Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring gasbeton.
Der er variationer i priserne på billige gasbeton fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på billige priser, og andre har kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut super vigtigt at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot gasbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og hente varerne selv. Herigennem kan du undgå fragten, samt samtidig hente produkterne nu og her.
De kendte byggekæder samler produkter fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af gasbeton online.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher ved ekstremt meget om deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Således forventes det at du får ekstremt kompetent service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gasbeton.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du bestiller gasbeton online fra deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder
gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
2Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
3Typisk vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at gennemgå hver eneste udgift, og herefter kortlægge omkostningen ved dem én og én.
4Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
5Husk at reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe professionel assistance til områder af det. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at søge forslag fra en håndfuld firmaer.
6For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag kan du tit holde øje med femdøgnsprognosen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du netop er midt i dit omfattende byggeprojekt.
7Potentielt kan det blive vigtigt at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du starter byggeriet. Du får god gavn af at notere en enkel indkøbsseddel indeholdende de materialer du har brug for, og derefter efterse listen, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
8Der præsenterer sig jævnligt pludselige hovedpiner når det gælder svære projekter, og herved viser det sig afgørende at der afsættes god tid i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
9Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være afgørende at have udstyret tilgængeligt når du begynder på arbejdet. Derudover er det godt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige ombygninger. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere mennesker. Dertil bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
11Der ligger en verden af artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med utrolig meget anvendelig information, især forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
12I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet må det være ultra fornuftigt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål vedr. gasbeton

 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Størstedelen af netbutikker i Danmark udlover til alt held et stort udvalg af billige muligheder for levering til gasbeton. Den mest almindelige er p.t. afhentningssteder, som gør at du kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo ret overkommelig, samt desuden ydermere den prisbilligste leveringsudgave.

  Du kan endvidere planlægge at få varerne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig undertiden en lille smule mindre billig, men til gengæld usædvanlig fremkommelig ved køb af gasbeton online. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men det kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på gasbeton kan være ret bestemmende når man mangler pakken nu og her, så herved er det bestemt på sin plads at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved gasbeton. En masse forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen gemmenføres forinden et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet klar inden medarbejderne får fri.

  Nogle online forretninger garanterer portofri fragt på gasbeton online, men undertiden er det under betingelse af at der erhverves for en konkret pris. Derudover kunne du snuppe den billigste løsning til levering, som ofte vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

  En stor portion netbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig gasbeton på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx klik-og-hent på gasbeton i disse områder:

  Hedensted, Gentofte, Randers, Hillerød, Nørresundby, Roskilde, Birkerød, Herning, Solrød Strand, Struer, Ballerup, Hobro, Holstebro, Dragør, Tilst, Tårnby, Aabenraa, Greve, Rødovre, Nakskov, Lyngby, Åbyhøj, Nærum, Grenaa, Nyborg, København, Valby, Kalundborg, Odder, Aalborg, Helsingør, Allerød, Silkeborg, Frederiksberg, Esbjerg, Brabrand, Værløse, Ringsted, Glostrup, Aarhus, Søborg, Frederiksværk, Haderslev, Ishøj, Kolding, Viborg, Ikast, Næstved, Farum, Brønshøj, Gladsaxe, Holbæk, Charlottenlund, Varde, Kokkedal, Virum, Thisted, Hvidovre, Skive, Rudersdal, Korsør, Lillerød, Taastrup, Odense, Herlev, Hedehusene, Vanløse, Køge, Jyllinge, Frederikshavn, Slagelse, Brønderslev, Svendborg, Frederikssund, Ølstykke, Middelfart, Brøndby, Vallensbæk, Hjørring, Vejle, Vordingborg, Skanderborg, Rønne, Hørsholm, Fredericia, Sønderborg, Horsens, Albertslund, Risskov, Haslev, Stenløse, Lystrup, Nykøbing Falster, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent for gasbeton er muligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at mennesker typisk efterspørger for eksempel gasbeton priser og gasbeton tilbud. Foruden dette ser man ofte mennesker kigge efter fx gasbeton online, køb gasbeton samt billig gasbeton, plus de gængse byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

  Gode tilbud på gasbeton

  Det er efterhånden virkelig overkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige gasbeton online fra flere internet selskaber, og derfor har langt de fleste internet butikker set sig tvunget til at nedskære priserne på gasbeton eftertrykkeligt, og derudover præstere billig levering.

