Er du på udkig efter fiberdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fortelt til sandkasse til bede til køkkenhave til faskine til terrasse til dræn til terrændæk til kartofler til planter til granitskærver til kål til nedsivning til haven til blomster til palleramme til overdækning til hegn til hæk til indkørsel til fliser til højbede til grøntsager til loft til ukrudt til squash til roer til vinterdækning til plantekasser

Varianter: nedbrydelig kraftig kraftig organisk økologisk grøn UV beskyttet hvid fibertex tyk

Størrelser: 2 meter 5 meter 3 meter 4 meter 1 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du kende virksomhedens regler.
Flere byggecentre har et enormt sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover bare fiberdug.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige fiberdug hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af fiberdug.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du med fordel køre produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af fiberdug online.
De store byggecentre findes i de større byer, og pga. det har folk mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derfor har du valget om at blive fri for fragtgebyret, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Herved bør du modtage super indsigtsfuld sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis fiberdug.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle fiberdug online på deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
fiberdug silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

fiberdug jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at have en velovervejet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din køreplan.
2I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeriet hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at renoveringen påvirker klimaet.
3Du bør regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde fremskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Ifald du får assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at søge prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive alle poster, og efterfølgende søge sig frem til billige priser på dem en ad gangen.
5Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggeprocesser. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Ved opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du ofte holde øje med meldingerne om vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne netop som du vil i gang med dit avancerede projekt.
7Der kommer utvivlsomt uventede problemer når det gælder større projekter, og derfor er det betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
8Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer en masse konstruktiv viden, i særlig grad hvis man bruger den engelske version.
9Det er aktuelt at du har alle materialer til disposition forinden du går til værks med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en hurtig oversigt som samler det der er nødvendige, og bagefter granske oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
10Forinden du opstarter byggeprojektet er det ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
12Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være klogt at du har det disponibelt før du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål vedr. fiberdug

 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Temmelig mange online selskaber udlover i øjeblikket flere billige metoder til levering til fiberdug. En af de mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig temmelig problemfri, samt typisk endvidere den prisbilligste fragtløsning.

  Du kan derudover planlægge at få pakken leveret til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen bliver almindeligvis en smule mere bekostelig, men lige så vel yderst let for fiberdug online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du har bopæl tæt på online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på fiberdug er usædvanlig essentiel såfremt vi har brug for dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det faktisk vigtigt at du besigtiger tidshorisonten for levering ved fiberdug. Masser af shops på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag levering på flere varer online, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et fast klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken skippet afsted inden de logistikansatte har fri.

  Flere e-handler i Danmark frembyder gebyrfri levering på fiberdug online, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for et præcist beløb. Alternativt bør du udvælge den billigste leveringstype, som tit er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  Flere byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig fiberdug hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. De tildeler bl.a. afhentning af fiberdug i disse områder:

  Nyborg, Hedehusene, Varde, Skanderborg, Frederiksberg, Korsør, Værløse, Esbjerg, Odense, Thisted, Brønshøj, Farum, Allerød, Herning, Vordingborg, Nykøbing Falster, Skive, Køge, Hørsholm, Horsens, Tilst, Aalborg, Fredericia, Albertslund, Risskov, Stenløse, Rudersdal, Glostrup, Vejle, Gladsaxe, Roskilde, Middelfart, Hedensted, Rønne, Vanløse, Charlottenlund, Frederikssund, Nakskov, Søborg, Dragør, Frederiksværk, Lillerød, Hobro, Aarhus, Viborg, Slagelse, København, Højbjerg, Kalundborg, Frederikshavn, Haderslev, Struer, Jyllinge, Vallensbæk, Solrød Strand, Tårnby, Gentofte, Nærum, Rødovre, Greve, Brøndby, Holbæk, Grenaa, Hvidovre, Kokkedal, Ballerup, Sønderborg, Næstved, Ølstykke, Hjørring, Silkeborg, Ikast, Herlev, Virum, Hillerød, Birkerød, Taastrup, Aabenraa, Valby, Holstebro, Helsingør, Ringsted, Kolding, Lystrup, Randers, Odder, Lyngby, Haslev, Åbyhøj, Brabrand, Nørresundby, Svendborg, Brønderslev, og Ishøj, .

  Afhentning for fiberdug er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

  Ved indkig i data er det klart, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel fiberdug priser og fiberdug online. Foruden dette ser man tit folk søge blandt andet fiberdug tilbud, billig fiberdug og køb fiberdug, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

  Få den bedste pris på fiberdug

  Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for alle at søge sig frem til tilbud på billige fiberdug online på diverse e-shops, og derfor har de fleste online outlets fundet det nødvendigt at nedskære priserne på fiberdug voldsomt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

  Det kan stadigvæk blive nyttigt at studere forskellige firmaer på nettet efter billige priser på fiberdug online forinden du bestiller, så du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Du bør blot være obs på, at når en online butik frembyder billige fiberdug online for en pris som kan ses som ubegribelig billig, kan det mange gange være en indikator for en uægte internet forhandler. Kortbestillinger er trods alt inkluderet i en regel, der dækker køber overfor uoprigtige e-shops.

  Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at betale beløbet til fiberdug af flere omgange. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  Når vi ser på søgedata er det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis fiberdug online og køb fiberdug. Vi ser desuden ofte folk søge efter bl.a. billig fiberdug, fiberdug tilbud og fiberdug priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til nedsivning til squash til palleramme til fortelt til køkkenhave til faskine til fliser til dræn til bede til overdækning til højbede til loft til planter til sandkasse til hæk til kål til terrændæk til granitskærver til grøntsager til kartofler til haven til ukrudt til indkørsel til vinterdækning til terrasse til blomster til hegn til roer til plantekasser

  Varianter: kraftig hvid tyk UV beskyttet fibertex grøn økologisk kraftig nedbrydelig organisk

  Størrelser: 2 meter 5 meter 1 meter 4 meter 3 meter

  Tjek tidligere køberes ratings

  Trustpilot tilbyder dig en lang række belejlige muligheder for at studere mange tidligere kunders kritik og på grund af dette er det fornuftigt, at du sonderer online butikkens omtaler inden du bestiller billige fiberdug online.

  Facebook tilbyder dig også ret så gode muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. Herinde er der en del e-forhandlere hvor det er muligt at aflevere en kritik af virksomhedens service, som også må benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige fiberdug online i en webbutik burde man egentlig tyde deres regler, det er dog typisk en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  En nem løsning kunne derfor være at se hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en indikator for at e-butikken tilslutter sig de danske retningslinjer, og at internet virksomheden regelmæssigt tilses af fagmænd der kender til vilkårene.

  Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemstillinger med din shopping med fiberdug. Ligeså er det godt at du er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der kan influere på bestillingen af fiberdug online, eksempelvis den returneringsret netshoppen kører med.

  I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man altid beholder ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan eftervise sin bestilling af fiberdug, uagtet om man shopper ved Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan eller 10-4.

  Karen Johansen gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Thomas gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Kim Hansen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Jesper U gav 4 stjerner

  Som altid

  9 gode råd til når du køber online
  1Trustpilot yder altid gavnlige muligheder for at gennemrode en stor portion andre brugeres kritik og på grund af dette anbefaler vi, at du beser online webshoppens ratings inden du køber billige fiberdug online. Facebook fremskaffer derudover forholdsvis gode løsninger til at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
  2Den billigste fragtform er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens bopæl. Den leveringsform kan vise sig at være usædvanlig afgørende om du har brug for fiberdug med det samme. Alternativt så yder nogle få online butikker gratis fragt, men undertiden er det påkrævet at man shopper for en præcis sum.
  3Inden folk bestiller billige fiberdug i en shop kan de til hver en tid betragte netbutikkens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke videre interessant. Dertil er det fornuftigt at man er obs på de mest basale forhold der gælder for købet af billige fiberdug online, som fx den byttepolitik online forhandleren lover.
  4Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et reglement, som bistår folk imod snydagtige e-firmaer. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du hellere vil godtgøre omkostningerne af flere omgange.
  5En del butikker på nettet giver efterhånden diverse billige fragtformer til fiberdug. En favorit er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ultra smart, samt typisk endvidere den billigste leveringsform.
  6Antal dages levering er jo yderst vital ifald du absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det temmelig aktuelt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på fiberdug. Mange netshops i Danmark præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, som imidlertid er forudsat at bestillingen placeres inden et fastslået klokkeslæt.
  7Det har vist sig at være meget praktisk for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige fiberdug i blandt forskellige e-handler, og ergo yder utallige internet firmaer levering uden betaling. Det kan dog alligevel blive udbytterigt at sammenholde forskellige online shops efter udsalg og tilbud før du handler, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
  8Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, som skulle være en antydning af at e-firmaet efterkommer de danske love, foruden at e-forretningen ofte evalueres af eksperter som er inde i reglementet på området. Forinden folk shopper billige fiberdug i en internet virksomhed kan man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale.
  9Nogle få online forhandlere tilbyder fragtfri levering på fiberdug, men for det meste kræves det at du køber for en konkret sum. Derudover skulle man vælge den prisbilligste leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Løsningen viser sig i mange tilfælde endvidere rigtig simpel. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.