Er du på udkig efter chaussésten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 500 stk for kun 2.065 kr. Det er 46 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.065 kr.Køb
2.174 kr.Køb
2.912 kr.Køb
2.974 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.264 kr.Køb
4.012 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til bålsted til cirkler til indkørsel til trappe

Varianter: grå halve sorte beton granit blå gule cirkel tørbeton røde store små

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige chaussésten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode priser, hvorimod øvrige giver service. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de kendte byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af chaussésten.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende netbutikkens regler.
Flere byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan afveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare chaussésten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre finder du i de større byer, og derved har kunderne chancen for at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at undvære fragten, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af chaussésten online.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at bestille chaussésten online på deres hjemmeside.
Forskellige specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du forvente ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop chaussésten.
Mange nichebutikker på nettet står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig altid overraskende hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og altså vil det være af stor betydning at der afsættes rimelig plads i agendaen, således at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
2Du kan finde en hel række artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube giver ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst når man kigger i hele verden.
3Det kan overvejes at søge assistance til byggearbejdet, specielt ift. væsentlige byggerier. Omfattende projekter stiller krav om flere folk. Ydermere bliver det mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
5Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så glem ikke beklædning som sikkerhedssko der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
6Det er betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer klar i god tid før du begynder arbejdet. Du kan med fordel forfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at alt er klar.
7Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få stor betydning. Derfor bør du hyppigt tage notits af vejrudsigten i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
8Du bør tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må investere i hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du får professionel assistance er det lukrativt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
9Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det må være en fordel at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kunne tjekke billige priser på dem én efter én.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være fornuftigt at have udstyret parat forinden du indleder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medregne de her udgifter i din økonomi.
11Forinden du indleder dit byggeprojekt er det vildt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør liste en struktureret agenda, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål med hensyn til chaussésten

 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvad er chaussesten?
 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Temmelig mange e-forretninger tildeler i dag flere billige former for levering til chaussésten. Den mest moderne er i øjeblikket udleveringssteder, og så afhenter du blot pakken når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den mest letkøbte leveringsmanér.

  Du kunne tillige foretrække at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er undertiden en sjat dyrere, men også temmelig fremkommelig ift. chaussésten online. Den mest billige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog betinges af at du lever med kort afstand til online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på chaussésten kan i nogle tilfælde være ekstremt vital hvis du står og skal bruge produktet om kort tid, og i det øjemed er det rimelig væsentligt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved chaussésten. En række firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, som dog er regnet ud fra at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte online shops præsterer fri fragt på chaussésten online, men i reglen kun ifald du shopper for et fastsat beløb. Ellers burde man tage den mest letkøbte leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

  Adskillige byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig chaussésten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. De udlover bl.a. click-and-collect på chaussésten i disse områder:

  Aarhus, Lystrup, Lyngby, Haslev, Taastrup, Næstved, Virum, Helsingør, København, Hillerød, Thisted, Kolding, Kokkedal, Viborg, Nørresundby, Sønderborg, Slagelse, Herning, Gladsaxe, Lillerød, Rudersdal, Birkerød, Svendborg, Grenaa, Ishøj, Gentofte, Struer, Brabrand, Aalborg, Brønshøj, Jyllinge, Kalundborg, Brønderslev, Værløse, Frederikshavn, Risskov, Albertslund, Solrød Strand, Søborg, Odense, Odder, Hvidovre, Esbjerg, Holbæk, Rønne, Frederikssund, Tilst, Varde, Farum, Middelfart, Tårnby, Skanderborg, Valby, Køge, Silkeborg, Vallensbæk, Brøndby, Frederiksværk, Nyborg, Nakskov, Rødovre, Frederiksberg, Hobro, Fredericia, Hedensted, Hjørring, Horsens, Dragør, Hedehusene, Glostrup, Roskilde, Nærum, Ikast, Aabenraa, Nykøbing Falster, Allerød, Vordingborg, Haderslev, Ølstykke, Herlev, Åbyhøj, Ballerup, Holstebro, Korsør, Skive, Charlottenlund, Randers, Greve, Vejle, Stenløse, Ringsted, Højbjerg, Hørsholm, og Vanløse, .

  Click-and-collect for chaussésten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland).

