Gør renoveringen af haven til en leg

Har du kastet dig ud i det helt store gør-det-selvprojekt, hvor haven skal endevendes? Måske det har været på dagsordenen længe. Mennesker har en vane med at udsætte projekter, der godt kan vente lidt, og vi er enormt dygtige til at finde på undskyldninger. Så måske arbejdet har presset, vejret har været for koldt, eller udstyret har ikke været i orden? Der kan være mange årsager, men hvis du er klar til at kigge på at lave have, så bør du også kigge på at have de rette redskaber.

Hvis du forventer at skulle rive op i en masse, fjerne små buske og flytte på jord, så kan det godt betale sig at investere i en elektrisk motorbør. Hvis du skal bruge en almindelig trillebør, når du til et punkt, hvor du ganske enkelt ikke kan holde til at flytte rundt på alle tingene, og det kan ikke nytte noget. Så er det bedre, du har redskaber, der kan hjælpe dig på vej. Det er også meget mere effektivt i længden.

Forskellige typer af motorbør

Der er i udgangspunktet to kategorier, man kan inddele motorbøre i. Nogle er drevet elektrisk, mens andre kører på benzin. Der er forskellige fordele og ulemper ved begge dele. Begge typer er heldigvis relativt lette at skaffe reservedele til og reparere, så hvis der skulle ske noget, er det ikke nødvendigt at købe en helt ny maskine. De er desuden yderst brugervenlige, så du ikke pludselig er ude i at skulle lære en masse nyt at kende.

En elektrisk motorbør kan flytte op til 500 kilo ad gangen. Det betyder altså, at du relativt hurtigt vil kunne flytte alverdens ting, uden du ødelægger dig selv fuldstændig. Forhåbentlig er du snart klar til at kunne se din have blomstre, fuldstændig som du har ønsket dig det lige fra starten.