Er du på udkig efter granitsten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til haven til indkørsel til bede til trædesten til væg til belægning til trappe til bålplads

Varianter: sprængte savede runde små sorte flade store

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring granitsten.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse forretningens regningslinjer.
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de store byggecentre.
Der er ikke lighed i priserne på billige granitsten fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du må tænke over hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare granitsten.
Det er helt klart meget relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af granitsten online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde super erfaren vejledning fra nogle der er eksperter i netop granitsten.
Flertallet af specialiserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille granitsten online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

granitsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til vejrprognosen lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det omfattende projekt.
2I god tid inden at du igangsætter arbejdet må det være ufatteligt centralt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig hvis det er store projekter. Omfangsrige opgaver behøver flere folk. Derudover er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
4Planlægning vil være nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at lave en strømlinet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver din tidsplan.
5Der kommer typisk uforudsete problemer når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der afsættes en god portion tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
6Det kan blive essentielt at du har samtlige byggematerialer indkøbt før du kaster dig over din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og derefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
7Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har grejet parat når du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du huske at inkludere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan være en fordel at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive udgiften ved hver enkelt.
9Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber professionel hjælp.
10Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv info, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
11Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås ifald renoveringen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
12Du bør overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Forudsat at du får hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at tage imod tilbud fra diverse foretagender.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Adskillige byggeforretninger tildeler til alt held en lang række forskellige billige leveringstyper til granitsten. En favorit iblandt mange er efterhånden afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo vældig praktisk, samt tit også den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan alternativt foretrække at bestille levering til din adresse eller til når du er på job. Fragtløsningen viser sig jævnligt lidt mindre billig, men tillige i høj grad bekvem ved køb af granitsten online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på granitsten er jo særdeles udslagsgivende om vi mangler dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det fuldt ud passende at man ser det forventede leveringstidspunkt for granitsten. En række internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren placeres før et aftalt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret før de pakkeansatte har fri.

En række forretninger på nettet garanterer levering uden beregning på granitsten online, men typisk afkræver det at man handler for en konkret pris. Derudover kan man tage den mest billige leveringstype, som oftest vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

Masser af byggecentre giver klik-og-hent hvor du køber billig granitsten online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på granitsten i følgende byer:

Næstved, Frederikshavn, Silkeborg, Højbjerg, Ølstykke, Nørresundby, Rønne, Frederiksberg, Brønshøj, Taastrup, Odense, Jyllinge, Helsingør, Risskov, Fredericia, Greve, Valby, Skive, Thisted, Glostrup, Odder, Lillerød, Kolding, Holbæk, Frederikssund, Lyngby, Rudersdal, Dragør, Vejle, Svendborg, Virum, Korsør, Hedehusene, Rødovre, Hørsholm, Varde, Hedensted, Aabenraa, Ikast, Sønderborg, Stenløse, Tårnby, Nakskov, Middelfart, Birkerød, Haderslev, Vanløse, Skanderborg, Hillerød, Nærum, Nyborg, Åbyhøj, Horsens, København, Albertslund, Hobro, Allerød, Grenaa, Værløse, Roskilde, Ringsted, Aarhus, Vallensbæk, Herning, Holstebro, Solrød Strand, Brøndby, Randers, Nykøbing Falster, Aalborg, Ishøj, Brabrand, Herlev, Køge, Tilst, Struer, Vordingborg, Gladsaxe, Kalundborg, Brønderslev, Esbjerg, Kokkedal, Søborg, Viborg, Hvidovre, Lystrup, Slagelse, Charlottenlund, Hjørring, Ballerup, Haslev, Farum, Frederiksværk, og Gentofte, .

Click-and-collect ift. granitsten er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet granitsten priser og billig granitsten. Vi ser desuden som regel online shoppere søge efter eksempelvis granitsten tilbud, køb granitsten og granitsten online, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark.

Gode tilbud på granitsten

Det er jo ret fleksibelt for almindelige dødelige at analysere priser på billige granitsten online fra diverse outlets på nettet, og følgelig har masser af internet forhandlere ikke kunne slippe for at tvinge udsalgspriserne på granitsten betragteligt, og derudover byde på billig levering.

