Giv din terrasse et nyt og godt underlag

Hver gang du kigger ud ad dit vindue, bliver du mindet om alt det der er om dig. Hvad end du kigger ud i gårdspladsen, og ser indkørslen, hvori din bil holder, eller ud i haven, hvor terrassen står med alle havemøbler og krukker. Det er også på disse tidspunkter, at der begynder at vokse sig idéer i hovedet om, hvad man eventuelt kunne ændre. Dette kunne specielt være terrassefliser, som med tiden bliver lidt medtaget af vind og vejr, hvoraf det måske er på tide, at skifte dem til noget nyt.

Fliser der er store, små eller midt imellem

Fliser er ikke umiddelbart det første man har lyst til at ændre, når vi snakker terrassemakeover, men det er en kendsgerning, at havemøbler ikke kan gøre hele indtrykket, hvis underlaget de står på, er ved at være godt slidt og kedeligt. Forskellige terrasse kræver forskellige størrelser sten, så hvad end du blot mangler halve 25×50 fliser, som også sagtens kan bruges alene, eller kvadratiske fliser, er det måske snart på tide, at shine din terrasse op. Der er her flere ting, som er værd at tænke over, inden du giver dig i kast med terrasseprojektet.

Gå klassisk til værks eller sammensæt forskellige farver

Overvej, hvilket udtryk du gerne vil skabe med din terrasse. Skal der blot lægges nye fliser, har du nok tidligere haft den samme type, og holdt et meget rent look. Når det dog endelig er tid til noget nyt, er det med terrassefliser også en mulighed at sammensætte forskellige farver af fliser, da de fås i moduler, hvilket vil sige, at den samme flise kan købes i andre farve. På den måde er det altså nemt at skabe lidt spil i terrassen, ved at mikse flere farver, for at lave en helt unik terrasse, som du kommer til at nyde i mange år fremover.