Er du på udkig efter græsarmeringssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 50 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot græsarmeringssten.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige græsarmeringssten hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode priser, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge et online byggecenter, som tilbyder information omkring græsarmeringssten.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt sortiment af græsarmeringssten online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og derigennem har du adgang til at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derved har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Herved bør du forvente super god assistance fra ansatte der er specialister i netop græsarmeringssten.
Diverse nichespecifikke webshops producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få skarpere priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler græsarmeringssten online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske burde du overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
2Der viser sig som regel uforudsete problemer i tilfælde med krævende projekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
3Der findes mange forskellige vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget nyttig viden, især ifald du benytter den engelske version.
4Planlægning er vejen til succes med byggeriet. Du skal lave en struktureret agenda, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
5Måske kan det blive væsentligt at du har alle materialer disponible forud for at du iværksætter arbejdet. Du kunne nedskrive en enkel huskeliste indeholdende hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
6Du skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet tilgængeligt når du påbegynder byggeprojektet. Du bør huske at inkludere de her omkostninger i byggeriets budget.
7I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan være en god idé at få assistance til projektet, hovedsageligt ift. større byggeprojekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere folk. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, og dernæst dokumentere udgiften ved hver enkelt.
10Husk at du kan søge økonomisk støtte til byggerier. Det fås forudsat at ombygningen er klimavenligt. Støtten forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
11Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så husk beklædning inklusiv hjelm og sko som sikring mod hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
12For udendørs projekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund må du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du er startet på det vigtige projekt.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En del online forhandlere foreslår nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til græsarmeringssten. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv henter pakken lige når det passer dig. Metoden er nemlig virkelig smart, samt typisk ligeledes den prisbilligste form for fragt.

Du bør endvidere udse dig at få det leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Muligheden er ofte en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel rigtig praktisk for græsarmeringssten online. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du bor med kort afstand til internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på græsarmeringssten kan vise sig at være ret så vital i tilfælde af at man skal bruge varen omgående, og herved er det faktisk meningsfuldt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på græsarmeringssten. Mange e-butikker i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ud af døren inden logistikpersonalet har fyraften.

Visse online outlets tilbyder fragt uden gebyr på græsarmeringssten online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt kunne du gribe den mest prisbevidste fragtmulighed, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Adskillige kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig græsarmeringssten på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på græsarmeringssten i følgende områder:

Risskov, Kalundborg, Ikast, Vanløse, Sønderborg, Thisted, Aarhus, Rødovre, Odense, Lillerød, Dragør, Jyllinge, Nyborg, Struer, Ølstykke, Søborg, Kokkedal, Holstebro, Horsens, Slagelse, Hørsholm, Grenaa, Gentofte, Ballerup, Greve, Tårnby, Korsør, Gladsaxe, Kolding, Hedehusene, Taastrup, Brøndby, Brønderslev, Lystrup, Stenløse, Farum, Viborg, Esbjerg, Frederiksværk, Hvidovre, Helsingør, Odder, Varde, Nykøbing Falster, Silkeborg, Glostrup, Vordingborg, Åbyhøj, Ishøj, Birkerød, Hobro, Frederiksberg, Brønshøj, Skanderborg, Middelfart, København, Nærum, Frederikshavn, Værløse, Brabrand, Nakskov, Valby, Hedensted, Næstved, Svendborg, Albertslund, Rudersdal, Frederikssund, Roskilde, Køge, Haslev, Tilst, Lyngby, Holbæk, Hillerød, Rønne, Fredericia, Allerød, Vejle, Hjørring, Haderslev, Solrød Strand, Aabenraa, Nørresundby, Højbjerg, Randers, Skive, Aalborg, Ringsted, Herlev, Virum, Vallensbæk, Charlottenlund, og Herning, .

Afhentning for græsarmeringssten er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden).

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at internet shoppere ofte søger fx græsarmeringssten tilbud og køb græsarmeringssten. Vi ser derudover mange gange online shoppere lede efter blandt andet billig græsarmeringssten, græsarmeringssten online samt græsarmeringssten priser, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Få rabat på græsarmeringssten

Det er i dag virkelig praktisk for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige græsarmeringssten online på forskellige online outlets, og derved har utallige firmaer på nettet fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på græsarmeringssten markant, og endda frembyde billig fragt.

