Er du på udkig efter gulvspånplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

Størrelser: 20 mm 12 mm 5 mm 13 mm 25 mm 22 mm 40 mm 15 mm16 mm 19 mm 28 mm 10 mm 30 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af gulvspånplader.
Nogle byggekæder sælger et stort produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot gulvspånplader.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Der findes forskelle i prisen på billige gulvspånplader fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige nicheshops, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af gulvspånplader online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har flertallet adgang til at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse små butikker er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller gulvspånplader online på deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem formår de at yde en høj grad af anvendelig rådgivning fra folk med specialistviden i netop gulvspånplader.
En masse online nichebutikker er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke investerer i professionel hjælp.
2Det vil vise sig værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer parat inden du iværksætter dit arbejde. Du bør forfatte en punktforms oversigt med alt det du har brug for, og efterfølgende granske punkterne, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
3Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig ret så meget gavnlig info, ikke mindst såfremt man leder på engelsk.
4Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er store byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere personer. I øvrigt bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
5For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig starter med at regne netop som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
6Man bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet ved hånden akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Der præsenterer sig som regel pludselige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at man afsætter rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
8I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for naturen.
9Før du iværksætter byggeriet kan det blive temmelig essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Typisk vil det være fundamentalt at have et budget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til ens købspris for dem slavisk.
11Du burde måske tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal investere i eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber professionel assistance vil det normalt være en god idé at lede efter forslag fra forskellige virksomheder.
12Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal have en velovervejet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver planen.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er absolut flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til gulvspånplader

 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  Mange online butikker udlover nu til dags diverse billige leveringsmuligheder til gulvspånplader. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig yderst fremkommelig, og i mange tilfælde tilmed den billigste fragtløsning.

  Du kunne på samme måde prøve at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er desværre en smule mindre billig, men samtidig særdeles simpel for gulvspånplader online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo er betinget af at du er i kort afstand af online firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på gulvspånplader kan være temmelig udslagsgivende ifald vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, og i det øjemed er det faktisk aktuelt at vi gransker leveringstiden ved gulvspånplader. Mange e-forretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange varer online, men husk at det afhænger af at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ekspederet forinden logistikpersonalet har fri.

  Nogle forretninger på nettet præsterer portofri fragt på gulvspånplader online, men typisk er det påkrævet at du bestiller for en konkret sum. Alternativt burde man beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop.

  De største webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig gulvspånplader hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på gulvspånplader i følgende områder:

  Tårnby, Odense, Vordingborg, Skive, Gentofte, Greve, Ballerup, Glostrup, Hillerød, Vejle, Skanderborg, Virum, Frederikshavn, Herlev, Højbjerg, Brønshøj, Frederikssund, Lyngby, Aabenraa, Dragør, Nakskov, Rødovre, Tilst, Brabrand, Hedehusene, Nyborg, Varde, Esbjerg, Horsens, Gladsaxe, Vanløse, Ringsted, Ikast, Thisted, Struer, Fredericia, Søborg, Kokkedal, Jyllinge, Aalborg, Frederiksværk, Silkeborg, Nørresundby, Rønne, Værløse, Birkerød, Aarhus, Svendborg, Viborg, Helsingør, Middelfart, Ølstykke, Haderslev, Nærum, Stenløse, Odder, Albertslund, Valby, Haslev, Holbæk, Frederiksberg, Roskilde, Lystrup, Nykøbing Falster, Taastrup, Grenaa, Brøndby, Charlottenlund, Farum, Risskov, Vallensbæk, Allerød, Åbyhøj, Randers, Holstebro, Herning, Rudersdal, Lillerød, Slagelse, Hjørring, Hedensted, København, Brønderslev, Hvidovre, Hobro, Næstved, Hørsholm, Solrød Strand, Køge, Kolding, Ishøj, Korsør, Kalundborg, og Sønderborg, .

  Click-and-collect af gulvspånplader er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk mange gange leder efter fx gulvspånplader priser og gulvspånplader tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter bl.a. køb gulvspånplader, billig gulvspånplader og gulvspånplader online, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

  Gode tilbud på gulvspånplader

  Det er i dag super praktisk for enhver at finde information om priser på billige gulvspånplader online i blandt diverse e-forretninger, og på grund af dette har flertallet af e-handler været tvunget til at stampe salgspriserne på gulvspånplader markant, og i øvrigt yde portofri fragt.

  Det kan til hver en tid vise sig rentabelt at sammenligne nogle e-forretninger efter rabatter og tilbud på gulvspånplader online inden du bestiller, således at man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Man skal blot være årvågen med, at ifald en online virksomhed tilbyder billige gulvspånplader online for en pris der virker mystisk attraktiv, er det tit være et symbol på en uægte internet webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, der forsvarer køber overfor falske e-forretninger.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare regningen på gulvspånplader over flere uger. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis gulvspånplader online og billig gulvspånplader. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter blandt andet gulvspånplader tilbud, køb gulvspånplader og gulvspånplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

  Størrelser: 10 mm 19 mm 13 mm 40 mm 20 mm 22 mm 28 mm 25 mm 15 mm16 mm 12 mm 5 mm 30 mm

  Analyser folks meninger

  Trustpilot byder på forholdsvis hensigtsmæssige chancer for at verificere adskillige øvrige konsumenters betragtninger og herved anbefales det, at du bliver klogere på internet virksomhedens bedømmelser før du shopper billige gulvspånplader online.

  Facebook yder tilsvarende egentlig fine metoder til at få indblik i e-forretningens troværdighed. Foruden det er der faktisk outlets på nettet hvor du kan meddele en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel burde bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen køber billige gulvspånplader online i en internet virksomhed kunne de principielt overveje e-shoppens betingelser, men det er i reglen en omfattende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

  En anden løsning kunne være at granske hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en angivelse af at internet selskabet overholder de officielle danske regler, samt at internet shoppen jævnligt vurderes af specialister der forstår vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig anledning til støtte, ifald du skulle få dilemmaer i processen med din ordre på gulvspånplader. Yderligere er det klogt at man er vaks omkring de mest essentielle betingelser der har indflydelse på købet af gulvspånplader online, som fx den returpolitik netbutikken lover.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af gulvspånplader, uagtet om man har handlet ved Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller XL-Byg.

  Søren gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Jens Olsen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Birthe Hansen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Else S gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 tips til online shopping
  1Enkelte online varehuse yder portofri fragt på gulvspånplader, men tit er det så nødvendigt at man aftager for en konkret pris. Desuden bør du udvælge den mest billige leveringsmåde, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen viser sig sædvanligvis ligeledes i høj grad praktisk. Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente varerne.
  2Leveringshastigheden er naturligvis rigtig væsentlig når man mangler produktet med det samme, og derfor er det naturligvis passende at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for gulvspånplader. Adskillige netbutikker udlover billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren placeres før et fastsat tidspunkt.
  3Størstedelen af online varehuse tildeler i øjeblikket en række forskellige billige fragtmuligheder til gulvspånplader. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig yderst let gængelig, og endda ligeledes den mindst kostelige mulighed for fragt.
  4Inden nogen handler billige gulvspånplader hos en internet forhandler burde de når alt kommer til alt studere shoppens vilkår, men det er bare ikke videre spændende. I øvrigt er det en hjælp at køberen er opmærksom på de mest vedkommende reglementer der kan have betydning for shopping af billige gulvspånplader online, som for eksempel den returret e-handlen benytter.
  5Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af en ordning, der beskytter køberen overfor uoprigtige outlets på nettet. Som alternativ bør du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale regningen over en periode.
  6Den mest prisbevidste form for fragt vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du er i nærheden af e-forretningens bopæl. Den type af levering kan vise sig at være ret væsentlig om du skal bruge gulvspånplader om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere e-firmaer fragtfri levering, men for det meste er det så nødvendigt at man shopper for en fastsat pris.
  7Vi slår generelt et slag for at granske om e-handlen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en indikator for at internet firmaet opretholder de officielle regler, samt at internet virksomheden lejlighedsvis tilses af fagmænd der er indført i retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige gulvspånplader i en online shop behøver de i virkeligheden få overblik over netshoppens forretningsvilkår.
  8Trustpilot giver dig visse stabile muligheder for at gøre dig bekendt med ret mange øvrige konsumenters tanker og på grund af dette anbefaler vi, at du undersøger e-butikkens omtaler inden du bestiller billige gulvspånplader online. Facebook medfører tillige absolut fortræffelige løsninger til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
  9Det er i dag ret så ukompliceret for enhver at tjekke tilbud online på billige gulvspånplader i blandt diverse e-shops, og derved yder massevis af online butikker levering uden omkostninger. Det kan imidlertid blive nyttigt at prøve nogle internet firmaer efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.