Her er 3 grønne indspark til køkkenhaven

Have entusiaster i Danmark kigger altid efter kreative måder, som de kan bruge, til at gøre deres have flottere, pænere eller mere hyggelig at være i. Hvis du selv er en haveelsker, så er du heldig. Nedenfor får du nemlig 3 ting foræret, som du kan anskaffe til din have, hvis du ikke allerede har dem. Dette er ting, som vil gøre en stor forskel ikke bare æstetisk, men også ren funktionelt. Læs videre i denne artikel, hvis du føler, at din have trænger til lidt ekstra kærlighed.

Højbede og plantekasser

Hvis du dyrker f.eks. grøntsager eller urter, så er højbede eller plantekasser uundværlige. Det er nemlig vigtigt at du kan adskille din køkkenhave, så der ikke kommer ukrudt i dem. Det kan altid anbefales at haven skal være produktiv og give dig noget, som du kan bruge i køkkenet – og netop dette muliggør højbede og plantekasser – https://havehandel.dk/produkt-kategori/haveartikler/hoejbede-og-plantekasser/

Træer eller buske som giver afkast

Næste ting, som du kan overveje at anskaffe, går i samme linje som en køkkenhave – nemlig noget, som giver afkast. Dette kan f.eks. være et pære- eller æbletræ eller buske med bær. Det er altid dejligt at spadsere rundt om sommeren og plukke dejlige frugter i din egen have.

Et område til hverdagsgrøntsager

Der er intet bedre end friske grøntsager i hverdagen. Nogle grøntsager er sværere at tage sig af, og disse kan det være smart enten at købe eller gro i et drivhus. Men mange grøntsager kan sagtens vokse derhjemme, og der kan være en del penge at spare ved at gøre det selv. Det er både sundere for miljøet og hjælper naturen, når man vokser sin mad derhjemme, men det smager faktisk også ofte bedre.

Friske nye kartofler, gulerødder, rødbeder, ærter, salat, ja, man kan faktisk blive ved. Der er mange grøntsager, der let kan vokse i det danske klima, og som kræver meget lidt arbejde at have. Og til gengæld får du ekstra lækker mad på bordet.