Er du på udkig efter holmegårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbed til støttemur til trappe

Varianter: rødmix røde gyldenmix kant grå cirkel slået sorte gråmix

Størrelser: 21x14x5 28×28 14x14x14 14x14x21 14x21x7 30×30

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring holmegårdssten.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor skal man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige holmegårdssten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste tilbud, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt hos de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare holmegårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler varer fra mange forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af holmegårdssten online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre findes i hele landet, og herigennem har de fleste valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Takket være dette kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Altså forventes det at du får endnu mere anvendelig service fra nogle med ekspertviden i lige præcis holmegårdssten.
Hovedparten af nicheforhandlere producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Diverse nichebutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du handler holmegårdssten online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

holmegårdssten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund kan du ofte holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at regne når du netop vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
2Du må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har det til disposition før du tager fat på byggeriet. Du bør huske at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
4Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til billige priser på dem én efter én.
5Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du begynder håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en simpel liste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og derefter gennemløbe oversigten, så du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Du bør ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
7Det kan overvejes at søge assistance til byggeprojektet, især hvis det er større ombygninger. Krævende opgaver kræver flere personer. Dertil må det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer når det kommer til omfangsrige projekter, og af den grund er det afgørende at der afsættes nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
9Du burde måske tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan have assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Ifald du køber assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
10Der findes stribevis af vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder ret så meget udbytterig information, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
11Inden du indleder byggeriet kan det blive usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Godt forarbejde er metoden til at lykkes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Størstedelen af forretninger på nettet giver til alt held flere billige leveringstyper til holmegårdssten. Den mest populære er nu om dage udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret så fremkommelig, samt typisk endvidere den mest betalelige leveringstype.

Du kan ydermere overveje at vælge afsending til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Den bliver almindeligvis en tak mere bekostelig, men endvidere virkelig fremkommelig ved køb af holmegårdssten online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på holmegårdssten er naturligvis ultra afgørende i tilfælde af at man behøver varen inden for få dage, så i det øjemed er det fuldt ud relevant at vi tjekker den anslåede leveringsdato ved holmegårdssten. En masse netshops i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen laves før et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen afsted inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere internet shops sikrer gebyrfri levering på holmegårdssten online, men i mange tilfælde er det betinget af at man handler for en konkret pris. Ellers skal man foretrække den mest prisbevidste form for levering, som tit er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

Mange kæder foreslår afhentning hvor du bestiller billig holmegårdssten online og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på holmegårdssten i følgende områder:

Silkeborg, Vallensbæk, Slagelse, Vejle, Skive, Gentofte, Kalundborg, Højbjerg, Hedensted, Hedehusene, Struer, Viborg, Horsens, Hørsholm, Hillerød, Glostrup, Nørresundby, Frederiksværk, Esbjerg, Ikast, Solrød Strand, Hvidovre, Taastrup, Svendborg, København, Albertslund, Næstved, Skanderborg, Ølstykke, Aalborg, Brabrand, Ishøj, Brønshøj, Holstebro, Nakskov, Risskov, Thisted, Ballerup, Rudersdal, Valby, Vordingborg, Korsør, Odense, Vanløse, Randers, Frederikssund, Haderslev, Frederiksberg, Charlottenlund, Lystrup, Stenløse, Fredericia, Brøndby, Herning, Farum, Rønne, Herlev, Grenaa, Virum, Dragør, Nærum, Birkerød, Helsingør, Lyngby, Varde, Værløse, Frederikshavn, Køge, Åbyhøj, Gladsaxe, Holbæk, Odder, Aabenraa, Ringsted, Nyborg, Greve, Søborg, Hobro, Lillerød, Tilst, Aarhus, Middelfart, Kokkedal, Hjørring, Tårnby, Haslev, Brønderslev, Nykøbing Falster, Jyllinge, Sønderborg, Kolding, Roskilde, Rødovre, og Allerød, .

Klik-og-hent af holmegårdssten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm).

