Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser mod sokkel til indkørsel til pigsten til skifer til klinker mod ukrudt til teglklinker til brede fuger til belægningssten til tegl mod myrer til chaussesten til havefliser til teglsten til herregårdssten mod mos til natursten til brosten til terrasse

Varianter: basisk organisk epoxy ovntørret elastisk fejefast lufttørret ukrudtshæmmende antracit hvid

Mængder: 25 kg 15 kg 800 kg 20 kg 500 kg 25 kg 10 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 liter

Levering: i sække trailer løst leveret vognlæs i poser afhentning i bigbag i løs vægt hent selv

Brands: IBF Dansand No grow FB Beton RNR Skalflex Danfast RC Beton Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke butikkens betingelser.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare fugesand.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige fugesand fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, og øvrige har service. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du får information omkring fugesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af fugesand online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og hermed har flertallet valget om at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Dermed kan du undvære fragten, og ovenikøbet få varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andre varer. Altså får du formentlig ekstra gavnlig assistance fra personale som er specialister i netop fugesand.
Forskellige nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en skarpere pris.
En masse nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller fugesand online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer stort set altid pludselige udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og altså vil det være betydningsfuldt at der er afsat en god portion tid i agendaen, med det formål at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Det er muligt at hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
3Du bør aldrig nogensinde undvære udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at du har værktøjet ved hånden inden du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
4Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Ofte vil det vise sig essentielt at lave et budget for byggeprojektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er fordelagtigt at notere hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere udgiften ved dem hver især.
6I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive yderst essentielt at have styr på, at projektet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
7Muligvis kan det blive vigtigt at have alle bygningsmaterialer parat forud for at du går i gang med byggeprocessen. Du bør forfatte en hurtig oversigt indeholdende alt det der skal bruges, og dernæst gennemgå punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
8Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du må forfatte en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
10Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til en masse nyttig oplysning, i særlig grad såfremt man kigger i hele verden.
11For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således kan du løbende se vejrforudsigelserne i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
12Husk at overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel er det normalt at få en pris fra forskellige håndværkere.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Normale spørgsmål med hensyn til fugesand

 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  De fleste internet forretninger foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmuligheder til fugesand. En af de populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig ret så smertefri, samt tit desuden den prisbilligste mulighed for levering.

  Du kunne endvidere overveje at bestille levering hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver gennemsnitligt en kende dyrere, men endvidere yderst gnidningsløs ift. fugesand online. Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre står og falder med at du er nærved e-firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på fugesand kan i nogle tilfælde være vældig aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge din ordre om et øjeblik, og derfor er det fuldkommen afgørende at du efterser den forventede leveringstid for fugesand. De fleste byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på mange af deres produkter online, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Nogle enkelte online virksomheder frembyder fragt uden gebyr på fugesand online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man køber for en konkret sum. I øvrigt kan du udvælge den billigste form for fragt, hvilket ofte vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop.

  Flere webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig fugesand online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. De yder fx click-and-collect på fugesand i disse byer:

  Middelfart, København, Horsens, Glostrup, Varde, Vordingborg, Ringsted, Hobro, Ballerup, Jyllinge, Risskov, Slagelse, Søborg, Randers, Greve, Frederikshavn, Lyngby, Charlottenlund, Frederikssund, Nykøbing Falster, Sønderborg, Vallensbæk, Brønshøj, Stenløse, Vanløse, Thisted, Korsør, Roskilde, Hjørring, Silkeborg, Rødovre, Hillerød, Rudersdal, Farum, Ishøj, Lystrup, Vejle, Rønne, Lillerød, Esbjerg, Gentofte, Solrød Strand, Højbjerg, Albertslund, Helsingør, Herning, Brabrand, Aabenraa, Ølstykke, Gladsaxe, Herlev, Tårnby, Køge, Tilst, Haslev, Struer, Birkerød, Viborg, Nakskov, Frederiksværk, Nyborg, Hørsholm, Frederiksberg, Kokkedal, Åbyhøj, Ikast, Nørresundby, Nærum, Virum, Fredericia, Taastrup, Værløse, Skive, Odder, Valby, Brøndby, Grenaa, Kalundborg, Næstved, Aalborg, Brønderslev, Hedehusene, Svendborg, Odense, Kolding, Allerød, Haderslev, Holstebro, Dragør, Aarhus, Hvidovre, Skanderborg, Hedensted, og Holbæk, .

