Er du på udkig efter galvaniseret rionet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige galvaniseret rionet hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode tilbud, hvorimod øvrige giver service. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af galvaniseret rionet.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot galvaniseret rionet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af galvaniseret rionet online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har mange valget om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du modtage mere god service fra medarbejdere med ekspertviden i netop galvaniseret rionet.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller galvaniseret rionet online på deres side.
Størsteparten af niche webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder
galvaniseret rionet silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag må du jævnligt kigge på meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
2Måske du burde tage til overvejelse om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra forskellige selskaber.
3Før du iværksætter byggeriet må det være ret fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du laver handlingsplanen.
5I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
6Det kan vise sig væsentligt at have de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du går i krig med arbejdet. Du kan lave en overskuelig huskeliste med de materialer der skal bruges, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
7Du finder endeløse artikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med rigelig gavnlig information, særligt hvis du kigger i hele verden.
8Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer professionel assistance.
9Der viser sig næsten altid overraskende udfordringer i forbindelse med store projekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at der afsættes rimelig plads i køreplanen, så man er ubekymret om at man når det til siden.
10Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan søge sig frem til online tilbud på hver enkelt.
11Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Tit vil det være betydningsfuldt at have det tilgængeligt før du starter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
12Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfattende projekter. Krævende ting stiller krav om flere folk. Samtidig må det blive bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Flere online forretninger foreslår i dag en lang række forskellige billige former for levering til galvaniseret rionet. En sikker vinder er efterhånden pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når det passer ind i din hverdag. Den er jo særligt nem, samt mange gange endda den prisbilligste fragtmetode.

Du burde også udse dig at få produkterne sendt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er ofte et hak mindre billig, men tillige virkelig let ved køb af galvaniseret rionet online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig lige ved e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på galvaniseret rionet er meget essentiel om du absolut skal bruge dine nye varer omgående, og derfor er det selvfølgelig fornuftigt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for galvaniseret rionet. Flere internet forretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer online, men det er afhængig af at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få produktet ud af døren før pakkepersonalet får fri.

Nogle webbutikker garanterer fragtfri levering på galvaniseret rionet online, men undertiden er det under betingelse af at du handler for et fastslået beløb. Ellers kunne du gribe den mest betalelige fragttype, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Store webbutikker yder afhentning hvor du køber billig galvaniseret rionet på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af galvaniseret rionet i følgende områder:

Struer, Ringsted, Fredericia, Jyllinge, Lyngby, Aabenraa, Vejle, Gentofte, Esbjerg, Horsens, Roskilde, Nærum, Gladsaxe, Dragør, Vallensbæk, Odense, Holstebro, Solrød Strand, Charlottenlund, Kalundborg, Ølstykke, Lystrup, Stenløse, Korsør, Haderslev, Skive, Middelfart, Ikast, Kokkedal, Hedehusene, Tårnby, Hørsholm, Rødovre, Haslev, Taastrup, Værløse, Frederikshavn, Tilst, Hjørring, Frederikssund, Sønderborg, Grenaa, Albertslund, Nakskov, Aarhus, Aalborg, Brønderslev, Helsingør, Birkerød, Næstved, Glostrup, Farum, Viborg, Brøndby, Holbæk, Køge, Frederiksberg, Skanderborg, Rudersdal, Slagelse, Silkeborg, Hobro, Vordingborg, Herning, Hedensted, Søborg, Brabrand, Hillerød, Kolding, Svendborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ishøj, Åbyhøj, Randers, Thisted, Nørresundby, Ballerup, Højbjerg, Herlev, Hvidovre, Vanløse, Varde, Valby, Nyborg, Brønshøj, Rønne, Risskov, København, Odder, Allerød, Lillerød, Greve, og Virum, .

