Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 1 m3 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 500 liter 15 kg 15 kg 500 kg 20 kg 1000 kg 10 kg

Levering: i sække løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning trailer hent selv i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ i de gængse byggekæder.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige flisesand fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse butikkens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot flisesand.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af flisesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af flisesand online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har folk chancen for at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derved er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og endda skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber flisesand online på deres side.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig bør du få mere god sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis flisesand.
Danmarks største byggekæder
flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at have en struktureret strategi, der viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Vær skarp når du nedskriver din dagsorden.
2Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive fordelagtigt at notere hver eneste udgift, og dernæst undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
3Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt hvis det er omfangsrige projekter. Flere byggerier gør krav på mere end en person. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget beroer altså på at renoveringen påvirker klimaet.
5Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at sikre sig, at projektet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enormt meget konstruktiv viden, navnligt hvis man søger på engelsk.
7Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de fornødne materialer til rådighed inden du går i krig med arbejdet. Du bør udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt du får brug for, og så granske oversigten, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Husk at regne på om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en professionel er det en god idé at få priser fra en håndfuld firmaer.
9For opgaver udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette bør du løbende se femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned netop som du står midt i det krævende projekt.
10Du skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være klogt at du har grejet disponibelt inden du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Du må nødig glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod potentielle uheld. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12Der præsenterer sig typisk utidige hovedpiner ved omfattende projekter, og derfor vurderes det betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål vedrørende flisesand

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  En række internet outlets tildeler til alt held flere billige leveringsmåder til flisesand. En af de mest moderne er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne lige når det passer dig. Løsningen er nemlig i høj grad let, samt typisk endvidere den mest billige leveringsudgave.

  Du kunne omvendt planlægge at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er som oftest et hak mere pebret, men til gengæld vældig bekvem for flisesand online. Den mindst kostelige slags levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du befinder dig lige ved internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på flisesand er naturligvis virkelig essentiel i tilfælde af at vi behøver ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at man dobbelttjekker leveringstidspunktet for flisesand. Adskillige netbutikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ekspederet før logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle byggeforretninger sikrer gratis levering på flisesand online, men typisk kræves det at man shopper for en præcis sum. Derudover bør man foretrække den billigste leveringsløsning, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

  Masser af byggecentre tilbyder afhentning hvor du handler billig flisesand på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på flisesand i disse byer:

  Taastrup, Dragør, Frederiksværk, Hvidovre, Helsingør, Nakskov, Solrød Strand, Søborg, Højbjerg, Kalundborg, Fredericia, Odense, Hillerød, Holstebro, Holbæk, Hedehusene, Greve, Roskilde, Viborg, Brabrand, Allerød, Vejle, Hedensted, Skanderborg, Nærum, Esbjerg, København, Haderslev, Frederikssund, Horsens, Struer, Herlev, Lillerød, Skive, Ballerup, Næstved, Sønderborg, Lystrup, Gentofte, Frederikshavn, Brøndby, Tilst, Thisted, Rudersdal, Grenaa, Hobro, Farum, Aarhus, Vallensbæk, Charlottenlund, Rødovre, Glostrup, Ølstykke, Albertslund, Kolding, Hørsholm, Tårnby, Køge, Herning, Risskov, Virum, Aabenraa, Slagelse, Brønderslev, Birkerød, Brønshøj, Haslev, Åbyhøj, Ringsted, Svendborg, Vanløse, Korsør, Værløse, Vordingborg, Kokkedal, Nørresundby, Hjørring, Ishøj, Frederiksberg, Rønne, Odder, Lyngby, Ikast, Gladsaxe, Randers, Jyllinge, Silkeborg, Varde, Valby, Stenløse, Aalborg, Nykøbing Falster, Middelfart, og Nyborg, .

  Click-and-collect af flisesand er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. billig flisesand og flisesand tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker søge blandt andet flisesand online, flisesand priser samt køb flisesand, foruden de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Spar penge på flisesand

  Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for folk at søge sig frem til priser på billige flisesand online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til tak har en lang række internet handler i Danmark været presset til at at presse priserne på flisesand kolossalt, og ovenikøbet yde portofri fragt.

  Til gengæld kan det immervæk blive tiden værd at granske en række butikker på nettet efter tilbud på flisesand online inden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

  Du bør alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en online webshop frembyder billige flisesand online for en salgspris som kan virke uhørt billig, så kunne det undertiden være en indikator for en svindel shop. Handler med kort er heldigvis en del af et regulativ, der hjælper os imod uærlige online shops.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere prisen på flisesand i flere bidder. Dette fås normalt ved niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og 10-4.

  Når man ser på statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. flisesand priser og køb flisesand. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge fx flisesand online, flisesand tilbud samt billig flisesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 10 kg 1 m3 25 kg 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 liter 800 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1000 kg

  Levering: løst leveret i poser i løs vægt trailer hent selv afhentning i sække vognlæs i bigbag

  Undersøg tidligere kunders anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig tilpas fornemme chancer for at tyde en række forhenværende kunders betragtninger og på grund af dette er det at foretrække, at du besigtiger online virksomhedens anmeldelser inden du shopper billige flisesand online.

  Facebook indebærer endvidere ganske gode løsninger til at få et kig ind i internet shoppens troværdighed. I øvrigt ser vi en række online firmaer hvor kunder kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen shopper billige flisesand online i en e-handler bør man i virkeligheden overveje shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig spændende, særligt ved de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

  En anden mulighed kunne derfor være at se hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det er en sikkerhed for at e-shoppen overholder de danske retningslinjer, foruden at webshoppen fra tid til anden overvåges af sagkyndige der forstår reglementet på området.

  Desuden får du mulighed for at få hjælp, for så vidt du oplever problemer med din ordre på flisesand. Ligeledes støtter vi at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for bestillingen af flisesand online, som fx den bytteret e-handlen anvender.

  I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevise bestillingen af flisesand, uagtet om man har købt hos Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

  Søren E gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Henrik gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Else Møller gav 5 stjerner

  god service

  Mette V gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til online shopping
  1Inden nogen shopper billige flisesand hos en online forretning bør de reelt gennemlæse e-butikkens vilkår, men det er i reglen ikke særlig spændende. Endvidere kan det anbefales at køberen er vidende om de elementære vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige flisesand online, fx den bytteret online virksomheden tilsikrer.
  2Trustpilot indebærer rigtig strålende muligheder for at gennemgå adskillige øvrige forbrugeres anmeldelser og derved kan det være til hjælp, at du gransker internet virksomhedens ratings forud for at du handler billige flisesand online. Facebook frembyder på samme måde fuldkommen fornemme chancer for at få indtryk af online virksomhedens kundefokus.
  3Enkelte e-forhandlere lover fragt uden betaling på flisesand, men typisk under forudsætning af at der handles for en konkret sum. Derudover skulle du udvælge den mest prisbevidste fragttype, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted. Løsningen er som regel også ultra praktisk. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
  4Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at online forhandleren efterlever dansk lovgivning, og at webshoppen tit besøges af specialister der forstår lovene på området. Forud for at nogen shopper billige flisesand i en butik behøver man uden tvivl gennemlæse webbutikkens forretningsaftale.
  5Antal dages levering kan vise sig at være ultra central såfremt vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, og derfor er det naturligvis vigtigt at du tjekker den estimerede leveringsdato på flisesand. Mange shops på nettet frembyder billig 1 hverdags levering på flere produkter, som trods alt tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt.
  6Det er vældig let gængeligt for folk at sammenholde priser online på billige flisesand på flere netbutikker, og derved lover utallige e-forretninger billig fragt. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at efterprøve visse firmaer på nettet efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
  7En masse online virksomheder tilbyder nu om dage alverdens billige muligheder for fragt til flisesand. En af de populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Leveringstypen er altså i høj grad smertefri, og oftest tillige den billigste leveringsudgave.
  8Den billigste leveringsmodel er dog at du selv henter pakken, men det er betinget af at du lever med kort afstand til internet forretningens adresse. Den leveringsløsning kan være ultra vigtig ifald du behøver flisesand omgående. Alternativt så yder indtil flere online butikker gratis fragt, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat sum.
  9Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som kunde overfor fup internet butikker. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere prisen over en periode.