Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 1 ton 20 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 500 kg 25 kg

Levering: i poser i sække løst leveret i bigbag afhentning trailer i løs vægt hent selv vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige bundsikringsgrus alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have de bedste tilbud, og øvrige har faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne personligt. Det er navnligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring bundsikringsgrus.
Flere byggecentre fremviser et stort produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot bundsikringsgrus.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og hermed har kunderne mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Derved er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt sågar få produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af bundsikringsgrus online.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Mange nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage super konstruktiv service fra mennesker med ekspertviden i netop bundsikringsgrus.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du køber bundsikringsgrus online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du opstarter byggeriet kan det blive meget fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til projektet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Store byggerier gør krav på flere folk. Desuden bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne notere den billigste pris på hver enkelt.
4Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund kan du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Du skal på ingen måde glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko der hjælper dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
6Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. Støtten kræver dermed at projektet har en positiv betydning for miljøet.
7Der findes stribevis af artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig utrolig meget udbytterig oplysning, navnligt såfremt man bruger engelske søgeord.
8Husk at gennemtænke om du selv vil klare det hele, eller du hellere bør skaffe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Når du fremskaffer professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige håndværkere.
9Du vil på ingen måde undvære udstyr. Tit kan det vise sig afgørende at du har grejet tilgængeligt når du igangsætter byggeprojektet. Glem ikke at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med projektet. Du må sammensætte en struktureret køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
11Der kommer stort set altid uforudsete problemstillinger når det kommer til store projekter, og altså viser det sig afgørende at man har afsat passende tid i planen, så man føler sig ubekymret om at komme i mål.
12Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du kaster dig over arbejdet. Du bør notere en hurtig indkøbsliste med alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål inden for bundsikringsgrus

 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  Adskillige byggeforretninger yder nu til dags diverse billige former for fragt til bundsikringsgrus. Det mest almindelige er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når du har tid. Fragttypen er altså ret så fremkommelig, samt typisk tillige den billigste form for fragt.

  Du kan også overveje at vælge udbringning hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Den bliver i regelen en tand dyrere, men desuden ultra smertefri ved køb af bundsikringsgrus online. Den mindst kostelige fragttype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl nær internet selskabets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på bundsikringsgrus er yderst væsentlig om du har brug for ordren om kort tid, så med det formål er det ganske aktuelt at du gransker leveringstidspunktet ved bundsikringsgrus. En hel del firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, som alligevel betinges af at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt, således at de kan nå at få dit nye produkt afsted før pakkepersonalet får fri.

  Nogle få online forhandlere byder på fragt uden gebyr på bundsikringsgrus online, men undertiden kun hvis man bestiller for en bestemt pris. Derudover kan du foretrække den mest billige leveringsmanér, som oftest vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted.

  Store byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du handler billig bundsikringsgrus online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Silvan. De frembyder eksempelvis click-and-collect på bundsikringsgrus i disse områder:

  Nykøbing Falster, Vordingborg, Frederikshavn, Aarhus, Helsingør, Valby, Tilst, Nakskov, Struer, Stenløse, Gentofte, Hobro, Lyngby, Korsør, København, Lillerød, Randers, Værløse, Odense, Køge, Hjørring, Allerød, Farum, Dragør, Brabrand, Hillerød, Hedehusene, Aalborg, Rødovre, Kokkedal, Brøndby, Frederikssund, Greve, Vejle, Vallensbæk, Solrød Strand, Taastrup, Brønshøj, Svendborg, Åbyhøj, Hørsholm, Viborg, Varde, Odder, Birkerød, Vanløse, Ikast, Ringsted, Rudersdal, Ølstykke, Haderslev, Virum, Esbjerg, Tårnby, Lystrup, Søborg, Aabenraa, Fredericia, Haslev, Silkeborg, Holbæk, Nyborg, Kalundborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Hvidovre, Frederiksberg, Albertslund, Hedensted, Thisted, Næstved, Slagelse, Grenaa, Brønderslev, Skanderborg, Nørresundby, Glostrup, Jyllinge, Højbjerg, Nærum, Holstebro, Herlev, Roskilde, Rønne, Risskov, Herning, Sønderborg, Horsens, Ballerup, Gladsaxe, Kolding, Middelfart, Skive, og Ishøj, .

  Klik-og-hent af bundsikringsgrus er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster).