Klik-og-hent af galvaniseret rionet er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Falster), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på data er det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx galvaniseret rionet online og billig galvaniseret rionet. Derudover oplever vi tit internet shoppere efterspørge fx galvaniseret rionet tilbud, køb galvaniseret rionet og galvaniseret rionet priser, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Spar penge på galvaniseret rionet

Det har vist sig at være ret så fleksibelt for folk at finde information om priser på billige galvaniseret rionet online hos diverse internet foretagender, og af den grund har en lang række online outlets fundet det uundgåeligt at sænke priserne på galvaniseret rionet betragteligt, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk blive fordelagtigt at eftergå forskellige forretninger på nettet efter billige priser på galvaniseret rionet online før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Man skal bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-handler afsætter billige galvaniseret rionet online til en tilbudspris som kan virke besynderligt fremragende, bør det mange gange være et bevis på en uægte netshop. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, der hjælper kunden imod uægte webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale regningen på galvaniseret rionet over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. galvaniseret rionet online og galvaniseret rionet priser. Derudover ser vi ofte online shoppere søge fx køb galvaniseret rionet, galvaniseret rionet tilbud samt billig galvaniseret rionet.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer ganske strålende løsninger til at vurdere diverse forhenværende brugeres anmeldelser og herved slår vi et slag for, at du undersøger online butikkens ratings før du shopper billige galvaniseret rionet online.

Facebook resulterer i lignende ret pålidelige løsninger til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda e-forhandlere hvor det er muligt at meddele en omtale af købsoplevelsen, som også må benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige galvaniseret rionet online hos en e-forretning kan de i princippet tage stilling til deres handelsaftale, det er dog tit ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Et nemt alternativ er at tjekke om online butikken er e-mærke godkendt, hvilket bør være et signal om at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at shoppen fra tid til anden kigges til af eksperter der har ekspertise inden for vilkårene.

Dette er desuden en god chance for støtte, hvis du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din bestilling af galvaniseret rionet. Tillige kan det være til hjælp at du er vidende om de elementære retningslinjer der har betydning for købet af galvaniseret rionet online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet firmaet har.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent sikrer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af galvaniseret rionet, uagtet om man har handlet ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Marianne Christensen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Birthe Poulsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Erik Larsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Maria Olsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige fragtløsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig nær internet forretningens adresse. Den leveringsudgave er selvfølgelig ekstremt relevant såfremt du skal bruge galvaniseret rionet nu og her. Alternativt så garanterer en hel del forhandlere på nettet fragt uden gebyr, men ofte kræver det at man indkøber for et bestemt beløb.
2Masser af e-shops frembyder nu til dags diverse billige leveringsmodeller til galvaniseret rionet. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig temmelig uproblematisk, samt mange gange endvidere den mindst kostelige fragtmetode.
3Leveringstidspunktet er jo ret vital hvis vi absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og derfor er det jo klogt at du besigtiger den anslåede leveringsdato på galvaniseret rionet. En masse internet outlets yder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket dog står og falder med at bestillingen anbringes før et aftalt tidspunkt.
4Forud for at nogen bestiller billige galvaniseret rionet i en butik på nettet kan de utvivlsomt læse webshoppens forretningsaftale, men det er bare et tidskrævende projekt. Tilsvarende tilråder vi at køberen er vaks omkring de mest vitale betingelser der influerer på handlen med billige galvaniseret rionet online, for eksempel hvilken ombytningsret forretningen bruger.
5Flere online shops tilbyder billig fragt på galvaniseret rionet, men oftest kun såfremt der handles for et bestemt beløb. Ellers kan du foretrække den prisbilligste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig godt nok endvidere yderst problemfri. Den mest billige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
6Det er i dag ualmindeligt ligetil for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige galvaniseret rionet hos forskellige forhandlere på nettet, og derfor tilbyder langt de fleste netbutikker billig levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at se nærmere på diverse netshops efter billige priser før du bestiller, så du er sikret at skaffe sig den bedste pris.
7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som værner dig som kunde imod fup online firmaer. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du vil finansiere omkostningerne over tid.
8Vi tilråder generelt at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det kan være et bevis på at online butikken imødekommer de opstillede regler, samt at online shoppen tit evalueres af jurister der har megen viden om lovgivningen. Forud for at folk shopper billige galvaniseret rionet på en e-forretning bør de de facto gennemlæse virksomhedens forretningsaftale.
9Trustpilot medfører uden sammenligning stabile genveje til at udforske en stor portion eksisterende kunders evalueringer og herved rekommanderer vi, at du tolker online forhandlerens vurderinger forinden du køber billige galvaniseret rionet online. Facebook fører til desuden fuldstændig strålende metoder til at få kendskab til internet butikkens troværdighed.