lede andre steder.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er især en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke regler der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige kantblokke hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af kantblokke.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare kantblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra adskillige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af kantblokke online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at undgå fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille kantblokke online på deres side.
De fleste nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede netshops er eksperter i deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette får du formentlig ekstra kompetent hjælp fra personale med ekspertviden i netop kantblokke.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er større projekter. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
2Forud for at du igangsætter arbejdet er det ufatteligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der ligger ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder en masse konstruktiv oplysning, især forudsat at du leder på engelsk.
4Måske det viser sig værdifuldt at du har de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter projektet. Du får god gavn af at forfatte en punktforms liste som samler det der bliver brug for, og som det næste granske listen, med øje for at du er overbevist om at du har husket det hele.
5Planlægning vil være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din handlingsplan.
6Der viser sig uden tvivl uventede bump på vejen i tilfælde med omfattende projekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der afsættes rimelig tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
7Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag skal du ofte holde øje med vejrudsigten i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uventet starter med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
8Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Man vil nødig fattes grej. Ofte vil det være afgørende at have værktøjet disponibelt forinden du indleder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere de her omkostninger i økonomien.
10Du må aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11Typisk vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive fordelagtigt at beskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende nedskrive prisen på dem slavisk.
12Du bør vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Ifald du anskaffer assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra forskellige firmaer.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er bedst?

De fleste internet butikker tilbyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til kantblokke. En der er meget populær er i dag levering til en pakkeshop, så du selv kan hente pakken den dag der passer dig. Fragttypen er jo ualmindeligt uproblematisk, og mange gange derudover den billigste form for fragt.

Du burde på samme måde afveje for og imod at få pakken bragt til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er for det meste en lille smule mere pebret, men også i høj grad simpel ift. kantblokke online. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du er lige ved e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på kantblokke kan være vældig vital ifald vi har brug for pakken om et øjeblik, så med det formål er det rimelig centralt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på kantblokke. En lang række forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men det kræver at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen betjent forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få firmaer på nettet byder på gebyrfri levering på kantblokke online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret pris. Ellers skulle du gribe den mest prisbevidste leveringstype, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig kantblokke online men selv henter i butikken. Fx Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af kantblokke i disse byer:

Herning, Holstebro, Lillerød, Brønshøj, Værløse, Hedehusene, Kalundborg, Birkerød, Taastrup, Skive, Skanderborg, Solrød Strand, Aabenraa, Roskilde, Frederiksberg, Rønne, Horsens, Albertslund, Esbjerg, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Hedensted, Rudersdal, Valby, Brøndby, Vordingborg, Ikast, København, Thisted, Ishøj, Næstved, Hillerød, Kokkedal, Frederikssund, Nyborg, Virum, Varde, Gladsaxe, Risskov, Farum, Frederikshavn, Dragør, Middelfart, Ringsted, Allerød, Sønderborg, Jyllinge, Ølstykke, Silkeborg, Herlev, Brabrand, Korsør, Randers, Nørresundby, Lyngby, Hobro, Odder, Odense, Holbæk, Viborg, Køge, Tilst, Fredericia, Greve, Hørsholm, Vanløse, Lystrup, Hvidovre, Vallensbæk, Højbjerg, Hjørring, Søborg, Slagelse, Haderslev, Frederiksværk, Nærum, Svendborg, Aalborg, Glostrup, Stenløse, Ballerup, Tårnby, Grenaa, Nakskov, Brønderslev, Charlottenlund, Rødovre, Kolding, Gentofte, Helsingør, Aarhus, Vejle, Haslev, og Struer, .