  Afhentning ift. fugesand er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ses der på data bliver det markant, at online shoppere som regel søger eksempelvis fugesand tilbud og fugesand priser. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter bl.a. billig fugesand, fugesand online og køb fugesand, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

  Få rabat på fugesand

  Det er vældig overkommeligt for folk at søge sig frem til priser på billige fugesand online på tværs af e-shops, og herved har utallige e-forhandlere set sig nødsaget til at presse salgspriserne på fugesand eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

  Det kan dog trods alt være lukrativt at efterse indtil flere internet forhandlere efter tilbud på fugesand online inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bygma.

  Man må dog ikke glemme, at såfremt en shop på nettet tilbyder billige fugesand online for en pris som virker ufattelig billig, så burde det mange gange være en indikation på en uægte internet forhandler. Køb med kort er dog omfavnet af et regulativ, som støtter os overfor uærlige internet shops.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre prisen på fugesand ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Ved indkig i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter fx fugesand priser og fugesand tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter bl.a. køb fugesand, billig fugesand og fugesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til teglsten til herregårdssten til natursten til brosten til indkørsel til teglklinker til skifer mod ukrudt mod myrer til belægningssten til terrasse til klinker mod mos til fliser til havefliser til tegl til pigsten mod sokkel til brede fuger til chaussesten

  Varianter: fejefast basisk lufttørret antracit epoxy ovntørret organisk ukrudtshæmmende elastisk hvid

  Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 20 kg 15 kg 500 liter 800 kg 10 kg 1 ton 25 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 25 kg

  Levering: trailer løst leveret i løs vægt i sække afhentning hent selv i bigbag vognlæs i poser

  Brands: RC Beton No grow FB Beton Danfast Skalflex Dansand RNR Weber IBF

  Læs tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot frembringer visse strålende genveje til at gøre dig bekendt med en stor portion eksisterende kunders omtaler og af den grund er det at foretrække, at du analyserer online butikkens bedømmelser før du bestiller billige fugesand online.

  Facebook tilbyder dig ydermere regulære pålidelige metoder til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. I øvrigt ser vi endda internet varehuse som tilbyder folk at tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen shopper billige fugesand online på en internet butik kunne man principielt kigge på e-butikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, specielt hos de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  En anden mulighed kunne måske være at se hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en forsikring om at netbutikken accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-firmaet lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd der kender vilkårene på området.

  Dette er en god lejlighed til at få bistand, for så vidt du får problemstillinger med din shopping med fugesand. Udover dette er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan influere på købet af fugesand online, fx den returneringsret butikken har.

  Her er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af fugesand, uagtet om man køber hos 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

  Jette gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Else gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Poul V gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Jens Christensen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for folk at prissammenligne online på billige fugesand på tværs af webbutikker, og altså lover en hel del e-butikker levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at tjekke et par forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
  2Leveringstiden er jo særdeles essentiel ifald man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det i sandhed på sin plads at vi checker den anslåede leveringsdato på fugesand. Flere internet selskaber stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt.
  3Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en regel, der redder dig som køber imod svindlende internet forretninger. Som alternativ kan du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at betale pengene af flere omgange.
  4Trustpilot byder på aldeles pæne muligheder for at se nøjere på en længere række eksisterende køberes ratings og af den grund kan det anbefales, at du udforsker webbutikkens kritik inden du shopper billige fugesand online. Facebook frembringer lignende immervæk strålende løsninger til at få indblik i online butikkens pålidelighed.
  5En hel del internet selskaber frembyder nu om stunder diverse forskellige billige fragtløsninger til fugesand. Førstevalget hos mange er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså temmelig let, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmulighed.
  6Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets hjemsted. Den leveringsmetode er selvfølgelig yderst udslagsgivende om du har brug for fugesand inden for kort tid. Alternativt så frembyder enkelte internet shops portofri levering, men i reglen afkræver det at man aftager for en konkret pris.
  7En række butikker på nettet præsterer gebyrfri levering på fugesand, men tit kun ifald der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest billige leveringsversion, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Metoden er gerne på den anden side særdeles fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmanér er dog at du selv henter ordren.
  8Forinden folk handler billige fugesand på en webbutik bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsbetingelser, men det er oftest ikke videre interessant. Herudover kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på handlen med billige fugesand online, eksempelvis hvilken returrettighed e-handlen garanterer.
  9Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en antydning af at online firmaet tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at den regelmæssigt kigges til af fagmænd som har meget erfaring med reglerne på området. Forinden folk handler billige fugesand i en forretning på nettet behøver man reelt have øje for e-butikkens forretningsbetingelser.