  Når man kigger i tallene står det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel billig chaussésten og chaussésten tilbud. Derudover oplever vi ofte folk lede efter blandt andet køb chaussésten, chaussésten online og chaussésten priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  Find den bedste pris på chaussésten

  Det har vist sig at være ultra nemt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige chaussésten online hos diverse outlets på nettet, og på grund af dette har mange online firmaer set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på chaussésten drastisk, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

  Trods dette kan det til hver en tid blive smart at efterse flere e-firmaer efter tilbud og rabatter på chaussésten online før du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

  Du bør blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-handler frembyder billige chaussésten online til salg for en tilbudspris der virker helt ekstremt fremragende, så er det for det meste være en varsel om en svindel online butik. Handler med kort er på den anden side omfavnet af en lov, som beskytter os imod uærlige netshops.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at dække regningen på chaussésten ude i fremtiden. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Ses der på søgedata er det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger bl.a. chaussésten priser og chaussésten tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge for eksempel køb chaussésten, billig chaussésten og chaussésten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til trappe til bålsted til cirkler til indkørsel

  Varianter: granit tørbeton små grå gule store halve røde sorte cirkel beton blå

  Kig på nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot resulterer i nogenlunde pålidelige genveje til at tyde mange aktuelle køberes bedømmelser og derved kan det anbefales, at du vurderer internet webshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige chaussésten online.

  Facebook tilbyder tilsvarende regulære fornemme chancer for at få indblik i online butikkens pålidelighed. Desuden møder vi en del internet forhandlere hvor folk kan levere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige chaussésten online hos en e-forretning burde man altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens betingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, specielt på de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

  Et andet forslag kan være at kigge hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det kan være et sympol på at netshoppen imødekommer de danske love, og at online webshoppen lejlighedsvis kontrolleres af jurister der behersker lovene på området.

  Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med dit køb af chaussésten. Tillige er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der indvirker på bestillingen af chaussésten online, eksempelvis den bytteret internet firmaet garanterer.

  I den relation er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af chaussésten, uafhængig af om man bestiller ved Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Bygma.

  Thomas Olsen gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Inge Poulsen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Kirsten P gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Helle Poulsen gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 gode råd til online shopping
  1Det har vist sig at være ret så smertefrit for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige chaussésten fra diverse e-handler, og derfor tilbyder flere internet forhandlere portofri fragt. Derfor kan det imidlertid blive gunstigt at se nærmere på nogle enkelte online forretninger efter tilbud før du køber, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  2Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, da det generelt er en tilkendegivelse af at e-forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at shoppen regelmæssigt gennemses af eksperter som kender de gældende regler. Forinden nogen køber billige chaussésten på en e-shop behøver man uden tvivl sætte sig ind i netshoppens handelsvilkår.
  3Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af et lovbud, der assisterer kunden overfor snydagtige forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere beløbet over flere uger.
  4Leveringsdygtigheden er jo usædvanlig vital såfremt du mangler varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det komplet på sin plads at man finder tidshorisonten for levering ved chaussésten. Adskillige internet forretninger frembyder billig dag-til-dag fragt på en række varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et besluttet klokkeslæt.
  5En del e-butikker tildeler nu til dags flere billige leveringsmuligheder til chaussésten. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, som gør det muligt at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså ret så praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringstype.
  6Forud for at folk bestiller billige chaussésten på en netshop kan de egentlig gennemse webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Dertil er det godt at du er hensynstagende til de primære vedtægter der kan influere på købet af billige chaussésten online, til eksempel den returneringsret online shoppen benytter.
  7Den billigste type af levering er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du bor i kort afstand af internet selskabets adresse. Den form for fragt kan vise sig at være super relevant hvis du behøver chaussésten med det samme. Alternativt så præsterer flere online virksomheder fragt uden omkostninger, men undertiden er det kun gældende hvis der aftages for et fastslået beløb.
  8Nogle få e-forretninger i Danmark yder levering uden omkostninger på chaussésten, men for det meste kun hvis der købes for en fastsat sum. Derudover bør man overveje den billigste form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver typisk til gengæld særdeles let gængelig. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter ordren.
  9Trustpilot medfører faktisk stabile genveje til at se nøjere på en række eksisterende forbrugeres observationer og af den grund støtter vi, at du udforsker internet butikkens anmeldelser før du shopper billige chaussésten online. Facebook leverer også immervæk fremragende genveje til at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed.