Er du på udkig efter gipsplader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er XL-Byg.dk, som sælger 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til udendørs til gulv til badeværelse til væg til lydisolering til gulvvarme til køkken til loft til fyrrum til garage til brandsikring til indendørs

Varianter: akustik med huller med flamingo lyddæmpende lydisolerende med isolering

Størrelser: 6 mm 10 mm 120×240 cm 9 mm 90×240 cm 40×60 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot gipsplader.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man kende forretningens betingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som giver sparring omkring gipsplader.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige gipsplader fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har lave priser, imens øvrige vil have service. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derved har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af gipsplader online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at købe gipsplader online på deres webshop.
Diverse niche webshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du få ekstra brugbar hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis gipsplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

gipsplader silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det vise sig højst fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en professionel til områder af projektet. Ifald du køber hjælp fra en fagmand er det lukrativt at notere priser fra forskellige entreprenører.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør dokumentere eventuelle tilbud på dem én og én.
4Der er alverdens instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube giver ret så meget nyttig viden, især når du leder på engelsk.
5Man vil aldrig nogensinde undvære udstyr. Ofte kan det være af stor betydning at du har det disponibelt forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tage højde for de her udgifter i budgettet.
6Det kan blive vigtigt at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forinden du igangsætter projektet. Du bør notere en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og så tjekke oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
7I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver arbejdsplanen.
9Du skal aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
10Det bør overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til store arbejdsopgaver. Enkelte projekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
11For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du slipper for at det pludselig starter med at piske ned når du lige står midt i dit vigtige byggeprojekt.
12Der kommer stort set altid ubelejlige bump på vejen når det handler om avancerede opgaver, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at man har afsat god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål hvad angår gipsplader

 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  En række firmaer på nettet foreslår i vore dage et hav af forskellige billige løsninger til levering til gipsplader. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig i høj grad let gængelig, og desuden tillige den mest betalelige leveringsform.

  Du bør på samme måde planlægge at få produkterne bragt til dit hus eller til når du er på job. Muligheden er uheldigvis en smule mere bekostelig, men desuden ret så ligetil ift. gipsplader online. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning kræver at du lever nærved internet forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på gipsplader er naturligvis ekstremt udslagsgivende såfremt du har brug for pakken om få sekunder, så i det øjemed er det faktisk passende at vi finder den estimerede leveringstid ved gipsplader. Flere butikker på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, som imidlertid kræver at ordren laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken klargjort før logistikpersonalet har fri.

  Flere online shops lover levering uden betaling på gipsplader online, men oftest er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt må du gribe den billigste leveringsudgave, som gerne er at få bragt produkterne til en pakkeshop.

  De største webshops yder afhentning hvor du køber billig gipsplader online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bauhaus. De tildeler fx klik-og-hent på gipsplader i disse områder:

  Hvidovre, Rønne, Stenløse, Farum, Birkerød, Varde, Helsingør, Frederiksberg, Aalborg, Åbyhøj, Ishøj, Nakskov, Brøndby, Silkeborg, Hedensted, Hillerød, Nyborg, Gladsaxe, Vanløse, Vejle, Nærum, Ballerup, Haderslev, Aarhus, Skanderborg, Haslev, Odder, Struer, Hobro, Esbjerg, Værløse, Hjørring, Frederiksværk, Holstebro, Grenaa, Thisted, Hedehusene, Sønderborg, Slagelse, Kokkedal, Herning, Fredericia, Nørresundby, Vallensbæk, Tårnby, Frederikssund, Middelfart, Horsens, Hørsholm, Ringsted, Lyngby, Charlottenlund, Risskov, Solrød Strand, Glostrup, Valby, Holbæk, Lystrup, Virum, Frederikshavn, Brabrand, Søborg, Roskilde, København, Køge, Taastrup, Kolding, Aabenraa, Ikast, Dragør, Tilst, Herlev, Greve, Albertslund, Brønderslev, Næstved, Ølstykke, Skive, Brønshøj, Jyllinge, Odense, Kalundborg, Svendborg, Højbjerg, Gentofte, Rudersdal, Allerød, Nykøbing Falster, Lillerød, Vordingborg, Viborg, Korsør, Randers, og Rødovre, .

  Click-and-collect af gipsplader er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

  Ved kig i tendenserne bliver det markant, at folk tit søger efter eksempelvis gipsplader priser og gipsplader tilbud. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter bl.a. billig gipsplader, gipsplader online samt køb gipsplader, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Rabat på gipsplader

  Det er efterhånden ret overkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser på billige gipsplader online hos forskellige online outlets, og til gengæld har utallige internet webshops været presset til at at nedbringe udsalgspriserne på gipsplader betragteligt, og endda byde på fragt uden omkostninger.