Dog kan det imidlertid blive gavnligt at inspicere en række internet handler efter tilbud og udsalg på græsarmeringssten online forud for at du køber, så man er garanteret at få den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Du må trods alt være klar over, at når en webbutik reklamerer billige græsarmeringssten online til salg for en pris der anses for utopisk letkøbt, så burde det tit være en indikation på en uægte webbutik. Køb med kort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, som bistår en overfor bedrageriske online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil dække prisen på græsarmeringssten senere. Dette fås som regel ved niche webshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Ved indkig i data er det tydeligt, at internet shoppere som regel søger fx billig græsarmeringssten og græsarmeringssten online. Man ser derudover typisk mennesker lede efter for eksempel køb græsarmeringssten, græsarmeringssten priser samt græsarmeringssten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot giver dig evigt gode løsninger til at kontrollere en stor gruppe andre kunders observationer og af den grund slår vi et slag for, at du udforsker online webshoppens ratings forinden du lægger din bestilling på billige græsarmeringssten online.

Facebook fører til lignende temmelig ønskværdige metoder til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed. Derudover ser vi en del online forretninger hvor du kan tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige græsarmeringssten online i en shop behøver de i reglen læse butikkens forretningsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende projekt, især med de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærket, siden det burde være et sympol på at internet webshoppen retter sig efter de officielle regler, samt at online webshoppen hyppigt føres tilsyn med af fagfolk som kender til retningslinjerne.

Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, hvis du oplever vanskeligheder i processen med dit køb af græsarmeringssten. Derudover går vi ind for at man er vidende om de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af græsarmeringssten online, fx hvilken returpolitik internet forretningen kører med.

I den relation er det tilmed afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af græsarmeringssten, uagtet om man shopper ved Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Thomas Nielsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jesper R gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria H gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Susanne gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til online shopping
1Forinden nogen køber billige græsarmeringssten på en webshop kunne de egentlig bese e-shoppens handelsaftale, men det er bare ikke videre spændende. Herudover kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de vigtigste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige græsarmeringssten online, eksempelvis hvilken returret butikken tilbyder.
2Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, som sikrer dig som kunde imod uoprigtige internet virksomheder. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du hellere vil honorere pengene over en periode.
3Leveringsdygtigheden er jo yderst essentiel hvis du skal bruge din ordre lige om lidt, så af den grund er det ret vigtigt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på græsarmeringssten. Masser af online varehuse reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men som ikke desto mindre antager at du når at bestille før et givent tidspunkt.
4Det er særdeles smart for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige græsarmeringssten hos flere online forhandlere, og derfor yder flere e-forretninger billig levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at inspicere nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
5Trustpilot indebærer uden sammenligning sikre muligheder for at studere forskellige nuværende kunders oplevelser og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger internet firmaets kritik forud for at du køber billige græsarmeringssten online. Facebook forærer dig tillige ultra fine chancer for at få indtryk af internet webshoppens popularitet.
6Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du er nærved internet firmaets lager. Den leveringsmanér er selvfølgelig super betydningsfuld forudsat man behøver græsarmeringssten inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle få internet virksomheder levering uden gebyr, men undertiden kun såfremt der shoppes for en fastsat pris.
7En hel del online varehuse garanterer gratis levering på græsarmeringssten, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for en konkret pris. Alternativt kan du snuppe den prisbilligste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem på den anden side super praktisk. Den mest prisbevidste leveringsform er unægtelig selv at hente varerne.
8Generelt tilråder vi at finde ud af om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er et bevis på at internet webshoppen følger den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen rutinemæssigt gennemses af fagmænd som behersker de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige græsarmeringssten på en online virksomhed bør de utvivlsomt bese virksomhedens handelsaftale.
9En hel del internet webshops giver til alt held diverse billige fragtformer til græsarmeringssten. En af de mest moderne er efterhånden udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ret enkel, og desuden ligeledes den mindst kostelige type af levering.