Er du på udkig efter herregårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til indkørsel til bålsted til cirkel til terrasse til bede til buer til mur til trappe

Varianter: slået grå med skarp kant gråmix med slået kant halve koks gulmix sorte med lys rød gyldenmix rødmix gule halve

Størrelser: 28×28 14x14x14 14x21x7 21x14x5 14x14x21 30×30

Brands: FC Beton RBR RC Beton IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige herregårdssten fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derved bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring herregårdssten.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot herregårdssten.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af herregårdssten online.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har man tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Takket være dette kan man blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få varerne straks.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher har meget ekspertise i deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved er det forventeligt at du får ekstremt god assistance fra mennesker med ekspertviden i netop herregårdssten.
Størsteparten af nicheforhandlere er små firmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille herregårdssten online hos dem.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en fordel at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til mulige tilbud på dem én og én.
2Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
3Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig overfor hændelige skader. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Der viser sig utvivlsomt overraskende problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og derfor vurderes det af stor betydning at man har afsat god nok tid i planen, med formålet om at man kan være sikker på at have tid nok til det.
5Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være ultra fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter oversigten.
7Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at have det ved hånden forinden du igangsætter byggeriet. Du bør huske at medtage de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
8Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube faciliterer rigelig brugbar info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
9Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund kan du jævnligt undersøge vejrberetningerne i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger netop som du er midt i dit komplekse projekt.
10Det er aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat inden du indleder håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms huskeliste indeholdende det som er nødvendige, og derefter gennemgå oversigten, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
11Måske burde du overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Ifald du benytter assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage en pris fra forskellige virksomheder.
12Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst ift. vigtige byggerier. Enkelte ting gør krav på flere folk. Derudover bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål til herregårdssten

 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

  Flere internet firmaer foreslår på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til herregårdssten. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de købte produkter når det passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad praktisk, samt tit tilmed den mest prisbevidste mulighed for fragt.

  Du burde tillige prøve at få leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver jævnligt en tand mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt hensigtsmæssig med herregårdssten online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du bor lige ved internet forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på herregårdssten kan i nogle tilfælde være super central i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det fuldkommen relevant at du finder den estimerede leveringsdato for herregårdssten. Flere forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på utallige varer online, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren pakket forud for at personalet har fri.

  Nogle e-firmaer yder fragt uden betaling på herregårdssten online, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du gribe den prisbilligste fragtform, som i de fleste tilfælde er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

  En række netbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig herregårdssten hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på herregårdssten i disse områder:

  Skive, Dragør, Randers, Nykøbing Falster, Middelfart, Grenaa, Sønderborg, Ikast, Højbjerg, Risskov, Frederiksværk, Nærum, Silkeborg, Solrød Strand, Ølstykke, Vejle, Aabenraa, Nakskov, Hillerød, Charlottenlund, Aarhus, Holstebro, Vanløse, Holbæk, Stenløse, Odense, Tårnby, Lillerød, Roskilde, Hedehusene, Albertslund, Korsør, Rønne, Hedensted, Herning, København, Tilst, Svendborg, Helsingør, Farum, Brabrand, Nyborg, Værløse, Rudersdal, Hvidovre, Viborg, Kokkedal, Åbyhøj, Herlev, Virum, Gladsaxe, Haslev, Søborg, Frederikshavn, Struer, Brønshøj, Ringsted, Næstved, Allerød, Rødovre, Lyngby, Hørsholm, Kalundborg, Jyllinge, Køge, Odder, Valby, Esbjerg, Skanderborg, Slagelse, Glostrup, Hobro, Varde, Taastrup, Vordingborg, Greve, Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Birkerød, Horsens, Fredericia, Lystrup, Ballerup, Haderslev, Kolding, Vallensbæk, Frederiksberg, Gentofte, Frederikssund, Ishøj, Thisted, Hjørring, og Brøndby, .

  Klik-og-hent ift. herregårdssten er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland).

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at mennesker tit søger bl.a. herregårdssten tilbud og herregårdssten online. Vi ser desuden typisk netshoppere efterspørge bl.a. køb herregårdssten, billig herregårdssten og herregårdssten priser, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Tilbud på herregårdssten

  Det er efterhånden særligt nemt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige herregårdssten online på tværs af forhandlere på nettet, og så har mange netshops ikke kunne lade være med at presse priserne på herregårdssten drastisk, og i øvrigt frembyde billig fragt.