  Det kan dog til hver en tid vise sig nyttigt at efterse nogle få e-handler efter tilbud og udsalg på gipsplader online forinden du færdiggør din shopping, så du er sikret at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Du bør blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet frembyder billige gipsplader online til en pris som kan ses som mystisk attraktiv, så kunne det ofte være et symbol på en snydagtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i et regulativ, hvilket forsvarer dig overfor uærlige webbutikker.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre pengene til gipsplader i flere bidder. Det fås ofte i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

  Når der ses på søgedata står det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger fx gipsplader priser og billig gipsplader. Vi ser desuden som regel online shoppere lede efter blandt andet gipsplader tilbud, køb gipsplader og gipsplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til lydisolering til gulv til gulvvarme til køkken til vådrum til væg til loft til fyrrum til indendørs til garage til brandsikring til udendørs til badeværelse

  Varianter: med flamingo lyddæmpende akustik med huller lydisolerende med isolering

  Størrelser: 9 mm 10 mm 90×240 cm 40×60 cm 6 mm 120×240 cm

  Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig stort set solide muligheder for at beskue en stor gruppe nuværende køberes domme og derfor er det at foretrække, at du analyserer online virksomhedens ratings forinden du placerer din ordre på billige gipsplader online.

  Facebook resulterer i for øvrigt en lang række hæderlige chancer for at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Desuden er der faktisk forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige gipsplader online i en internet webshop kunne de i reglen betragte virksomhedens forretningsaftale, men det er normalt ikke videre interessant, specielt med de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  En anden mulighed kunne være at kigge hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er en tryghed om at netbutikken anerkender de danske retningslinjer, foruden at online forretningen jævnligt tilses af sagkyndige som har meget erfaring med vilkårene.

  Dette er en god chance for at få hjælp, såfremt du skulle få problemstillinger i processen med dit køb af gipsplader. Derudover er det godt at man er vidende om de grundlæggende forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af gipsplader online, til eksempel den returret e-forretningen garanterer.

  Her er det tilmed relevant, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af gipsplader, uafhængig af om man handler hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

  Birthe Madsen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Marianne Jensen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Helle Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Bente K gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot giver dig evigt tiltalende løsninger til at fortolke diverse øvrige kunders domme og derfor anbefales det, at du ser nærmere på online webshoppens omtaler forinden du shopper billige gipsplader online. Facebook tilbyder dig ligeledes adskillige stabile genveje til at få indsigt i online forretningens kundefokus.
  2Den mest betalelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode er ultra central såfremt vi behøver gipsplader øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle få online virksomheder gebyrfri levering, men typisk er det kun gældende hvis du handler for et konkret beløb.
  3Størstedelen af firmaer på nettet udlover nu flere billige metoder til levering til gipsplader. Det mest populære er i vore dage pakkeshops, hvor du kan afhente produkterne lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo ret så smart, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsudgave.
  4Før folk shopper billige gipsplader på en internet webshop kan man utvivlsomt læse butikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre interessant. Foruden dette tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold i forbindelse med bestillingen af billige gipsplader online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen anvender.
  5Leveringstidspunktet er jo ualmindeligt essentiel i tilfælde af at vi har behov for produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det helt aktuelt at man gransker den anslåede leveringstid på gipsplader. Størstedelen af online forretninger giver løfte om billig 1 hverdags levering på en masse varer, men som trods alt er underforstået at ordren laves forinden et konkret klokkeslæt.
  6Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en regel, hvilket bistår køberen overfor snydagtige webshops. Som en anden løsning burde du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
  7Det er jo efterhånden virkelig let for forbrugerne at søge information om priser online på billige gipsplader i blandt diverse online virksomheder, og til gengæld frembyder langt de fleste internet forretninger i Danmark billig levering. Det kan alligevel være smart at prøve et par online outlets efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
  8Nogle outlets på nettet garanterer levering uden gebyr på gipsplader, men for det meste påkræves det at man aftager for et præcist beløb. I øvrigt burde du udse dig den mest betalelige fragttype, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver til tider lige så vel særligt let. Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren.
  9Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det typisk er en angivelse af at webbutikken føjer de danske regler, og at online butikken løbende monitoreres af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Forud for at nogen køber billige gipsplader på en e-butik burde de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår.