Er du på udkig efter fibergips? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til badeværelse til vådrum til gulv til loft til lydisolering

Varianter: farmacell med spartelkant retkantet vandtæt lydisolerende akustisk indendørs udendørs

Størrelser: 13 mm 12 mm 20 mm 10 mm 15 mm 18 mm 9 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er især en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af fibergips.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot fibergips.
Der vil være forskel på prisen på billige fibergips hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, og andre tilbyder service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man læse butikkens betingelser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige leverandører, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af fibergips online.
De gængse byggecentre har butikker i de større byer, og herigennem har du chancen for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derfor har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er små firmaer, som typisk er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller fibergips online hos dem.
Diverse specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det bør du forvente super kompetent rådgivning fra folk der er eksperter i netop fibergips.
En masse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder
fibergips bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning som sikring imod potentielle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
2I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
3For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund bør du jævnligt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
4Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og så efterse hver enkelt ting, således at du er sikker på at du har styr på det.
5Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at sammensætte en klar tidsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din dagsorden.
6Det er oplagt at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Store byggerier kræver mere end en person. Dertil bør det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
7Typisk vil det vise sig essentielt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedskrive mulige tilbud på dem alle sammen.
8Der kan findes en verden af instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med overvældende meget udbytterig info, særligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
9Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være erstatteligt at have det tilgængeligt før du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
10Der viser sig næsten altid pludselige problemer når det gælder store opgaver, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, således at man er tryg ved at have tid nok til det.
11Før du indleder arbejdet kan det være ultra meningsfuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Husk at regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En lang række online outlets yder nu til dags mange forskellige billige leveringsmuligheder til fibergips. Førstevalget hos mange er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Den er altså i høj grad praktisk, samt endda derudover den billigste fragtmetode.

Du bør omvendt beslutte dig for at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig somme tider en tak dyrere, men ydermere rigtig fremkommelig ved køb af fibergips online. Den mindst kostelige fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du bor nærved online webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på fibergips kan være ret så afgørende om vi behøver dine nye varer lige om lidt, så derfor er det særdeles fornuftigt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på fibergips. En stor portion internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen realiseres før et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer afsendt forinden medarbejderne får fri.

En række online forretninger garanterer fragt uden betaling på fibergips online, men i reglen er det forudsat at der handles for en konkret pris. Alternativt kunne du snuppe den mest betalelige leveringsform, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Flere netshops giver click-and-collect hvor du handler billig fibergips på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på fibergips i disse områder:

Jyllinge, Aarhus, Hvidovre, Grenaa, Haderslev, Vallensbæk, Rudersdal, Ølstykke, Gentofte, Dragør, Albertslund, Haslev, Vejle, Greve, Slagelse, Glostrup, Svendborg, Hjørring, Herning, Stenløse, Brønderslev, Silkeborg, Birkerød, Helsingør, Allerød, Frederikshavn, Hedensted, Vordingborg, Rødovre, Lystrup, Hillerød, Nærum, Næstved, Værløse, Charlottenlund, Kalundborg, Rønne, Middelfart, Gladsaxe, Thisted, Odense, Frederiksværk, Aalborg, Tilst, Holbæk, Brabrand, Brønshøj, Randers, Ishøj, Risskov, Nørresundby, Horsens, Tårnby, Søborg, Solrød Strand, Farum, Odder, Lillerød, Struer, Frederikssund, Hørsholm, Ringsted, Roskilde, Skive, Højbjerg, Nyborg, Ikast, Sønderborg, Kolding, Frederiksberg, Holstebro, Lyngby, Valby, Brøndby, Taastrup, Vanløse, Nakskov, Varde, Skanderborg, Virum, Kokkedal, Åbyhøj, Hedehusene, Nykøbing Falster, Fredericia, Korsør, Ballerup, Esbjerg, Viborg, Aabenraa, Hobro, København, Køge, og Herlev, .

Afhentning for fibergips er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis billig fibergips og køb fibergips. Man ser desuden mange gange netshoppere kigge efter fx fibergips tilbud, fibergips priser og fibergips online, plus de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på fibergips

Det er i dag i høj grad bekvemt for os alle at finde de bedste priser på billige fibergips online fra flere outlets på nettet, og altså har langt de fleste internet varehuse set sig nødsaget til at nedbringe udsalgspriserne på fibergips enormt, og ovenikøbet sikre portofri levering.

Men det kan trods alt blive tiden værd at prøve visse e-butikker efter rabatter og tilbud på fibergips online før du handler, så man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Du må bare ikke glemme, at såfremt en butik på nettet annoncerer billige fibergips online for en pris der kan ses som uforståeligt tiltalende, så kunne det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk internet shop. Køb med kort er dog omfattet af en regel, som beskytter dig som kunde imod svindlende butikker på nettet.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene til fibergips over en periode. Det fås som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel fibergips online og fibergips priser. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. køb fibergips, billig fibergips og fibergips tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til loft til vådrum til badeværelse til gulv til lydisolering

Varianter: retkantet vandtæt med spartelkant lydisolerende udendørs farmacell indendørs akustisk

Størrelser: 15 mm 9 mm 12 mm 20 mm 18 mm 13 mm 10 mm

Undersøg nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder en lang række fine muligheder for at efterse ganske mange øvrige kunders anmeldelser og derved er det klogt, at du gennemgår online butikkens omtaler forud for at du bestiller billige fibergips online.

Facebook giver dig lignende de facto habile løsninger til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk online outlets som gør det muligt at registrere en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden må udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige fibergips online hos en e-shop kunne man egentlig gennemse e-shoppens forretningsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, særligt ved de store byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

En anden mulighed kan derfor være at kontrollere om online butikken er e-mærket medlem, fordi det kan være et kendetegn for at internet butikken adlyder de officielle danske regler, foruden at online forhandleren rutinemæssigt revurderes af sagkyndige som behersker vedtægterne på området.

Desuden får du mulighed for opbakning, for så vidt du møder udfordringer med dit køb af fibergips. Udover dette er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de elementære regler der kan have indvirkning på købet af fibergips online, for eksempel den returrettighed netshoppen tilsikrer.

Her er det på samme måde vigtigt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne eftervise købet af fibergips, uagtet om man har bestilt fra Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Maria gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Lene Sørensen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Louise gav 5 stjerner

Fremragende service

Bente Sørensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder at kigge om online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det er et sympol på at webshoppen forsvarer de officielle regler, samt at online shoppen af og til efterses af eksperter som forstår de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige fibergips hos en e-butik behøver de de facto tyde shoppens handelsvilkår.
2Det er i dag i høj grad hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige fibergips i blandt diverse online webshops, og til gengæld tilbyder flertallet af internet firmaer fragt uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid vise sig smart at udforske forskellige internet foretagender efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
3Fragtperioden kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende om man har behov for din ordre øjeblikkeligt, og med det formål er det helt afgørende at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for fibergips. En lang række online varehuse giver løfte om billig dag-til-dag levering på en række varenumre, men glem ikke at det er forudsat at ordren lægges forud for et fast klokkeslæt.
4Trustpilot genererer absolut fordelagtige genveje til at efterforske ret mange nuværende forbrugeres erfaringer og derfor anbefaler vi, at du læser e-butikkens kritik før du køber billige fibergips online. Facebook fører til desuden absolut ønskværdige metoder til at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
5Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at hente produkterne selv, som dog står og falder med at du har bopæl tæt på e-handlens adresse. Den mulighed for fragt er naturligvis super afgørende ifald du absolut skal bruge fibergips straks. Alternativt så præsterer indtil flere internet forhandlere fragt uden omkostninger, men typisk kun såfremt der shoppes for et fastsat beløb.
6Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en bestemmelse, der støtter kunden imod uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage beløbet over en længere periode.
7Nogle butikker på nettet sikrer billig fragt på fibergips, men oftest stiller det krav om at man aftager for et fastsat beløb. Derudover må man gribe den mest billige leveringsform, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver til tider ligeledes temmelig let. Den mest prisbevidste leveringsform er unægtelig at du selv henter varerne.
8En del netbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til fibergips. En af de mest anvendte er lige nu udleveringssteder, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså rigtig uproblematisk, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste mulighed for fragt.
9Forud for at nogen shopper billige fibergips i en butik på nettet kan man de facto granske butikkens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke videre spændende. Tilsvarende foreslåes det at kunden er opmærksom på de primære bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af billige fibergips online, til eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren har.