Indret dig til det hyggelige uderum

Når det er sommer eller blot lunt i vejret, er der intet, der er så skønt som at tage hverdagen og rykke den ud på terrassen. Her er der nemlig tale om hjemmets forlængede arm og dermed det ekstra rum, der ikke blot kan give ekstra lift og et frisk pust, men også masser af skønne stunder.

Og netop derfor er det vigtigt for dig, at du prioriterer den måde, som du vælger at indrette din terrasse på. Her er der tale om oasen og dermed et sted, hvor det skal være hyggeligt at opholde sig, og hvor det skal emme af god atmosfære.

De forskellige udendørs zoner

Og det er noget, du kan opnå på en lang række forskellige måder.

For det første bør du indrette forskellige zoner på din terrasse. Det kan for eksempel være en zone, hvor der laves mad og spises. Her kan du placere grillen og spisebordet med en parasol over. Og det kan også være en fordel med en terrassevarmer, der kan forlænge tiden ude omkring bordet.

Og så kan der også være den hyggelige og afslappende zone. Her placerer du dine loungemøbler og sørger for en atmosfære, hvor man har lyst til at slænge sig og bare hænge ud.

Pynt på terrassen som inde i stuen

For at sørge for ekstra god stemning, bør du pynte op.

Nips er nemlig lige så vigtigt ude på terrassen, som det er inde i stuen. Sørg derfor for at finde de gode havehynder og masser af plaider og puder frem, der kan give en blødhed. Og leg gerne med farverne, så du skaber en stemning af ferie. Pynt også gerne op med lamper, lyskæder og lanterner, som giver ekstra stemning, når mørket falder på og glem så heller ikke de mange krukker med planter og blomster, der kan skabe liv.