  Det kan til hver en tid vise sig indbringende at undersøge et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på herregårdssten online inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du bør lige meget hvad ikke glemme, at når en e-forretning afsætter billige herregårdssten online på tilbud til en salgspris der er overordentlig favorabel, kan det undertiden være en indikation på en uægte internet forhandler. Shopping med kort er dog en del af en regel, som dækker dig overfor falske e-shops.

  Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at betale omkostningerne til herregårdssten over en periode. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger blandt andet billig herregårdssten og herregårdssten online. Man ser derudover tit folk søge bl.a. køb herregårdssten, herregårdssten priser og herregårdssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til terrasse til mur til cirkel til bede til bålsted til trappe til buer til støttemur

  Varianter: gråmix gyldenmix med skarp kant med slået kant gule rødmix rød koks sorte slået grå halve med lys gulmix halve

  Størrelser: 21x14x5 14x14x21 14x14x14 30×30 28×28 14x21x7

  Brands: RBR RC Beton FC Beton IBF

  Undersøg andre menneskers erfaringer

  Trustpilot præsterer tilpas solide muligheder for at bese mange tidligere køberes ratings og af den grund går vi ind for, at du læser online virksomhedens omtaler inden du køber billige herregårdssten online.

  Facebook forærer dig på samme måde altid værdifulde metoder til at få et kig ind i online forretningens popularitet. Tilmed er der nogle internet selskaber hvor man kan tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde bør drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk bestiller billige herregårdssten online på en e-handler burde man ideelt set betragte virksomhedens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  En nem løsning er at granske om e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en indikator for at e-butikken efterlever de danske regler, tillige med at online forretningen fra tid til anden revurderes af specialister som er meget fortrolige de gældende regler.

  Desuden tilbydes du lejlighed til hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i processen med dit indkøb af herregårdssten. Ydermere anbefales det at køber er klar over de primære forhold der er gældende for købet af herregårdssten online, som fx den ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.

  I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer ens ordremail, så man en anden gang kan bekræfte sit køb af herregårdssten, uanset om man handler ved XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

  Louise gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Poul Knudsen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Inge Møller gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Peter K gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  9 gode råd til når du køber online
  1Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du bor lige ved online firmaets bopæl. Den leveringsmulighed er jo usædvanlig udslagsgivende hvis vi skal bruge herregårdssten inden for få dage. Alternativt så lover nogle få online forretninger gratis fragt, men tit afkræver det at der bestilles for en fastsat sum.
  2Forud for at folk handler billige herregårdssten på en online virksomhed bør de når alt kommer til alt gennemløbe e-shoppens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig interessant. Udover dette stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de mest vitale forhold der kan have indflydelse på handlen med billige herregårdssten online, som fx hvilken returrettighed online shoppen garanterer.
  3Nogle online outlets tilbyder levering uden gebyr på herregårdssten, men for det meste under forudsætning af at du indkøber for et præcist beløb. I øvrigt kan du udvælge den mest billige fragtmetode, som ofte vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis endda virkelig ligetil. Den mest prisbevidste slags levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  4En række internet virksomheder giver nu diverse forskellige billige leveringsløsninger til herregårdssten. Det mest almindelige er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo temmelig enkel, og oftest tilmed den mest prisbevidste fragtløsning.
  5Trustpilot bringer dig uden sammenligning troværdige muligheder for at sondere adskillige andre brugeres oplevelser og på grund af dette foreslår vi, at du læser online shoppens kritik forinden du bestiller billige herregårdssten online. Facebook medfører for øvrigt rigtig nyttige chancer for at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
  6Vi anbefaler generelt at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det kan være en forsikring om at e-butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet lejlighedsvis vurderes af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regler. Inden folk shopper billige herregårdssten hos en netshop bør de i reglen kigge på webbutikkens regler.
  7Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regulativ, hvilket dækker dig overfor svindlende internet varehuse. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at dække betalingen over en længere periode.
  8Leveringshastigheden er selvfølgelig særdeles relevant når vi har brug for dine nye produkter om kort tid, og derfor er det forholdsvis afgørende at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved herregårdssten. Mange netshops i Danmark annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, men det afhænger af at handlen gemmenføres før et givent klokkeslæt.
  9Det er jo særligt uproblematisk for købere at sammenligne tilbud online på billige herregårdssten hos forskellige shops på nettet, og af den grund tilbyder massevis af netbutikker levering uden gebyr. Det kan dog immervæk vise sig gunstigt at efterprøve et par forskellige internet foretagender efter rabat og tilbud inden du bestiller, så man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.