Er du på udkig efter havefliser? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 39 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
7.764 kr.Køb
8.156 kr.Køb
8.164 kr.Køb
8.269 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.542 kr.Køb
9.900 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven til terrasse til cirkel til trappe

Størrelser: 30×30 50×50 30×60 20×20 60×60 40×40 20×40 25×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af havefliser.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige havefliser fra webshop til webshop. En del fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot havefliser.
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af havefliser online.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at undgå fragten, og endda få produkterne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle havefliser online fra deres webshop.
Hovedparten af små butikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Forskellige nicheforhandlere har en stor passion for deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du opleve en høj grad af gavnlig rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis havefliser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

havefliser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning bliver metoden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
2Længe før du starter byggeprocessen må det være ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprocessen, især ved væsentlige projekter. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden er det mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
4Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ej påklædning som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke får professionel hjælp.
5Du bør overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være optimalt at indhente priser fra flere leverandører.
6Du må aldrig nogensinde fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
7Man kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at projektet influerer positivt på klimaet.
8For opgaver udenfor kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette må du tit lægge mærke til prognosen for vejret lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne absolut lige når du er midt i det krævende projekt.
9Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive sundt at dokumentere samtlige udgifter, og dernæst notere online tilbud på dem en ad gangen.
10Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og af den grund viser det sig afgørende at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
11Det viser sig vigtigt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går i gang med projektet. Du kunne med fordel notere en simpel indkøbsseddel med alt det der bliver brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
12Der findes mange forskellige guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med ret så meget nyttig oplysning, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål hvad angår havefliser

 • Hvad koster havefliser?
 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En lang række internet outlets giver i dag et bredt udvalg af billige leveringsformer til havefliser. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, som gør det muligt at hente de købte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså usædvanlig ligetil, samt oftest desuden den billigste fragtmulighed.

  Du kan på samme måde udse dig at få produkterne sendt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden er i regelen et hak mindre billig, men lige så vel yderst praktisk for havefliser online. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning betinges af at du lever tæt på online webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på havefliser er selvfølgelig ekstremt vigtig ifald man har behov for din ordre nu og her, så af den grund er det fuldkommen aktuelt at vi tjekker den anslåede leveringstid ved havefliser. Adskillige internet firmaer – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det nødvendiggør at transaktionen gennemføres forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen skippet afsted forud for at medarbejderne får fri.

  Flere byggeforretninger lover fragt uden beregning på havefliser online, men i reglen forudsætter det at du aftager for en fastsat sum. Desuden bør man udse dig den mest prisbevidste slags levering, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

  En hel del byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig havefliser online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Bygma. De giver blandt andet afhentning af havefliser i følgende områder:

  Dragør, Højbjerg, Sønderborg, Herning, Virum, Thisted, Aabenraa, Stenløse, Jyllinge, Ringsted, Holbæk, Varde, Tilst, Frederikssund, Kalundborg, Frederiksberg, Helsingør, Frederiksværk, Ølstykke, Brøndby, Værløse, Åbyhøj, Odder, Solrød Strand, Randers, Vallensbæk, Næstved, Ishøj, Nykøbing Falster, Søborg, Valby, Struer, Gladsaxe, Ballerup, Hørsholm, Lystrup, Odense, Vordingborg, Lyngby, Lillerød, København, Nærum, Rønne, Allerød, Svendborg, Farum, Greve, Kokkedal, Nyborg, Hedehusene, Charlottenlund, Slagelse, Haslev, Hjørring, Hvidovre, Kolding, Rudersdal, Nakskov, Viborg, Køge, Risskov, Roskilde, Albertslund, Herlev, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Vejle, Fredericia, Taastrup, Silkeborg, Middelfart, Aalborg, Nørresundby, Glostrup, Tårnby, Hobro, Vanløse, Birkerød, Korsør, Brønderslev, Grenaa, Rødovre, Ikast, Skive, Brabrand, Hedensted, Brønshøj, Frederikshavn, Holstebro, Aarhus, Hillerød, Skanderborg, og Gentofte, .

  Click-and-collect for havefliser er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Ses der på søgedata står det markant, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis billig havefliser og havefliser tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter eksempelvis havefliser online, køb havefliser samt havefliser priser, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Rabat på havefliser

  Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for enhver at finde information om priser på billige havefliser online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har flertallet af netshops været nødt til at tvinge udsalgspriserne på havefliser en hel del, og endda love gratis fragt.

  Det kan dog imidlertid blive lønsomt at se nærmere på et par internet forretninger efter rabatter og tilbud på havefliser online forinden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Du må alligevel være omhyggelig med, at ifald en e-handler sælger billige havefliser online til en udsalgspris der virker overordentlig billig, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under en foranstaltning, der assisterer dig overfor uoprigtige e-handler.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at betale omkostningerne til havefliser over en længere periode. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

  Når vi ser på tallene fremstår det markant, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis havefliser online og havefliser tilbud. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter bl.a. havefliser priser, billig havefliser og køb havefliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven til trappe til terrasse til cirkel

  Størrelser: 25×50 30×60 60×60 30×30 40×40 50×50 20×40 20×20

  Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot indebærer fuldkommen uafhængige genveje til at verificere en stor portion tidligere brugeres omtaler og af den grund foreslåes det, at du betragter online shoppens anmeldelser forinden du handler billige havefliser online.

  Facebook byder på ydermere nogenlunde anstændige genveje til at få indblik i online forhandlerens troværdighed. Herinde ser vi en del firmaer på nettet hvor du kan udfærdige en omtale af ordreforløbet, som tilmed kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen bestiller billige havefliser online på en internet webshop bør de for at være på den sikre side studere webbutikkens forretningsaftale, dog er det bare ikke super interessant, særligt på de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  En nem løsning er at bemærke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, da det skulle være en forsikring om at e-forhandleren respekterer de opstillede regler, samt at internet butikken regelmæssigt tilses af eksperter som har ekspertise inden for reglerne.

  Det er en rigtig god anledning til opbakning, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb af havefliser. Yderligere kan det anbefales at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af havefliser online, som fx hvilken returpolitik online firmaet tilsikrer.

  I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af havefliser, uanset om man shopper hos Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

  Martin L gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Lene Pedersen gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Mette Nielsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Peter gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 tips til når du køber online
  1Forinden nogen handler billige havefliser på en internet butik burde man utvivlsomt gennemløbe netshoppens handelsvilkår, dog er det gerne et omfattende projekt. Tilmed tilråder vi at køberen er sat ind i de mest essentielle vilkår der er gældende for handlen med billige havefliser online, fx hvilken bytteret online forretningen benytter.
  2Flere e-butikker yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmåder til havefliser. Et hit er for nærværende pakkeshops, så du nemt selv kan hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ultra ligetil, samt oftest også den mest prisbevidste metode til levering.
  3Visse outlets på nettet præsterer gratis levering på havefliser, men oftest kun når du shopper for en bestemt pris. Desuden bør du gribe den prisbilligste leveringsform, der typisk er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden er oftest desuden ualmindeligt problemfri. Den mest betalelige type af levering er dog at du selv henter pakken.
  4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en foranstaltning, som dækker dig som køber overfor uærlige online forretninger. Som en anden løsning kan du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale betalingen over en periode.
  5Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket medlem, som ofte er en forsikring om at e-shoppen overholder de officielle regler, samt at internet selskabet rutinemæssigt gennemses af fagmænd der kender lovgivningen. Inden folk handler billige havefliser i en forhandler på nettet behøver man principielt kigge på netshoppens forretningsaftale.
  6Den prisbilligste fragtløsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, men det beroer på at du befinder dig i kort afstand af online firmaets tilholdssted. Den slags levering er naturligvis ret så essentiel i tilfælde af at vi behøver havefliser lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del internet outlets levering uden betaling, men for det meste afkræver det at der shoppes for en konkret sum.
  7Trustpilot fremskaffer regulære relevante muligheder for at eftergå en lang række nuværende kunders observationer og herved er det smart, at du verificerer internet firmaets kritik inden du shopper billige havefliser online. Facebook resulterer i ligeledes en lang række fornemme metoder til at få et kig ind i internet butikkens popularitet.
  8Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig hvis du har behov for dine nye varer om få sekunder, så af den grund er det ganske relevant at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved havefliser. En del online webshops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, som dog tager udgangspunkt i at der bestilles tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  9Det er særdeles ukompliceret for folk at prissammenligne online på billige havefliser fra diverse e-firmaer, og på grund af dette yder utallige online butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre blive smart at se nærmere på nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.