Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lys til haven

Varianter: guld klar hvid sort glas blå

Mængder: 1 ton 500 kg 20 kg 500 liter 25 kg 15 kg 15 kg 800 kg 10 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter

Levering: afhentning i bigbag løst leveret i sække vognlæs i poser hent selv trailer i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de store byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt varesortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot dekorationssten.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende forretningens regler.
Der er ikke lighed i priserne på billige dekorationssten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en webshop, som kan tilbyde sparring omkring dekorationssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra diverse producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af dekorationssten online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derfor har flertallet mulighed for at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at spare fragten, samt endda få fat i varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er eksperter i deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Herved vil du modtage endnu mere god service fra folk der er specialister i netop dekorationssten.
Majoriteten af nichebutikker er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
En masse nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der oftest er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du bestiller dekorationssten online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det får man såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
2I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle poster, og dernæst tjekke online tilbud på dem hver især.
3Før du starter byggeriet må det være ultra betydningsfuldt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Du burde måske overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal anskaffe professionel hjælp til noget af det. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagperson er det lukrativt at hente tilbud fra flere virksomheder.
5Der kan findes vældig mange guides og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig temmelig meget anvendelig info, især når man benytter engelske ord i din søgning.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og pga. dette vil det være vigtigt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
7Du må nødig glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig imod potentielle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Ved byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således skal du med jævne mellemrum undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit svære byggeprojekt.
9Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede materialer disponible forinden du igangsætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en hurtig note indeholdende alt det du får brug for, og efterfølgende tjekke listen, så du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Du skal under ingen omstændigheder undvære værktøj. Jævnligt kan det være fundamentalt at have det ved hånden inden du igangsætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
11Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, især ift. omfattende projekter. Nogle projekter skal gerne udføres af flere folk. Ydermere bliver det hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
12Planlægning viser sig som vejen til succes med arbejdet. Du skal lave en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ekstremt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål rundt om dekorationssten

 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  En masse e-butikker yder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragttyper til dekorationssten. Et hit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo meget ukompliceret, samt mange gange også den mest prisbevidste leveringsløsning.

  Du kan alternativt udse dig at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig til tider en sjat dyrere, men endda ret problemfri ift. dekorationssten online. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du bor nærved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på dekorationssten er naturligvis rigtig afgørende ifald man har brug for pakken fluks, og af den grund er det temmelig centralt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato på dekorationssten. En række butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som trods alt påkræver at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få produkterne fikset før personalet drager hjemad.

  Flere internet varehuse sikrer fragt uden betaling på dekorationssten online, men typisk under forudsætning af at du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mest letkøbte fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt pakken til en pakkeshop.

  En række byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man handler billig dekorationssten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på dekorationssten i disse områder:

  Odder, Helsingør, Middelfart, Nakskov, Charlottenlund, Thisted, Svendborg, Værløse, Farum, Lystrup, Næstved, Vejle, Nærum, Gladsaxe, Aalborg, Skanderborg, Søborg, Haslev, Herning, Åbyhøj, Stenløse, Hvidovre, Lillerød, Korsør, København, Gentofte, Taastrup, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Risskov, Jyllinge, Roskilde, Ringsted, Hedehusene, Sønderborg, Skive, Frederikshavn, Valby, Rønne, Herlev, Kolding, Silkeborg, Varde, Frederikssund, Ballerup, Frederiksværk, Hjørring, Tilst, Randers, Struer, Esbjerg, Nykøbing Falster, Brabrand, Ølstykke, Holbæk, Horsens, Haderslev, Nyborg, Fredericia, Rødovre, Odense, Virum, Glostrup, Solrød Strand, Greve, Tårnby, Birkerød, Kokkedal, Nørresundby, Hørsholm, Kalundborg, Hillerød, Brønderslev, Brønshøj, Hedensted, Vordingborg, Holstebro, Aarhus, Hobro, Slagelse, Lyngby, Grenaa, Rudersdal, Køge, Vanløse, Højbjerg, Dragør, Aabenraa, Ishøj, Ikast, Vallensbæk, Allerød, og Viborg, .

  Click-and-collect ift. dekorationssten er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Ved kig i tendenserne står det klart, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis køb dekorationssten og billig dekorationssten. Foruden dette ser man typisk online shoppere søge efter for eksempel dekorationssten priser, dekorationssten online og dekorationssten tilbud, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Priser på dekorationssten

  Det er jo efterhånden meget uproblematisk for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige dekorationssten online på diverse internet selskaber, og derfor har flere e-handler ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på dekorationssten drastisk, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at se nærmere på diverse e-butikker efter rabatter og tilbud på dekorationssten online forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Du må imidlertid være årvågen med, at ifald en online forretning markedsfører billige dekorationssten online for en pris som er uhørt billig, så burde det undertiden være en indikation på en uærlig internet webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en vedtægt, der dækker en imod falske forhandlere på nettet.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre prisen på dekorationssten over flere uger. Det fås normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

  Når vi kigger i søgedata står det markant, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis dekorationssten online og dekorationssten tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter for eksempel dekorationssten priser, køb dekorationssten og billig dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til lys til haven

  Varianter: guld sort blå hvid glas klar

  Mængder: 800 kg 1 m3 500 liter 1 ton 1000 kg 25 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 10 kg

  Levering: hent selv afhentning i poser i bigbag trailer i løs vægt løst leveret vognlæs i sække

  Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot resulterer i aldeles stabile chancer for at udforske en hel del andre køberes tanker og derved anbefales det, at du kigger nærmere på internet virksomhedens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige dekorationssten online.

  Facebook tilbyder dig ydermere tilpas uafhængige chancer for at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Desuden er der mange internet butikker som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk handler billige dekorationssten online i en internet forhandler kunne de faktisk få overblik over shoppens betingelser, det er dog ofte en omfattende opgave, i særdeleshed på de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma.

  Et nemt alternativ kunne være at se nærmere på om netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være et billede på at internet selskabet anerkender de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet ofte revurderes af fagfolk som kender reglementet på området.

  Derudover tilbydes du chance for opbakning, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med din shopping med dekorationssten. Desuden er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de vigtigste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af dekorationssten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online webshoppen tilsikrer.

  Her er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevidne købet af dekorationssten, ligegyldig om man shopper ved XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Erik I gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Martin Johansen gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  Christian gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jesper gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Forud for at folk køber billige dekorationssten i en e-shop kunne de ideelt set tyde forhandlerens betingelser, det er dog bare ikke videre interessant. Udover dette tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der kan influere på købet af billige dekorationssten online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet firmaet lover.
  2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende om vi mangler varerne inden for få dage, så derfor er det forholdsvis fornuftigt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på dekorationssten. En lang række online webshops byder på billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at du når at bestille forud for et bestemt tidspunkt.
  3Den billigste metode til levering vil til enhver tid være selv at hente pakken, som jo står og falder med at du lever i kort afstand af webshoppens adresse. Den form for levering er virkelig afgørende hvis vi mangler dekorationssten om få sekunder. Alternativt så præsterer visse e-forretninger i Danmark portofri levering, men tit er det forudsat at der aftages for en konkret pris.
  4Trustpilot yder temmelig belejlige genveje til at granske ret mange forhenværende brugeres evalueringer og derved er det prisværdigt, at du iagttager online shoppens kritik før du shopper billige dekorationssten online. Facebook genererer for øvrigt tilpas troværdige chancer for at få en idé om e-firmaets kundefokus.
  5Det er jo ekstremt problemfrit for købere at finde de bedste tilbud online på billige dekorationssten fra flere online virksomheder, og af den grund tilbyder masser af forhandlere på nettet portofri levering. Men det kan trods alt blive rentabelt at analysere nogle e-handler efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  6Temmelig mange internet firmaer tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsformer til dekorationssten. En der er meget populær er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo ultra ukompliceret, og desuden derudover den billigste leveringsmåde.
  7Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket dækker os overfor falske online forretninger. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil godtgøre omkostningerne over en periode.
  8Vi anbefaler generelt at bemærke om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er et signal om at internet selskabet overholder den officielle danske lovgivning, og at online forretningen tit besøges af fagfolk som mestrer reglerne på området. Forinden folk shopper billige dekorationssten på en shop på nettet kan de faktisk løbe igennem webbutikkens regler.
  9Enkelte butikker på nettet lover levering uden omkostninger på dekorationssten, men i reglen påkræves det at du køber for et fastsat beløb. Ellers skal du overveje den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Den bliver jævnligt omvendt meget gnidningsløs. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.