Når man kigger i tallene står det markant, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel holmegårdssten tilbud og køb holmegårdssten. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge bl.a. billig holmegårdssten, holmegårdssten priser og holmegårdssten online, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Priser på holmegårdssten

Det er i dag super overkommeligt for os alle at finde de bedste priser på billige holmegårdssten online på forskellige shops på nettet, og til tak har de fleste internet varehuse været tvunget til at sænke prisen på holmegårdssten kolossalt, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt blive lønsomt at udforske et par forskellige webshops efter billige priser på holmegårdssten online før du køber, således at du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webbutik udlover billige holmegårdssten online til salg for en pris der kan virke uforståeligt overkommelig, så burde det ofte være et signal om en uærlig shop. Kortkøb er i hvert fald omfavnet af en foranstaltning, hvilket bistår dig som kunde overfor svindlende online selskaber.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil finansiere regningen på holmegårdssten over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis holmegårdssten priser og køb holmegårdssten. Derudover oplever man tit netshoppere søge eksempelvis billig holmegårdssten, holmegårdssten online og holmegårdssten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Quick expedit” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbed til trappe til støttemur

Varianter: gyldenmix kant cirkel sorte røde gråmix grå rødmix slået

Størrelser: 14x14x21 21x14x5 14x14x14 14x21x7 28×28 30×30

Tjek eksisterende kunders meninger

Trustpilot genererer super hensigtsmæssige chancer for at kortlægge adskillige aktuelle konsumenters bedømmelser og på grund af dette anbefaler vi, at du undersøger e-butikkens omtaler forud for at du køber billige holmegårdssten online.

Facebook tilbyder tilsvarende flere gunstige metoder til at få kendskab til internet selskabets troværdighed. I øvrigt ses nogle online shops i Danmark hvor kunder kan udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel burde drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige holmegårdssten online på en e-butik kunne man principielt kigge på virksomhedens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Et andet alternativ kan være at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket ofte er et sympol på at internet virksomheden overholder de danske retningslinjer, samt at webbutikken nu og da revurderes af fagfolk der behersker de gældende regler.

Det giver dig anledning til at få hjælp, for så vidt du får udfordringer i forbindelse med dit indkøb af holmegårdssten. Derudover støtter vi at du er vaks omkring de mest relevante regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af holmegårdssten online, som for eksempel hvilken returret shoppen har.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af holmegårdssten, uafhængig af om man har bestilt ved Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Silvan.

Henrik Pedersen gav 5 stjerner

god service

Jørgen E gav 4 stjerner

Virkelig god service

Lone V gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Kim gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er en del af en lov, hvilket dækker kunden overfor bedrageriske e-butikker. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil dække pengene af flere omgange.
2Vi tilråder at se nærmere på om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en sikring om at e-handlen understøtter de opstillede regler, udover at online shoppen jævnligt besøges af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området. Forinden nogen handler billige holmegårdssten i en e-handler kunne man i virkeligheden tyde webshoppens handelsvilkår.
3Nogle internet butikker lover fragt uden beregning på holmegårdssten, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du indkøber for en konkret pris. Derudover skulle du beslutte sig for den billigste leveringsudgave, hvilket typisk er at få kørt produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig i regelen tillige usædvanlig ukompliceret. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig essentiel forudsat vi har brug for din ordre inden for kort tid, og med det formål er det fuldt ud meningsfuldt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid for holmegårdssten. En del internet selskaber stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men vær på vagt da det stiller krav om at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt.
5Det er temmelig praktisk for forbrugerne at analysere priser online på billige holmegårdssten i blandt forskellige internet webshops, og altså præsterer en hel del internet selskaber i Danmark levering uden betaling. Men det kan til hver en tid vise sig gunstigt at tjekke enkelte online varehuse efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
6Forinden folk shopper billige holmegårdssten i en butik kunne man for at være sikker granske netbutikkens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Udover dette anbefales det at man er vidende om de elementære betingelser der er gældende for bestillingen af billige holmegårdssten online, til eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen lover.
7Trustpilot indebærer en lang række anstændige løsninger til at studere en lang række forhenværende brugeres meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du analyserer netbutikkens ratings forinden du køber billige holmegårdssten online. Facebook byder på lige så vel fuldkommen gode muligheder for at få indblik i online firmaets pålidelighed.
8Flere firmaer på nettet udlover nu alverdens billige former for levering til holmegårdssten. En yndling er for nærværende pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente ordren når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, og tit tillige den mest betalelige fragtløsning.
9Den billigste fragtløsning er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets bopæl. Den fragttype er selvfølgelig super essentiel i tilfælde af at du absolut skal bruge holmegårdssten omgående. Alternativt så frembyder enkelte netshops fragt uden omkostninger, men for det meste er det så præmissen at du køber for et præcist beløb.