Er du på udkig efter fundablokke? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kældervæg til fundament til mur til trappe til drivhus til skur til sko til sokkel til pool til støttemur

Størrelser: 33 cm 10 cm 39 cm 19x20x50 15 cm 15x20x50 23x20x50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige fundablokke fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på billige priser, og øvrige giver service. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens regler.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare fundablokke.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du handle hos en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af fundablokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra alverdens nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af fundablokke online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har flertallet valget om at handle online og transportere produkterne selv. Som følge af det har du valget om at slippe for fragten, samt sågar få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du opleve en høj grad af informativ sparring fra personale der er eksperter i lige præcis fundablokke.
Hovedparten af nichebutikker er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du bestiller fundablokke online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede netbutikker producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Danmarks største byggekæder
fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

fundablokke silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

fundablokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er af stor betydning at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive en god idé at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne undersøge ens købspris for dem slavisk.
2Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din dagsorden.
3Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube kan hjælpe med betydelige mængder gavnlig info, navnligt når du benytter den engelske version.
4Det bliver afgørende at du har samtlige byggematerialer indkøbt forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du bør lave en enkel liste indeholdende alt hvad du har brug for, og derefter gennemgå materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du har det hele.
5Inden du igangsætter byggeprocessen kan det blive vanvittigt meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om vigtige byggeprojekter. Store opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Husk at tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Hvis du køber hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Der viser sig ofte pludselige problemstillinger i forbindelse med større opgaver, og af den grund vil det være afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes når byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet har betydning for naturen.
10Du må nødig negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj såsom hjelm og sko som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Du må aldrig nogensinde fattes værktøj. Det er klogt at have det ved hånden akkurat som du indleder byggeriet. Det er derudover godt at påregne de her udgifter i dit udgiftsbudget.
12Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette bør du ofte undersøge vejrberetningerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned i samme sekund som du står midt i dit store projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål om fundablokke

 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En stor portion outlets på nettet giver i dag mange forskellige billige leveringsmuligheder til fundablokke. En af de mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når du har lyst. Fragttypen er jo ekstremt fremkommelig, og i mange tilfælde endvidere den mest billige leveringsmåde.

  Du kunne ligeledes planlægge at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er undertiden en smule mindre billig, men endda ultra smart ift. fundablokke online. Den billigste leveringsform er unægtelig at hente pakken selv, som jo kræver at du har bopæl i kort afstand af e-handlens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på fundablokke kan vise sig at være ret så relevant når man står og skal bruge ordren lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt aktuelt at du besigtiger leveringstidspunktet på fundablokke. Adskillige internet outlets – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, hvilket er betinget af at ordren laves før et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen ekspederet forinden lagerpersonalet holder fyraften.

  Flere online shops præsterer gratis fragt på fundablokke online, men ofte er det under betingelse af at man aftager for et konkret beløb. Alternativt kan man udse dig den billigste leveringsform, som typisk vil være at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  En masse webbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig fundablokke på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på fundablokke i følgende områder:

  Haslev, Hjørring, Haderslev, Aarhus, Aabenraa, Esbjerg, Vallensbæk, Brønderslev, Svendborg, Lyngby, Odder, Viborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Korsør, Brøndby, Sønderborg, Lystrup, Taastrup, Glostrup, Thisted, Kokkedal, Birkerød, Kalundborg, Køge, Fredericia, Næstved, Ikast, Ringsted, Valby, København, Farum, Hillerød, Lillerød, Nærum, Søborg, Ølstykke, Nakskov, Jyllinge, Hvidovre, Ishøj, Brønshøj, Nørresundby, Hedensted, Greve, Randers, Frederiksværk, Gladsaxe, Grenaa, Holstebro, Stenløse, Nyborg, Herning, Middelfart, Horsens, Hørsholm, Herlev, Holbæk, Frederiksberg, Vordingborg, Aalborg, Tilst, Værløse, Odense, Virum, Frederikssund, Vanløse, Ballerup, Allerød, Gentofte, Rønne, Roskilde, Slagelse, Kolding, Skanderborg, Charlottenlund, Silkeborg, Dragør, Hedehusene, Tårnby, Rudersdal, Helsingør, Solrød Strand, Frederikshavn, Højbjerg, Varde, Struer, Hobro, Risskov, Skive, Vejle, Brabrand, og Albertslund, .

  Click-and-collect for fundablokke er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland).

  Når vi ser på data fremstår det klart, at internet shoppere typisk leder efter bl.a. fundablokke priser og billig fundablokke. Foruden dette ser man ofte internet shoppere efterspørge for eksempel fundablokke online, køb fundablokke samt fundablokke tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Bedste tilbud på fundablokke

  Det er i høj grad nemt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige fundablokke online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har de fleste internet handler i Danmark set sig tvunget til at nedbringe prisen på fundablokke markant, og derudover garantere fri fragt.

  Til gengæld kan det imidlertid blive smart at besigtige nogle enkelte e-shops efter billige priser på fundablokke online før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Du bør dog være årvågen med, at hvis en online butik frembyder billige fundablokke online for en salgspris der kan ses som uhørt billig, så kan det tit være en varsel om en bedragerisk webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en vedtægt, som dækker køberen imod snydagtige internet outlets.

  Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare pengene til fundablokke over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger fx billig fundablokke og fundablokke online. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge bl.a. fundablokke priser, køb fundablokke samt fundablokke tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Virkelig god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sko til mur til fundament til pool til sokkel til drivhus til trappe til kældervæg til støttemur til skur

  Størrelser: 23x20x50 39 cm 15x20x50 15 cm 19x20x50 33 cm 10 cm

  Tjek andre menneskers betragtninger

  Trustpilot giver dig ganske fine løsninger til at gennemstøve adskillige eksisterende konsumenters vurderinger og derfor kan det være til hjælp, at du efterforsker online shoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige fundablokke online.

  Facebook præsterer tilsvarende aldeles strålende løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Desuden ser vi mange butikker på nettet hvor man kan tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk bestiller billige fundablokke online på en butik behøver man i princippet gennemgå virksomhedens forretningsvilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave, specielt hos de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Et nemt alternativ kan derfor være at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en tilkendegivelse af at e-handlen forsvarer de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren ofte besigtiges af specialister som er indført i retningslinjerne.

  Desuden får du lejlighed til bistand, ifald du møder vanskeligheder i processen med din shopping med fundablokke. Ligeså er det godt at du er vidende om de mest relevante betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af fundablokke online, fx den bytteret internet shoppen anvender.

  I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevidne købet af fundablokke, uagtet om man køber fra 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma eller Davidsen.

  Hans Larsen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Martin Christensen gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Louise Pedersen gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Lars gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en regel, hvilket bistår dig som køber imod bedrageriske shops på nettet. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil betale beløbet senere.
  2Forud for at nogen shopper billige fundablokke på en online virksomhed kunne man altid se på virksomhedens handelsaftale, dog er det ofte en omfattende opgave. Yderligere tilrådes det at man er omhyggelig omkring de mest relevante bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af billige fundablokke online, som fx den returret virksomheden tilsikrer.
  3Enkelte online varehuse yder fri fragt på fundablokke, men undertiden kræves det at man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt skal man vælge den billigste fragtform, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Den viser sig desværre på den anden side ret så problemfri. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
  4Vi går generelt ind for at granske om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et kendetegn for at online webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, samt at internet butikken nu og da evalueres af sagkyndige som behersker vilkårene. Før nogen shopper billige fundablokke på en netbutik burde de for at være på den sikre side skimme dens handelsvilkår.
  5En række forretninger på nettet tilbyder nu et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til fundablokke. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har tid. Metoden er altså super simpel, og typisk tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.
  6Trustpilot frembringer flere gode genveje til at blive klogere på en hel del eksisterende køberes bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du kigger nærmere på e-handlens anmeldelser før du bestiller billige fundablokke online. Facebook forærer dig for øvrigt egentlig fornemme muligheder for at få kendskab til online webshoppens popularitet.
  7Den billigste slags levering er unægtelig selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du er tæt på e-firmaets adresse. Den leveringsmetode er ekstremt vigtig såfremt vi har brug for fundablokke med det samme. Alternativt så præsterer visse webshops fragt uden beregning, men oftest er det forudsat at man handler for et fastslået beløb.
  8Det har vist sig at være ualmindeligt ligetil for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige fundablokke hos flere e-shops, og af den grund præsterer adskillige firmaer på nettet levering uden omkostninger. Men det kan alligevel blive lønnende at efterprøve et par e-firmaer efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
  9Fragttiden kan i nogle tilfælde være super central når vi har brug for din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det rimelig relevant at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på fundablokke. Adskillige online selskaber giver løfte om billig levering på næste hverdag på utallige varer, men vær påpasselig da det antager at ordren lægges forinden et konkret tidspunkt.