Fordelene ved havemøbler i granit

Vi i Danmark har efterhånden vænnet os til, at vores havemøbler skal udskiftes med jævne mellemrum, fordi det danske klima er hård ved vores materialer og lakeringer. Det er blevet en kendsgerning, at vores havemøbler kun holder – i hvert fald holder sig pæne – i et par sæsoner ad gangen.

Men det er dyrt at skifte ud hele tiden, og det er derfor måske oplagt at begynde at overveje, om du næste gang, du skal have udskiftet havemøblerne, skal tænke i mere holdbare materialer.

Og granit er holdbart!

Måske du skulle overveje at investere i havemøbler af granit? I granit kan du få blandt andet bord-bænke-sæt eller en granitbænk. Det gode ved granit er, at det er et meget holdbart materiale, som du derfor vil have glæde af i mange år. Det kan stå som en fast del af dit uderum hele året rundt, uden at tage skade af vejret eller skulle trænge til alt for meget vedligeholdelse. Med et par bløde hynder på bænken er det rigtig behageligt at sidde på en granitbænk, som både kan have en ru, men også en flot glat og spejlblank overflade alt efter dit ønske.

Havemøbler der blender ind i havens omgivelser

En granitbænk kan blende rigtig flot ind i din haves omgivelser, hvis den blandt andet står i grus eller på fliser, men kan også være et elegant opbrud i en have mellem buske og træer. Du kan få mange granitmøbler i forskellige afskygninger, både nogle der er skåret med skarpe kanter, til dig der er interesseret i det mere arkitektoniske, og nogle som er hugget i mere organiske former, som får det til at ligne en nærmest naturlig stenbænk.

Man kan få granitbænke, borde og skamler i mange forskellige prisklasser, så der er ikke andet for, end at gå på udkig!