Click-and-collect for kantblokke er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere ofte søger efter fx kantblokke priser og køb kantblokke. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter blandt andet billig kantblokke, kantblokke online samt kantblokke tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Gode tilbud på kantblokke

Det har vist sig at være rigtig hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne priser på billige kantblokke online i blandt diverse webbutikker, og med det motiv har langt de fleste internet outlets ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på kantblokke en hel del, og ydermere yde fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at sammenholde indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud på kantblokke online før du bestiller, så man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre huske på, at hvis en online virksomhed frembyder billige kantblokke online for en pris som kan virke helt fantastisk billig, burde det tit være et signal om en uægte e-forhandler. Køb med betalingskort er dog en del af en foranstaltning, hvilket bistår os overfor uærlige e-shops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage betalingen af kantblokke over en periode. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk leder efter bl.a. kantblokke tilbud og kantblokke online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge fx billig kantblokke, køb kantblokke samt kantblokke priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til trappe til støttemur

Varianter: rødmix granit gråmix kok sorte beton med slået kant

Størrelser: 14x14x21

Gennemsøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot frembyder ret så belejlige chancer for at se nærmere på diverse nuværende konsumenters anmeldelser og af den grund er det godt, at du efterforsker e-shoppens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige kantblokke online.

Facebook præsterer på samme måde en del gavnlige metoder til at få kendskab til e-handlens kundefokus. Desuden ses endda internet selskaber som tilbyder folk at ytre en omtale af købsoplevelsen, som desuden kan bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige kantblokke online på en e-forretning behøver man i virkeligheden tyde netbutikkens betingelser, men det er gerne ikke særlig morsomt, især ved de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på om webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være et tegn på at internet firmaet tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen regelmæssigt efterses af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du får besvær i processen med dit køb af kantblokke. Ligeså tilrådes det at køber er klar over de elementære vedtægter gældende for bestillingen af kantblokke online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.

Derfor er det også afgørende, at man stadigvæk beholder sin ordremail, så man i fremtiden kan bevidne købet af kantblokke, uanset om man har bestilt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Susanne A gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jens gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Anders Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig

Henrik Hansen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særdeles central ifald du skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det særdeles på sin plads at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på kantblokke. Flere internet varehuse stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en masse varer, men som trods alt er påkrævet at transaktionen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Indtil flere e-handler i Danmark tilbyder fragt uden gebyr på kantblokke, men tit kun når du køber for et fastsat beløb. Som alternativ kunne man gribe den mest billige fragtmulighed, som ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Denne bliver ofte samtidig virkelig fremkommelig. Den mindst kostelige form for fragt er dog selv at hente pakken.
3Den prisbilligste løsning til levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du er tæt på internet forretningens adresse. Den leveringsmetode kan vise sig at være meget central hvis man skal bruge kantblokke nu og her. Alternativt så tilbyder en række internet foretagender levering uden omkostninger, men for det meste forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.
4Trustpilot tilbyder i højeste grad nyttige muligheder for at bese en stor gruppe eksisterende kunders domme og derfor anbefaler vi, at du sonderer online virksomhedens vurderinger forinden du køber billige kantblokke online. Facebook frembyder ydermere stort set uafhængige chancer for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
5En del e-handler yder nu mange forskellige billige fragtformer til kantblokke. En favorit er lige nu pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente dine produkter lige når det passer dig. Metoden er jo i høj grad fleksibel, og oftest også den prisbilligste leveringsmulighed.
6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, hvilket redder os imod uægte firmaer på nettet. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil klare pengene over flere uger.
7Det er efterhånden meget nemt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige kantblokke hos diverse internet selskaber, og derfor lover langt de fleste e-forhandlere portofri fragt. Derfor kan det trods alt være tiden værd at undersøge diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
8Inden folk handler billige kantblokke i en forhandler på nettet bør man på en vis måde tage stilling til forhandlerens regler, dog er det tit ikke særlig sjovt. I øvrigt går vi ind for at køberen er på vagt for de væsentligste reglementer gældende for bestillingen af billige kantblokke online, som fx den ombytningspolitik internet forretningen kører med.
9Vi går generelt ind for at granske om internet butikken er e-mærket medlem, grundet at det kan være et kendetegn for at internet webshoppen respekterer dansk lovgivning, tillige med at internet butikken ofte vurderes af jurister som forstår reglerne. Inden nogen bestiller billige kantblokke hos en online forretning burde man på en vis måde overveje e-butikkens forretningsaftale.