  Det kan dog immervæk være lukrativt at sammenligne et par netbutikker efter billige priser på gasbeton online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør trods alt være klar over, at såfremt en shop på nettet sælger billige gasbeton online til en pris som virker usædvanlig letkøbt, så kunne det undertiden være en indikator for en uoprigtig internet forhandler. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af et regulativ, hvilket assisterer en overfor uægte online forretninger.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på gasbeton over tid. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

  Ved kig i tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter bl.a. gasbeton online og gasbeton priser. Foruden dette oplever man typisk online shoppere efterspørge bl.a. køb gasbeton, gasbeton tilbud og billig gasbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Kig på tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot byder på en række nyttige løsninger til at gøre dig bekendt med ret mange eksisterende konsumenters vurderinger og derved tilrådes det, at du analyserer webshoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige gasbeton online.

  Facebook leverer tillige ret så hæderlige metoder til at få et kig ind i online butikkens kundefokus. Tilmed er der en række internet varehuse hvor du kan ytre en evaluering af deres køb, som ligeledes bør tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen køber billige gasbeton online på en shop kan man i reglen gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke videre interessant, specielt på de store byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Alternativet er at se hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er en angivelse af at internet butikken føjer de officielle danske regler, samt at online forhandleren regelmæssigt overvåges af sagkyndige som er indført i reglementet på området.

  Desuden får du lejlighed til støtte, når du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på gasbeton. Dertil går vi ind for at du er på vagt for de fundamentale forhold gældende for bestillingen af gasbeton online, fx hvilken byttepolitik online firmaet lover.

  Derfor er det på samme måde relevant, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bekræfte sit køb af gasbeton, hvad end man bestiller fra XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

  Per Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Karen Thomsen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Ole S gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Susanne Christensen gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  9 tips til når du køber online
  1Før nogen køber billige gasbeton på en online butik kan man de facto skimme e-shoppens handelsvilkår, dog er det typisk et omfattende arbejde. Tillige er det prisværdigt at man er på vagt for de mest basale vedtægter i forbindelse med handlen med billige gasbeton online, som fx den returrettighed internet firmaet tilbyder.
  2Det er i dag meget fleksibelt for enhver at sammenligne priser online på billige gasbeton på flere online shops, og på grund af dette tilbyder masser af online webshops gratis fragt. Det kan stadigvæk være indbringende at inspicere en række e-butikker efter billige priser før du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  3Størstedelen af internet virksomheder tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til gasbeton. En af de mest populære er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når du har lyst. Muligheden er jo usædvanlig smertefri, og typisk også den mindst kostelige leveringsmåde.
  4Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret afgørende om man har brug for produkterne om et øjeblik, så med det formål er det fuldt ud essentielt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt på gasbeton. En række firmaer på nettet reklamerer med billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, men vær obs på at det beroer på at ordren indsendes forud for et bestemt klokkeslæt.
  5Trustpilot frembyder helt passelige løsninger til at evaluere ganske mange andre køberes vurderinger og herved er det klogt, at du tager et kig på online webshoppens ratings før du shopper billige gasbeton online. Facebook frembyder for øvrigt flere gode genveje til at få indsigt i online butikkens kundefokus.
  6Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en bestemmelse, hvilket begunstiger folk overfor uoprigtige webbutikker. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere pengene i flere bidder.
  7Visse butikker på nettet sikrer levering uden gebyr på gasbeton, men oftest kræves det at man køber for en fastsat sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den billigste leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Denne viser sig almindeligvis omvendt ret så let gængelig. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid være selv at hente pakken.
  8Den mest betalelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, men dette forudsætter at du befinder dig tæt på online virksomhedens arbejdslager. Den fragttype kan være meget udslagsgivende forudsat vi behøver gasbeton nu og her. Alternativt så tilbyder indtil flere internet webshops gratis levering, men ofte er det så nødvendigt at man køber for et bestemt beløb.
  9Vi tilråder generelt at kigge om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online forhandleren understøtter de danske love, udover at e-forretningen løbende gennemses af fagfolk som har indsigt i de gældende regler. Forud for at folk shopper billige gasbeton i en online virksomhed kan man for at være sikker se på webshoppens regler.