Er du på udkig efter hardieplank? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til plankeværk til vægge til carport til underbeklædning til sideinddækning til garage til inddækning til rækværk til hegn til facade til gavl

Varianter: sort rødbrun lysegrå cedertræ antracitgrå koksgrå fibercement rød grøn hvid hvid grå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af hardieplank.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare hardieplank.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige hardieplank hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have de bedste priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har mange tilbuddet om at handle online og køre materialerne personligt. I kraft af det kan man blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af hardieplank online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Således vil du modtage endnu mere konstruktiv rådgivning fra folk med ekspertviden i lige præcis hardieplank.
Forskellige nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller hardieplank online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du starter arbejdet er det ekstremt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at kalkulere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson er det lukrativt at modtage tilbud fra flere foretagender.
3Planlægning vil altid være vejen til succes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv plan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
4For byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at regne når du lige står midt i det avancerede byggeprojekt.
5Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og ergo kan det være af stor betydning at man har afsat en del plads i kalenderen, som gør at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
6Det vil vise sig væsentligt at have de påkrævede materialer klar i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Du må på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod potentielle skader. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i professionel assistance.
8Der ligger en verden af instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube tilbyder dig ret så meget udbytterig information, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når det er større projekter. Større byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive økonomisk at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter tjekke eventuelle tilbud på hver enkelt.
11Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret disponibelt forinden du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at medregne disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen er klimavenligt. At få tilbud om støtte betinger at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
De mest populære byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til hardieplank

 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En del e-shops udlover nu om dage alverdens billige leveringsmuligheder til hardieplank. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig fleksibel, samt i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste form for fragt.

  Du burde omvendt planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig i regelen en sjat mere omkostningsfuld, men ligeledes meget gnidningsløs med hardieplank online. Den billigste form for fragt er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig lige ved e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på hardieplank er naturligvis ekstremt vigtig om du absolut skal bruge din pakke fluks, og af den grund er det rimelig vigtigt at du undersøger leveringstidspunktet ved hardieplank. En stor portion internet firmaer – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer online, men det regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet klar forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Visse internet forretninger byder på gebyrfri levering på hardieplank online, men oftest er det under betingelse af at du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kan man foretrække den mest betalelige fragtmetode, hvilket tit vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop.

  En hel del webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig hardieplank hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. De tilbyder blandt andet click-and-collect på hardieplank i følgende byer:

  Frederiksværk, Struer, Brabrand, Vallensbæk, Esbjerg, Vordingborg, Odense, Næstved, Aarhus, Kalundborg, Slagelse, Kokkedal, Ishøj, Ølstykke, Lystrup, Skanderborg, Dragør, Højbjerg, Herlev, Silkeborg, Rønne, Kolding, Holstebro, Ballerup, Herning, Korsør, Odder, Hobro, Sønderborg, Hedensted, Jyllinge, Ikast, Gladsaxe, Køge, Fredericia, Hørsholm, Hillerød, Randers, Værløse, Holbæk, Skive, Grenaa, Taastrup, Søborg, Risskov, Nærum, Tårnby, Horsens, Greve, Aabenraa, Hjørring, Brønderslev, Solrød Strand, Nyborg, Rødovre, Varde, Svendborg, Hvidovre, Nakskov, Vejle, Viborg, Nørresundby, Virum, Birkerød, Gentofte, Vanløse, Aalborg, Rudersdal, Brønshøj, Stenløse, Albertslund, Haslev, Haderslev, Hedehusene, Glostrup, Middelfart, Allerød, Helsingør, Farum, Lillerød, Nykøbing Falster, Brøndby, Åbyhøj, Charlottenlund, Frederikssund, Tilst, Ringsted, Frederikshavn, København, Valby, Thisted, Roskilde, Frederiksberg, og Lyngby, .

  Afhentning af hardieplank er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland).

  Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange kigger efter for eksempel hardieplank priser og hardieplank online. Foruden dette ser man typisk online shoppere efterspørge bl.a. billig hardieplank, køb hardieplank samt hardieplank tilbud, plus de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på hardieplank

  Det har vist sig at være ultra ligetil for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige hardieplank online fra flere e-shops, og derved har en lang række e-firmaer været nødt til at reducere prisen på hardieplank markant, og endda frembyde gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig tiden værd at undersøge nogle få internet webshops efter rabatter og tilbud på hardieplank online forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og XL-Byg.

  Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en webshop forhandler billige hardieplank online for en pris der er uforståeligt overkommelig, er det for det meste være et kendetegn på en uægte webshop. Bestillinger med kort er på den anden side indbefattet af en ordning, som værner os imod fup online webshops.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet til hardieplank over tid. Det tilbydes typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter for eksempel billig hardieplank og hardieplank priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere efterspørge fx hardieplank tilbud, hardieplank online samt køb hardieplank.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hegn til underbeklædning til terrasse til facade til gavl til plankeværk til carport til inddækning til sideinddækning til rækværk til vægge til garage

  Varianter: hvid grå cedertræ grøn fibercement sort rødbrun antracitgrå rød hvid koksgrå lysegrå

  Analyser tidligere kunders ratings

  Trustpilot præsterer en lang række fordelagtige muligheder for at gennemgå en række andre kunders anmeldelser og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger online forhandlerens kritik forud for at du placerer din ordre på billige hardieplank online.

  Facebook frembyder lige så vel tilpas solide løsninger til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Foruden det ser vi endda online butikker som tilbyder kunderne at ytre en evaluering af virksomhedens service, som ligeledes kan tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen shopper billige hardieplank online i en e-forhandler behøver man reelt gennemgå e-butikkens vilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

  Et andet forslag er at bemærke om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at internet firmaet imødekommer de danske love, tillige med at e-handlen løbende ses til af jurister som mestrer reglementet på området.

  Det giver dig lejlighed til at få hjælp, hvis du udsættes for problemstillinger ved din bestilling af hardieplank. Yderligere er det at foretrække at man er klar over de grundlæggende vilkår i forbindelse med købet af hardieplank online, eksempelvis den bytteret webbutikken benytter.

  Her er det desuden relevant, at man permanent bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne dokumentere bestillingen af hardieplank, uanset om man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Helle I gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Mette J gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Niels gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Niels Pedersen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 tips til internetshopping
  1Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en orden, som sikrer kunden imod uægte internet foretagender. Som en anden løsning kunne du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække beløbet ude i fremtiden.
  2Trustpilot bringer dig ret ærlige genveje til at efterse diverse forhenværende konsumenters domme og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger internet forhandlerens bedømmelser før du shopper billige hardieplank online. Facebook fører til ydermere rigtig fremragende chancer for at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.
  3En stor portion internet varehuse foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige fragttyper til hardieplank. En af de mest almindelige er efterhånden levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså usædvanlig praktisk, og typisk endda den mest letkøbte mulighed for fragt.
  4Leveringshastigheden er super vigtig når du har brug for ordren om kort tid, så herved er det selvfølgelig fornuftigt at du kontrollerer leveringstiden ved hardieplank. Masser af online varehuse garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, hvilket er forudsat at ordren køres igennem inden et fast tidspunkt.
  5Den billigste leveringsmetode er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl i kort afstand af online forretningens hjemsted. Den leveringsform er jo ualmindeligt udslagsgivende hvis man absolut skal bruge hardieplank fluks. Alternativt så garanterer nogle få internet butikker fri fragt, men i reglen er det kun gældende hvis der erhverves for et konkret beløb.
  6Nogle enkelte e-forretninger i Danmark byder på fragt uden beregning på hardieplank, men ofte kun når man køber for et bestemt beløb. I øvrigt bør du overveje den mest letkøbte type af levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Muligheden bliver gennemsnitligt endda virkelig fleksibel. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente ordren selv.
  7Forud for at nogen handler billige hardieplank på en e-shop behøver man i reglen tyde shoppens betingelser, men det er mange gange et omfattende projekt. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de elementære bestemmelser i forbindelse med købet af billige hardieplank online, som fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken lover.
  8Generelt tilråder vi at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det er en angivelse af at e-firmaet imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at online shoppen rutinemæssigt tilses af eksperter der behersker de gældende love. Forud for at folk bestiller billige hardieplank hos en shop kan de i reglen få overblik over webshoppens vilkår.
  9Det er jo efterhånden særdeles praktisk for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige hardieplank hos diverse online forretninger, og derfor tilbyder en lang række e-forhandlere portofri fragt. Det kan dog stadigvæk blive lønnende at granske nogle enkelte netshops efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at du er skudsikker på at modtage den bedste pris.