  Ses der på statistikkerne er det markant, at netshoppere tit søger eksempelvis bundsikringsgrus tilbud og bundsikringsgrus priser. Man ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter fx bundsikringsgrus online, køb bundsikringsgrus samt billig bundsikringsgrus, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Tilbud på bundsikringsgrus

  Det er jo meget bekvemt for folk at søge sig frem til priser på billige bundsikringsgrus online fra flere webshops, og for det har massevis af online outlets set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på bundsikringsgrus helt i bund, og endda garantere fragt uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid blive profitabelt at checke flere shops på nettet efter rabatter og tilbud på bundsikringsgrus online forinden du køber, således at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en internet handler markedsfører billige bundsikringsgrus online til en tilbudspris som virker enormt billig, så kunne det tit være et signal om en svindel online butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omsluttet af en lovbestemmelse, der skærmer dig som køber overfor uægte internet outlets.

  Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at betale regningen på bundsikringsgrus over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk typisk efterspørger blandt andet køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus tilbud. Vi ser derudover tit online shoppere lede efter bl.a. bundsikringsgrus priser, bundsikringsgrus online samt billig bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 kg 15 kg 20 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 800 kg

  Levering: i poser løst leveret i sække vognlæs hent selv trailer afhentning i løs vægt i bigbag

  Analyser folks anbefalinger

  Trustpilot frembyder en række ønskværdige genveje til at beskue mange andre brugeres meninger og af den grund tilrådes det, at du kigger nærmere på e-handlens kritik inden du bestiller billige bundsikringsgrus online.

  Facebook frembringer tilsvarende evigt fordelagtige chancer for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Desuden ses nogle internet firmaer som tilbyder kunderne at tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel må bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen handler billige bundsikringsgrus online i en e-handler kan de i princippet gennemgå netbutikkens regler, men det er typisk ikke super interessant, især ved de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  En nem løsning er at granske hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en antydning af at online forretningen retter sig efter de danske love, udover at hjemmesiden rutinemæssigt tilses af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til bistand, hvis du forvoldes problemer med din handel med bundsikringsgrus. Dertil er det godt at køberen er klar over de primære bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af bundsikringsgrus online, til eksempel den returrettighed netshoppen garanterer.

  I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man altid bibeholder sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af bundsikringsgrus, hvad end man har købt hos 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

  Anne gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Rasmus gav 4 stjerner

  Udmærket

  Hanne C gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Inge U gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  9 tips til når du køber online
  1Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du bor med kort afstand til internet webshoppens tilholdssted. Den type af levering er selvfølgelig rigtig bestemmende såfremt man absolut skal bruge bundsikringsgrus inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle få e-butikker fri fragt, men ofte er det så nødvendigt at man køber for et fastsat beløb.
  2Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, hvilket generelt er et kendetegn for at online butikken efterfølger den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet fra tid til anden gennemses af specialister der behersker de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige bundsikringsgrus i en butik på nettet kan man i og for sig granske e-shoppens forretningsvilkår.
  3Trustpilot indebærer ganske gavnlige chancer for at tyde en hel del eksisterende forbrugeres oplevelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer internet forretningens omtaler forud for at du bestiller billige bundsikringsgrus online. Facebook yder ligeledes en række stabile metoder til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
  4Forud for at nogen handler billige bundsikringsgrus hos en online shop kan de altid bese shoppens handelsbetingelser, men det er normalt ikke super spændende. Foruden dette foreslår vi at du er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der har indflydelse på bestillingen af billige bundsikringsgrus online, eksempelvis hvilken returret internet forhandleren tilbyder.
  5Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, der bistår dig som kunde overfor snydagtige internet shops. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afbetale betalingen over et længere tidsrum.
  6Det er jo særdeles smertefrit for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige bundsikringsgrus fra diverse internet outlets, og så præsterer en hel del internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Det kan alligevel være nyttigt at efterse flere online firmaer efter billige priser før du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
  7En række e-firmaer sikrer gebyrfri levering på bundsikringsgrus, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der indkøbes for en konkret sum. Desuden skulle du udse dig den mindst kostelige fragttype, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis samtidig yderst nem. Den mest betalelige form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  8De fleste e-butikker frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmetoder til bundsikringsgrus. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig i høj grad smart, og desuden også den billigste fragtmulighed.
  9Leveringsdygtigheden er naturligvis vældig vigtig hvis vi skal bruge dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det utvivlsomt klogt at du efterser den anslåede leveringstid ved bundsikringsgrus. De fleste online outlets giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men som trods alt beroer på at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt.