Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 15 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 800 kg 20 kg 500 kg 25 kg 1 ton

Levering: løst leveret hent selv i sække i løs vægt trailer i poser i bigbag afhentning vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring filtergrus.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse firmaets betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare filtergrus.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige filtergrus alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du bør vide hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i nærheden af dig selv, og hermed har man tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne nu og her.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra flere producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af filtergrus online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Mange nichebutikker ved ekstremt meget om deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du få mere nyttig rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis filtergrus.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe filtergrus online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

filtergrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er fornuftigt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man kan finde frem til ens omkostning ved dem én efter én.
2Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må liste en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af din plan.
3Der ligger en overflod af guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver dig adgang til temmelig meget gavnlig viden, især hvis du benytter engelske søgeord.
4Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinger at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
5Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm der beskytter dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke har eksperthjælp.
6I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det blive ultra fornuftigt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7For projekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor må du jævnligt se vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
8Der kommer ofte uforudsigelige vanskeligheder ved omfattende projekter, og følgelig er det vigtigt at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ved krævende byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere personer. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
10Du kan overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Når du skal have assistance fra en fagmand er det fornuftigt at søge uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
11Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har samtlige materialer til rådighed forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du kan forfatte en punktforms oversigt som indeholder de materialer du får brug for, og dernæst eftergå listen, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Du vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit vil det være meningsfuldt at have det til rådighed når du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indkalkulere disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er enormt flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for filtergrus

 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Temmelig mange internet butikker tildeler nu om dage flere billige former for fragt til filtergrus. Det mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo særligt gnidningsløs, samt ofte tillige den billigste leveringstype.

  Du bør tillige overveje at vælge at få sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver sædvanligvis en kende dyrere, men ydermere super smart for filtergrus online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo kræver at du lever i kort afstand af online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstiden på filtergrus kan være temmelig aktuel forudsat du har behov for dine nye produkter omgående, og herved er det særdeles fornuftigt at man tjekker leveringstiden for filtergrus. De fleste internet selskaber – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på flere produkter online, men vær obs på at det afhænger af at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet sendt afsted inden pakkepersonalet har fri.

  Nogle enkelte internet foretagender lover fragt uden beregning på filtergrus online, men undertiden er det så nødvendigt at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt burde du snuppe den mest letkøbte leveringsudgave, som tit vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  En række byggecentre yder click-and-collect hvor du handler billig filtergrus online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på filtergrus i disse områder:

  Haderslev, Lillerød, Nykøbing Falster, Gentofte, Farum, Vanløse, Herlev, Grenaa, Nørresundby, Ringsted, Tårnby, Højbjerg, Værløse, Hedehusene, Gladsaxe, Rudersdal, Hvidovre, Slagelse, Hobro, Esbjerg, Odder, Næstved, Nyborg, Vallensbæk, Risskov, Taastrup, Frederikssund, Silkeborg, Aabenraa, Fredericia, Holstebro, Roskilde, Rønne, Helsingør, Søborg, Dragør, Sønderborg, Greve, Hørsholm, Aalborg, Rødovre, Frederiksberg, Hjørring, Viborg, Frederikshavn, Brønshøj, Lyngby, Herning, Ikast, Hillerød, Vordingborg, Køge, Solrød Strand, Åbyhøj, Frederiksværk, Struer, Korsør, Vejle, Holbæk, Nakskov, Tilst, Nærum, Varde, Brønderslev, Glostrup, Thisted, Horsens, Albertslund, Kolding, Svendborg, Kalundborg, Randers, Stenløse, Odense, Virum, Ølstykke, Kokkedal, Allerød, Birkerød, Brøndby, Charlottenlund, København, Skanderborg, Middelfart, Haslev, Ballerup, Hedensted, Jyllinge, Aarhus, Ishøj, Brabrand, Valby, Lystrup, og Skive, .

  Click-and-collect ift. filtergrus er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis filtergrus online og køb filtergrus. Foruden dette oplever vi tit mennesker efterspørge for eksempel billig filtergrus, filtergrus priser samt filtergrus tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Tilbud på filtergrus

  Det er efterhånden super enkelt for alle og enhver at sammenholde priser på billige filtergrus online på tværs af internet forretninger, og med det motiv har de fleste netbutikker ikke kunne slippe for at stampe priserne på filtergrus betydeligt, og endda sikre gebyrfri levering.

  Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at undersøge forskellige forretninger på nettet efter billige priser på filtergrus online forinden du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Du skal blot være opmærksom på, at ifald en e-handler frembyder billige filtergrus online til salg for en pris der kan virke uforståeligt lav, så burde det ofte være en varsel om en bedragerisk internet handler. Kortkøb er dog omfattet af en anordning, som passer på køber overfor svindlende e-forretninger.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre beløbet til filtergrus over flere uger. Dette foreslåes som regel ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Når man ser på data er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. filtergrus tilbud og køb filtergrus. Foruden dette oplever vi som regel mennesker efterspørge eksempelvis filtergrus online, filtergrus priser samt billig filtergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 1 ton 1 m3 500 kg 25 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 20 kg

  Levering: trailer hent selv i sække vognlæs i poser i bigbag i løs vægt løst leveret afhentning

  Tjek andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot giver dig en del passelige løsninger til at gennemrode mange andre konsumenters betragtninger og derved er det prisværdigt, at du verificerer internet selskabets bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige filtergrus online.

  Facebook leverer også i højeste grad anstændige løsninger til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. Derudover er der nogle netbutikker hvor man kan levere en omtale af virksomhedens service, som på samme måde burde anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige filtergrus online i en shop behøver man faktisk overveje e-shoppens handelsvilkår, dog er det tit et omfattende arbejde, særligt med de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  En anden løsning kunne være at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er et bevis på at netshoppen efterfølger de danske love, og at internet webshoppen lejlighedsvis overvåges af eksperter der har nøje kendskab til reglerne.

  Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, ifald du udsættes for problemer i forbindelse med dit køb af filtergrus. Endvidere slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest basale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af filtergrus online, som eksempelvis hvilken returret e-firmaet lover.

  På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder ens kvittering, således man når som helst vil kunne bevise bestillingen af filtergrus, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

  Anne K gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Søren P gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Henrik F gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Pia J gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 tips til internetshopping
  1Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en bestemmelse, der redder en imod uoprigtige online selskaber. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere pengene i flere bidder.
  2Temmelig mange internet firmaer giver nu om dage flere billige leveringsudgaver til filtergrus. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså super fleksibel, samt endda desuden den mest betalelige slags levering.
  3Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som jo beroer på at du har bopæl nær webshoppens lager. Den leveringsløsning er super aktuel ifald vi behøver filtergrus nu og her. Alternativt så lover enkelte webshops levering uden omkostninger, men ofte er det påkrævet at du shopper for et konkret beløb.
  4Det er efterhånden særdeles gnidningsløst for enhver at vurdere prisniveauet online på billige filtergrus i blandt diverse webshops, og følgelig yder de fleste online selskaber gebyrfri levering. Til gengæld kan det immervæk være gunstigt at studere nogle forskellige internet foretagender efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.
  5Fragttiden er jo temmelig betydningsfuld forudsat vi har behov for varen straks, så herved er det rigtig centralt at man efterser den estimerede leveringsdato ved filtergrus. En masse internet shops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men husk at det afhænger af at bestillingen laves tidligere end et konkret tidspunkt.
  6Forud for at nogen bestiller billige filtergrus i en internet handler bør de i og for sig betragte e-shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke videre interessant. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige filtergrus online, f.eks. den ombytningsret e-shoppen benytter.
  7Vi tilråder generelt at bemærke om netbutikken er medlem af e-mærket, som almindeligvis er en garanti for at e-forretningen efterfølger de danske retningslinjer, samt at online forhandleren af og til ses til af fagfolk som mestrer vilkårene. Inden nogen køber billige filtergrus hos en shop behøver man når alt kommer til alt sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser.
  8Enkelte internet outlets tilbyder billig fragt på filtergrus, men undertiden er det kun gældende hvis der bestilles for et konkret beløb. Desuden bør man foretrække den mest prisbevidste leveringsmetode, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Muligheden viser sig beklageligvis lige så vel ret smart. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
  9Trustpilot præsterer flere ønskværdige genveje til at studere mange aktuelle forbrugeres betragtninger og derfor stiller vi forslag om, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige filtergrus online. Facebook bringer dig også rigtig uafhængige metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.