Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 1000 kg 15 kg 500 kg 1 ton 20 kg 800 kg 1 m3 25 kg

Levering: i løs vægt i sække trailer i poser hent selv i bigbag afhentning løst leveret vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er navnligt muligt i de store byggecentre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige flisegrus fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver billige priser, imens nogle tilbyder service. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare flisegrus.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring flisegrus.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggekæder køber produkter fra flere specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af flisegrus online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har man adgang til at bestille online og fragte materialerne selv. Som følge af det har du valget om at spare fragtgebyret, samt tilmed hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved vil du opleve endnu mere gavnlig sparring fra ansatte som er specialister i netop flisegrus.
Forskellige specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler flisegrus online fra deres webshop.
En masse niche netbutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således kan du jævnligt se udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt starter med at regne når du lige står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2I nogle tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet har positiv betydning for planeten.
3Typisk vil det være fornuftigt at lave et budget for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at tage noter til hver eneste udgiftspost, og så tjekke eventuelle tilbud på dem én og én.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er vigtige projekter. Store ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
5Inden du optager byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Du finder utallige hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med overvældende meget konstruktiv oplysning, i særlig grad når man kigger på engelsk.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen ved omfangsrige byggeprojekter, og altså kan det være væsentligt at man har afsat passende plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
8Du skal ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være klogt at have det disponibelt inden du begynder på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indkalkulere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
9Du må nødig se bort fra dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
10Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible før du starter din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en simpel oversigt som indeholder alt det du skal bruge, og dernæst granske listen, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med byggeriet. Du anbefales at forfatte en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af oversigten.
12Du bør regne på om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp er det lukrativt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål vedr. flisegrus

 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Temmelig mange internet virksomheder yder til alt held flere billige fragtmetoder til flisegrus. En af de mest moderne er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså vældig fleksibel, samt desuden endvidere den mest prisbevidste type af levering.

  Du kan på samme måde beslutte dig for at få ordren bragt til din privatbolig eller til når du er på job. Fragtløsningen bliver i regelen et hak dyrere, men ydermere yderst praktisk for flisegrus online. Den prisbilligste leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, men det afhænger af at du bor lige ved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstiden på flisegrus kan vise sig at være ret bestemmende i tilfælde af at man har brug for dine nye varer fluks, og med det formål er det aldeles centralt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på flisegrus. En stor portion e-forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, som trods alt kræver at du bestiller før et fast tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få produkterne afsted inden personalet drager hjemad.

  En hel del e-forhandlere tilbyder gratis fragt på flisegrus online, men typisk er det under forudsætning af at man handler for et bestemt beløb. Alternativt må du foretrække den billigste fragtmulighed, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Temmelig mange netshops giver klik-og-hent hvor man handler billig flisegrus online men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene foreslår bl.a. click-and-collect på flisegrus i følgende områder:

  Brønshøj, Allerød, Jyllinge, Struer, Vallensbæk, Højbjerg, Esbjerg, Charlottenlund, Greve, Hobro, Middelfart, Nørresundby, Horsens, Lyngby, Solrød Strand, Kokkedal, Gentofte, Frederikssund, Rønne, Glostrup, Frederiksberg, Taastrup, Fredericia, Albertslund, Ikast, Haderslev, Frederiksværk, Aarhus, Lystrup, Hillerød, Ballerup, Frederikshavn, Grenaa, Lillerød, Nyborg, Odense, Viborg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Varde, Rødovre, Ringsted, Thisted, Vejle, Brøndby, Stenløse, Hørsholm, Køge, Randers, Slagelse, Nærum, Svendborg, Sønderborg, Holbæk, Brabrand, Roskilde, Aalborg, Odder, Hedehusene, Herlev, Aabenraa, Vordingborg, Søborg, Tårnby, Hedensted, Ishøj, Virum, Herning, Holstebro, Helsingør, Farum, Ølstykke, Gladsaxe, Værløse, Nakskov, Valby, Kolding, Skive, Dragør, København, Vanløse, Birkerød, Åbyhøj, Rudersdal, Hjørring, Silkeborg, Korsør, Næstved, Kalundborg, Tilst, Risskov, Brønderslev, Skanderborg, og Haslev, .

  Afhentning af flisegrus er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at internetbrugere typisk søger eksempelvis billig flisegrus og flisegrus tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere efterspørge blandt andet køb flisegrus, flisegrus online samt flisegrus priser, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

  Få den bedste pris på flisegrus

  Det er i dag ret nemt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige flisegrus online på forskellige internet handler, og derfor har masser af webshops ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på flisegrus kolossalt, og ydermere love gratis levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at analysere enkelte internet forretninger efter udsalg og tilbud på flisegrus online inden du handler, sådan at du er garanteret at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 og Bygma.

  Du bør blot være årvågen med, at såfremt en forhandler på nettet afsætter billige flisegrus online til en salgspris som kan ses som urealistisk billig, kunne det ofte være en indikation på en uærlig online virksomhed. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et lovbud, hvilket assisterer køber overfor uægte online shops.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at betale omkostningerne til flisegrus over en periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

  Ses der på søgedata er det klart, at online shoppere typisk leder efter eksempelvis flisegrus priser og flisegrus tilbud. Vi ser desuden ofte online shoppere kigge efter bl.a. flisegrus online, billig flisegrus samt køb flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 500 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 800 kg 25 kg 1 m3 1 ton

  Levering: løst leveret i bigbag hent selv i løs vægt vognlæs i sække i poser trailer afhentning

  Udforsk tidligere brugeres ratings

  Trustpilot fører til forholdsvis hæderlige muligheder for at fortolke en stor gruppe aktuelle brugeres vurderinger og på grund af dette anbefaler vi, at du eksaminerer e-forhandlerens kritik forinden du placerer din ordre på billige flisegrus online.

  Facebook bringer dig på samme måde evigt passelige metoder til at få indblik i online butikkens pålidelighed. Tilmed møder vi en række shops på nettet som gør det muligt at meddele en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden folk shopper billige flisegrus online i en netshop burde man i reglen læse virksomhedens handelsvilkår, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, især hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Alternativet kunne være at undersøge om e-forretningen er medlem af e-mærket, da det bør være en garanti for at internet shoppen tilslutter sig de officielle regler, foruden at den jævnligt overværes af jurister som er meget bekendte med vilkårene.

  Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, hvis du oplever dilemmaer ved din shopping med flisegrus. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære regler der kan have betydning for bestillingen af flisegrus online, for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen kører med.

  Her er det på samme måde afgørende, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevise købet af flisegrus, uafhængig af om man har købt hos Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Hanne gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Helle gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  Lone gav 5 stjerner

  Udmærket

  Søren C gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mindst kostelige leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det betinges af at du lever tæt på netbutikkens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis usædvanlig betydningsfuld om man står og skal bruge flisegrus øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en række internet foretagender fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der bestilles for et fastslået beløb.
  2Trustpilot forærer dig rigtig relevante chancer for at evaluere flere øvrige køberes opfattelser og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på e-forretningens kritik forud for at du køber billige flisegrus online. Facebook frembringer på samme måde tilpas belejlige muligheder for at få kendskab til online firmaets kundefokus.
  3Temmelig mange online butikker tilbyder nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til flisegrus. Et hit er efterhånden pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente produkterne når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ultra hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endda den mest betalelige form for fragt.
  4Det er jo efterhånden rigtig smart for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige flisegrus i blandt diverse online selskaber, og på grund af dette yder mange netbutikker fragt uden gebyr. Det kan trods alt blive lønnende at efterse indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud inden du handler, sådan at man er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
  5Antal dages levering er selvfølgelig vældig udslagsgivende ifald vi mangler din pakke inden for kort tid, så herved er det virkelig passende at man besigtiger den estimerede leveringsdato på flisegrus. Mange online forhandlere giver billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, som påkræver at handlen laves tidligere end et fastsat tidspunkt.
  6Inden nogen shopper billige flisegrus hos en webshop kunne de faktisk have øje for e-butikkens forretningsvilkår, det er dog tit et omfattende projekt. I øvrigt kan det anbefales at du er vidende om de mest aktuelle vedtægter der kan influere på købet af billige flisegrus online, for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet benytter.
  7Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en ordning, hvilket garanterer en overfor snydagtige e-butikker. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at dække prisen af flere omgange.
  8En række online webshops præsterer billig fragt på flisegrus, men oftest påkræves det at der erhverves for en konkret pris. Alternativt skal du overveje den mest betalelige fragtform, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringstypen bliver beklageligvis til gengæld rigtig gnidningsløs. Den mest billige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
  9Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være et bevis på at internet selskabet efterkommer de opstillede regler, udover at netshoppen af og til undersøges af fagmænd der forstår vilkårene. Forud for at folk handler billige flisegrus på en netshop kunne de for at være sikker betragte deres handelsvilkår.