Det kan imidlertid være gavnligt at efterse et par forskellige internet firmaer efter billige priser på granitsten online forinden du køber, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

Du bør trods alt være opmærksom på, at når en internet virksomhed udbyder billige granitsten online for en pris der er umådelig billig, så er det for det meste være et faresignal om en fup shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af et regulativ, hvilket værner kunden imod uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre regningen på granitsten over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter fx granitsten tilbud og køb granitsten. Vi ser desuden typisk internet shoppere kigge efter blandt andet granitsten priser, granitsten online samt billig granitsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indkørsel til bede til væg til belægning til bålplads til haven til trappe til gravsted til trædesten

Varianter: sprængte sorte runde savede små flade store

Undersøg andre menneskers ratings

Trustpilot yder ultra relevante løsninger til at udforske en stor gruppe nuværende køberes erfaringer og herved er det at foretrække, at du ser nærmere på internet firmaets ratings forud for at du handler billige granitsten online.

Facebook tilbyder endvidere super gavnlige chancer for at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi endda internet forretninger hvor kunder kan frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige granitsten online i en webbutik kan man i virkeligheden sætte sig ind i e-shoppens betingelser, dog er det for det meste en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet forslag kunne derfor være at kigge om internet butikken er støttet af e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at e-forretningen forsvarer de danske love, tillige med at online virksomheden lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd som forstår de gældende vilkår.

Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes vanskeligheder ved din ordre på granitsten. Foruden dette foreslår vi at man er klar over de mest vitale vedtægter der har betydning for bestillingen af granitsten online, som for eksempel den byttepolitik netbutikken tilsikrer.

I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man altid beholder ens kvittering, så man senere vil kunne eftervise sit køb af granitsten, hvad end man har bestilt fra Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Tina gav 5 stjerner

Hurtig levering

Anna Christensen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Charlotte E gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Kim gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til online shopping
1Før folk køber billige granitsten hos en online shop kan de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. I øvrigt tilråder vi at man er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige granitsten online, fx hvilken returrettighed forretningen anvender.
2Den mest letkøbte fragttype er dog selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du er i nærheden af e-butikkens adresse. Den fragtmetode er naturligvis meget central forudsat man har brug for granitsten om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del internet firmaer portofri fragt, men for det meste kun når man køber for en fastsat sum.
3Det er jo særligt uproblematisk for enhver at kigge efter tilbud online på billige granitsten fra flere e-firmaer, og ergo tilbyder de fleste e-handler levering uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være gunstigt at besigtige et par forskellige internet selskaber efter rabat og tilbud før du køber, således at du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
4Trustpilot leverer absolut ønskværdige muligheder for at blive klogere på en stor gruppe aktuelle brugeres bedømmelser og herved går vi ind for, at du eftergår e-forhandlerens anmeldelser forud for at du køber billige granitsten online. Facebook tilbyder lignende ret så belejlige muligheder for at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
5Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket bistår dig som kunde imod uærlige firmaer på nettet. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
6Flere internet butikker garanterer levering uden betaling på granitsten, men undertiden påkræves det at man køber for en bestemt pris. Derudover skal du udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, der ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop. Løsningen bliver i mange tilfælde endvidere ekstremt simpel. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter varerne.
7Generelt tilråder vi at efterse om internet forretningen er e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at internet forretningen tilslutter sig de officielle regler, udover at internet forretningen undertiden gennemses af jurister der kender reglerne. Forinden nogen bestiller billige granitsten hos en internet shop behøver de på en vis måde se på netshoppens handelsbetingelser.
8Flere e-handler udlover nu diverse billige leveringsmuligheder til granitsten. Det mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har lyst. Den er altså ultra fremkommelig, samt tit tillige den mest letkøbte fragtløsning.
9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld når du har behov for dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det uden tvivl klogt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på granitsten. En del online webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som regnes ud fra at bestillingen køres igennem før et besluttet klokkeslæt.